[quote=ATHLON;367435]kısa dewam..durum kotu..:))
yetıs stetomm[/quote]
hadci,
manzara üstte çizdiğim gibi...500 den döndü döndü..dönemdi..bademos...bu arada dünkü karın yarısı gitti..teprik ederim
Printable View
[quote=ATHLON;367435]kısa dewam..durum kotu..:))
yetıs stetomm[/quote]
hadci,
manzara üstte çizdiğim gibi...500 den döndü döndü..dönemdi..bademos...bu arada dünkü karın yarısı gitti..teprik ederim
Sayın saraylı,devam mı?
[quote=saraylı;367429]kd=74.400
tg alda...[/quote]
kd=74.625
:::
61700 spot 100 dırencını gecerse yuh artık...son kalem..
Flat ve Short için 15 lik bar kapanış rakamı 74775 çekildi :rolleyes:
[quote=reytohanzan;367441]Sayın saraylı,devam mı?[/quote]
devam...:)
dünden beri güzel trend oluyo...+.
Saraylı hocam harbiden disiplin bu işin olmazsa olmazı, eğer sistemi bırakıpta işlem yapsam bugün en az 4-5 kere aç kapa yapardım ve zararla sonuçlanırdı sanırım, ancak dediğim gibi 15 likde 400 altında kapanış yapmadığımız için pozisyonu hiç bozmadan duruyorum.Kendime tebrik koyuyorum :)
[quote=Astatin;367438]işte sabahki fantazi..şimdi yapıyor lebron..500 ü öptrecek..ha sonra dönermi...bilemeyon
[IMG]http://i56.tinypic.com/2uzqi53.png[/IMG][/quote]
dualarını eksik etme aftlopedro....dng.....
75500 en yüksek... ah **, şunu sabah yapaydınya..üw
[quote=a.kaya;367446]Saraylı hocam harbiden disiplin bu işin olmazsa olmazı, eğer sistemi bırakıpta işlem yapsam bugün en az 4-5 kere aç kapa yapardım ve zararla sonuçlanırdı sanırım, ancak dediğim gibi 15 likde 400 altında kapanış yapmadığımız için pozisyonu hiç bozmadan duruyorum.Kendime tebrik koyuyorum :)[/quote]
ben de tebrik ederim seni kaya..:cool:
Astipatron 500 gördü ve döndü senin sesini duydular galiba
ööleden sonra yaptıgı için sabahkı senaryom ıptal...
75500 de kaya gibi direnç var 60 lıkda 112 ema :( kırarsak 76*** lere gideriz işte orası final yeri olabilir