-
[quote=SEYYAH;115751]gut mornik vietnam pardon VOBORSA :p
ben gibi KISA kalanlara ALLAH sabır versin.düştük bi kere terse bakalım nasıl yırtacağız?
haydi işiniz rastgelsin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
Günaydın,
Ne tersi birader..açılış eksi..kapanışı bilemem tabi
-
-
[quote=Astatin;115752]Günaydın,
Ne tersi birader..[B]açılış eksi[/B]..kapanışı bilemem tabi[/quote]
evet olabilir -25 puan falan başlayabilir :p
-
[quote=Astatin;115752]Günaydın,
Ne tersi birader..açılış eksi..kapanışı bilemem tabi[/quote]
Günaydın,
Avatar neyi ifade ediyor?. Çok değişik bişey. [B]Koala Lumpur[/B]'dan sonra bu farklılaşma neyin nesi? ;)
-
ileriki günlerde vadelini spotun üstüne çıkacagını düşünüyorum. kişisel olarak
-
-
fdov ve fdax daki açılış rakamlarının vadeliye yansıması 500 puan olması lazım.
-
günaydın voborsa ahalisi
dün kapanışta seasnta olsaydım şortlardım tam şort yeresiymiş:)
ayrıca dün kendi işlem hacmi rekorumu kırdım 8 tur dönmüşüm akşama kadar 7si karlı biri
zarar olmak üzere:) herkese bol ve hayırlı kazanç.
[IMG]http://img245.yukle.tc/images/6916zxzxz.jpg[/IMG]
-
[quote=SEYYAH;115750]çok heyecanlıyım diyorsun yani abi :::
p.s. SİDABUMİ abiye mail attım.şaşıracaktır muhtemelen beni görünce.malum varsa yoksa jackie :::[/quote]
Borsada pozisyonumdan dolayı heyecan mevzuu yaklaşık 5-6 yıl önce sona erdi. (Hiç bir zaman kredili işlem yapmadığımdan ve max max max 1'e 2 leverage ile oynadığımdan belki de)
-
[quote=Leblebi;115758]fdov ve fdax daki açılış rakamlarının vadeliye yansıması 500 puan olması lazım.[/quote]
Günaydın.500 az 1000 puan olması lazım.Böyle kendini avutanlar çoğaldıkça bu borsa daha çok artar.Alacaksın longu arkana bakmadan kaçacaksın ekrandan.
-
Son bir mesaj ve sonra toplantı maratonu. Spotta (xu030 endeks) 45.500 seviyesine dikkat. Buraya kadar yükseliş olası. (VOB'da ise karşı geleni, 45.375 seviyesi)
Bu seviyelerin ötesi, kalıcı olarak, ciddi geri çekilme yaşamadan, bence çok çok az olasılık.
-
günaydın .. cumadan beri .. long devam ... projeksyon belli .. hahhahah :D:D:D