bu borsa boşuna yükselmiyor .. var bişey .. düşmek için yükseliyor :o .. ama az daha yükselmesi lazım .. :o:o :D :D :D
Printable View
bu borsa boşuna yükselmiyor .. var bişey .. düşmek için yükseliyor :o .. ama az daha yükselmesi lazım .. :o:o :D :D :D
900 kısalar 850 filat ve 950 den yeniden kısa
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar
60 dklıkda görülen üçgen kırılmasının feykk olması senaryosuna oynayarak, fiyatın burdan dönmesi durumunda teknk göstergelerde oluşan NU nun dehşetengiz olacağına inanarak..950 full şort..amma stop yakın..
ah pambık ah ne vardı sistemden kopacak
3-4 dakikalık günlük kırmızı istihkakımızı doldurduk
peh yuh yani......
ayrışmaya bak hizaya gelll
teranın işlemleri var .. 1 1 satıyor .. satış baskısı var demekki ... :D:D:D
Astatin sistemine uymuyorsun sanırım (Bende sanırım cok benzer birşey kullanıyorum)
Full short.Ama hala long zamanı.Fark azalcak spotla.O yüzden vob düşmeli.Spot eksi açmalı.Kısmet bakalım.
[quote=Astatin;115767]60 dklıkda görülen üçgen kırılmasının feykk olması senaryosuna oynayarak, fiyatın burdan dönmesi durumunda teknk göstergelerde oluşan NU nun dehşetengiz olacağına inanarak..950 full şort..amma stop yakın..
ah pambık ah ne vardı sistemden kopacak[/quote]
çok emin olmamakla beraber bugün döneceğimizi düşünüyorum.inşallah yanılmayız yoksa yirik ayvayı diye düşünüyorum :o
herkese günaydınlar, hayırlı işler, bol kazançlar...
yaw 1 gün işlem yapmadık, almışınız yine 1.000 puan yukarı.
anarşistliğimi kışkırtmışınız yine. 44.925 short. ama 2 kişi daha shortlarsa kapatırım. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
[quote=adalı54;115770]Astatin sistemine uymuyorsun sanırım (Bende sanırım cok benzer birşey kullanıyorum)[/quote]
:) sistemle senkronizasyonu bi kere kaçırdık..şimdi tepe avcılığı modundyız...bana sistem deme üwwwwwwwwww...
[quote=Astatin;115774]:) sistemle senkronizasyonu bi kere kaçırdık..şimdi tepe avcılığı modundyız...bana sistem deme üwwwwwwwwww...[/quote]
Bende ayni şeyden muzdaribim ama artık son verdim sistem ne derse o olacak ve Sisteme girmek icin hic bir zaman gec değildir derim