-
[QUOTE=SEYYAH;115883]bu süperdi ya...hehehehhe...allah cezanı vermesin yarıldım yafu gülmekten ::::::::::::
babacım gönderecende şifre mifre diyon.adamın asabını bozma...matrikse çevirme işi ::::::
eyle mi? sende çok beklersin deodorant dedikodusunu :::[/QUOTE]
Pişşşt toplum içinde homurdanmayın ne dediğiniz anlaşılmıyor .dng
Ba ba ba baaak koc akoca adamalr dedikodu yapıyor hımmmmmmm. .kom
-
[quote=YAVUZHAN;115873]şnorkelle idare ediversin azıcık ya :)[/quote]
bu anna nın anlamı kesinlikle suyun üstüne çıkacağımı endeksin?
suyun altında ne kadar kalabilir ?
günlük , 60 dk.lık , 30 dk.lık hala su üstünde olabilirmi?
-
BJKAS taban taban gidiyor şimdide .dng
tatlı tatlı yemenin acı acı ----ması olur şeklinde...
-
Toplantıdan çıktım, hoş bir sürprizle karşılaştım. 1/10 shortum da gelmiş ve gümlemişiz.
-
[QUOTE=sazan;115887]Toplantıdan çıktım, hoş bir sürprizle karşılaştım. 1/10 shortum da gelmiş ve gümlemişiz.[/QUOTE]
ANNA da tam niyolari yeye :::
-
[quote=sazan;115887]Toplantıdan çıktım, hoş bir sürprizle karşılaştım. 1/10 shortum da gelmiş ve gümlemişiz.[/quote]
Şorta gel destana gel diyorum bay sazan
-
[quote=VOBiX;115884]Pişşşt toplum içinde homurdanmayın ne dediğiniz anlaşılmıyor .dng
Ba ba ba baaak koc akoca adamalr dedikodu yapıyor hımmmmmmm. .kom[/quote]
valla PAMBIK aynı Aykut IŞIKLAR gibi...tüm top secret dediokodular onda...çek çekkk
-
EN tepeden şortlamak ne güzel bir duyguymuş yaw..çok zaman olmuş bu hissi datmayalı
-
[QUOTE=erkan.;115885]bu anna nın anlamı kesinlikle suyun üstüne çıkacağımı endeksin?
suyun altında ne kadar kalabilir ?
günlük , 60 dk.lık , 30 dk.lık hala su üstünde olabilirmi?[/QUOTE]
ANNA (ana sistem demek) suyun üstünde çıkma ihtimali var ama kırmızı çizgi de suyun içine girerse biraz zaman alıyor suyun üstüne çıkması.
-
[QUOTE=Astatin;115891]EN tepeden şortlamak ne güzel bir duyguymuş yaw..çok zaman olmuş bu hissi datmayalı[/QUOTE]
dersin ve en tepeye yolculuk başlar ::: mı aceba
-
[quote=Astatin;115891]EN tepeden şortlamak ne güzel bir duyguymuş yaw..çok zaman olmuş bu hissi datmayalı[/quote]
geri en tepeden STOP lamada o shortları hohohohohohoho :::::::::
ayu gülüşü yaptım asti :::
-
[quote=Astatin;115890]valla PAMBIK aynı Aykut IŞIKLAR gibi...tüm [B]top secret dediokodular[/B] onda...çek çekkk[/quote]
dedikodu dediğin olay bana atılan tüm kazıkların bileşkesi asti :::