[QUOTE=SEYYAH;115902]HeLLim hanıma söyliycem seni kodese tıksın abi :::[/QUOTE]
Van minut van minut....+.
Adios amigos ne oluyos?
Printable View
[QUOTE=SEYYAH;115902]HeLLim hanıma söyliycem seni kodese tıksın abi :::[/QUOTE]
Van minut van minut....+.
Adios amigos ne oluyos?
[quote=SEYYAH;115904]EFG veriyor küsküyü...ver yavrım ver...-7.250 kontrat SATIŞ tarafında...[/quote]
Eksik olmuş PAMBIK...Şöyle;
Ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet,
VOB da PAMBIK, VOBIX, ASTATIN yoluna hasret...gibi bir şey olmalı
[quote=MMO;115905]fx ci short demedikmi daha?[/quote]
mmo çoktan girdiya su altına anna ....gonderdim mesajı gayri hatta 43950 destek ora kırıldımmı denize giriyodu işte..
ANNA
[IMG]http://i42.tinypic.com/okqv0j.png[/IMG]
Ağbicim girdi ok ama hortumuda girsinde rahat edelim demi yani...
[quote=fXci;115910]mmo [B]çoktan girdiya su altına anna[/B] ....gonderdim mesajı gayri hatta 43950 destek ora kırıldımmı denize giriyodu işte...[/quote]
allah cezasını verecek bu ANNA nın...ne geldiyse başımıza bunun yüzünden geldi zati :o
[QUOTE=MMO;115911]Ağbicim girdi ok ama hortumuda girsinde rahat edelim demi yani...[/QUOTE]
Şimdi bakıyor suyun altında köpengbalığı var mı diye.
Yoksa hortumu da çekecek aşağı.
Gökhan uzadı 525ten
[QUOTE=MMO;115911]Ağbicim girdi ok ama hortumuda girsinde rahat edelim demi yani...[/QUOTE]
bak sindi annanın yerine goy kendüü .. oskijene susamışın... elindeki oskijen spreyide bitti diyelim ::: ......hortum suya girerse nolur biliyonmu .......anna oskijen almak için hortuma saldırıverir gayri yani hortuma sarılmak icin yukarı accık gidebilüü ::: herşey elindeki oskijen spreyine bağlı... emma dayanabilirse kımrızı hortumun tanzikli oskijeni uzaktanda olsa annaya yetişir. yukarı gitmeden aşavı devam eder ::: öyle böyle anna su altında işte :::
indikatör hiç bir şeydir sistem herşey...ratttttt...
[IMG]http://i44.tinypic.com/nqtu82.jpg[/IMG]
43500 flat burdan tepecek gibi.
MeBeMe abi nin meaaşallahı var eyi yerden cortladı bravo ::: 45000 e yazmıstım ben benim cortları almadılar kılpayınan
bu saatten sonra bizede artık 44975 tepemiz hayırlı olsun demek düşer:D:D:D