fdow da 8.177 yeresinden İKİLİ TEPE nin boyun çizgisi geçiyor.ilk vuruşta kırmaz diye düşünüyorum.emme para kimdeyse onun borusu öter.
izliyoruk!
Printable View
fdow da 8.177 yeresinden İKİLİ TEPE nin boyun çizgisi geçiyor.ilk vuruşta kırmaz diye düşünüyorum.emme para kimdeyse onun borusu öter.
izliyoruk!
Asti sen o sistemi bi ara elinden çıkarmaya çalışıyordun ne oldu uymayamı karar verdin. Sen yinede boşver onu ben ona senden daha iyi bakarım ne dediyse yaparım yolla onu bana, :)
[quote=fXci;115918]MeBeMe abi nin meaaşallahı var eyi yerden cortladı bravo ::: 45000 e yazmıstım ben benim cortları almadılar kılpayınan[/quote]
Yok be nerdeeeeee 44925 den anca verdim.
1.54.60 dan numunelik dolar almıştım hale bak fulleyemedim her gün forumlarda imf şöyle imf böyle yazıları okudukça tırstım valla saglık olsun bunada şükür dün bir ara acaba yanıldımmı dedim ama dogruymuş.durmak yok yola devam.
demoda EUR-USD shortladım 1,3974 ten an itibariyle 1.120 USD kardayım...gevezelik işte...
500 LONG ama short zamanı.
Tekrar short olmak üzere long,
meraklısına...
EFG -8.269 kontrat SATIŞ tarafında...gözlerim yaşardı aylar sonra EFG satışta...28.500 den beri alıyordu...psikolojik deli EFG...
[QUOTE=traderx;115919]bu saatten sonra bizede artık 44975 tepemiz hayırlı olsun demek düşer:D:D:D[/QUOTE]
geçende 43,850 tepemiz hayırlı uğurlu olsun demiştik..:)
[quote=jerfin;115928]geçende 43,850 tepemiz hayırlı uğurlu olsun demiştik..:)[/quote]
VOB 7 tepe tıpkı istanbul gibi :::
nabeeer? ::::::
[QUOTE=SEYYAH;115929]VOB 7 tepe tıpkı istanbul gibi :::
nabeeer? ::::::[/QUOTE]
vob'da ne yaparlasa yapsınlar, yiyin birbirinizi..:..: ben dolar kontratlarına bulaştım yine, özlemişim dolares olmayı.:)
[quote=MMO;115921]Asti sen o sistemi bi ara elinden çıkarmaya çalışıyordun ne oldu uymayamı karar verdin. Sen yinede boşver onu ben ona senden daha iyi bakarım ne dediyse yaparım yolla onu bana, :)[/quote]
he öye boş bulunduğum densiz laflar ettiğim zamanlr oldu..gül gibi sistemi 4 porsiyon kebap başlığına vereceydim ama debili şakaydı... :) sistemimle yeniden senkronize olduk, her ne kadar onu dinlemeden erken şort yaptıysam da o benim hizama geldi ... o yüzden şimdilik aile olarak kalmaya karar verdik :)