let there be one million flowers come out...
Printable View
let there be one million flowers come out...
yabancı siteye mi girdim diye tereddüt ettim bi an için :::
15,45 de 75100 altında kaparsa flatlarım ama şort açarmıyım :confused: 75075 den dönmüş ben görmedim orayı nedense :rolleyes:
[QUOTE=a.kaya;367467]15,45 de 75100 altında kaparsa flatlarım ama şort açarmıyım :confused: 75075 den dönmüş ben görmedim orayı nedense :rolleyes:[/QUOTE]
kim gördü kü? ışık hızıyla geldi gitti..
[quote=ATHLON;367463]just in front of the door...[/quote]
Just behind The SHORT...dng
Naber???:::
75075 ten uzlasma bıle oldu sasırdım kaldım:)
nerdesın patron..takım yonetıcın rapor hazırlamanı mı ıstedı yoksa...))
hosgeldın..
patron ortam misait ama 175 altında 15 dklık kapanış lazım..uwwwww....
[IMG]http://i51.tinypic.com/2i7l95i.png[/IMG]
[quote=ATHLON;367471]nerdesın patron..takım yonetıcın rapor hazırlamanı mı ıstedı yoksa...))
hosgeldın..[/quote]
Patron ,
Görüntüden nerede olduğum hakkında fikir edinebilirsin?(KET EYIRLAYNZ:..:) Yannız bu pilot niye öyle garip bir şekilde bana bakıyor ?:..:
[IMG]http://www.thefunnyblog.org/wp-content/uploads/2010/01/cat-fighter-air-new-decade-war-machine-humor-fun-blog.jpg[/IMG]
[quote=excali;367469]Just behind The SHORT...dng
Naber???:::[/quote]
aha bangacı kedi geldi..patron nerdesin yaw..gerçi bu hafta bankalarda performans değerlendirme toplantıları var..sende haklısın, stres, sunum, hedefler filan:D ama en azındna gızlar güzel ve/veya bakımlı
::::::[quote=ATHLON;367464]let there be one million flowers come out...[/quote]
::::::
küskü korkunç...küskü kaçınılmaz:..:
[quote=ATHLON;367343]senaryo güzel patroms..bu arada [B][U]bizim buralarda[/U][/B] bile bırkac yabancı musterıye bıle yerli tr hesabı acılıo..bi diyeyim dediydim..:))[/quote]
Patron,
Sizin oralar neresi??:confused:
[quote=ATHLON;367367]emergingler le ters korelasyon...[B][U]hard currency[/U][/B] sahibi ülke piyasasının artık gerçekten kendi parasına ihtiyacı olduğu durumlarda had safhada olur..sıvamak için kullanır onu..:))[/quote]
"hard currency " ne demek?:confused: