[QUOTE=Astatin;115934]Avatarım hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim
a) Süper
b) Süper iğrenç
c) Süper seksi
d) Süper Süper
e) Siper
f) ..ok gibi
g) bu ne la
h)...diğer (piliz expleyn)[/QUOTE]
c.lelele
Printable View
a) Süper
b) Süper iğrenç
c) Süper seksi
d) Süper Süper
e) Siper
f) ..ok gibi
g) bu ne la
c.lelele
az önce YD, FX yaptığım kurumun brokerı aradı...siz ne yatırırsanız bonusu %20..yani sen 1000 dolar yatır 200 de benden diyolar..demek bu aralar enterean şeyler olacak, küsküleyeceklerinden o derece eminler yani
[quote=QUEEN;115944]c.lelele[/quote]
tühhh...şimdi mecbur başka avatar arayacağız..çoğunluk iğrenç, ..ok gibi, kusmuk gibi falan deseydi bunla devam edecektim ama...şimdi mecbur başka bir iğrenç avater arayacağız...:cool:üüü ya kraliçem bunun neresi seksi yaw... psikopat, asosyal, delimsi bi şey..zaten albümün adı da killing machine..neyse demekki zevkler ve renkler tartışılabiliyo..misal PAMBIK da FX cinin avatarı çok seksi hatta şok seksi bluyormuş
[quote=Astatin;115934]Avatarım hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim
a) Süper
b) Süper iğrenç
c) Süper seksi
d) Süper Süper
e) Siper
f) ..ok gibi
g) bu ne la
h)...diğer (piliz expleyn)[/quote]
h şıkkı. [B][U]Ekspılıneyşın:[/U][/B]Aval aval bakıyorum, bu avatar ne ifade eder diye .dng
Evet hortum da suda ve anna oskijensiz kaldıgı icin hortuma gideyor
[IMG]http://i44.tinypic.com/mc9dzo.png[/IMG]
dax burdan dönemli...yoksa trend sona erecek...
[QUOTE=jerfin;115930]vob'da ne yaparlasa yapsınlar, yiyin birbirinizi..:..: ben dolar kontratlarına bulaştım yine, özlemişim dolares olmayı.:)[/QUOTE]
Olsun doalr kontratları da VOBda .kom
Full short no işlem.
[QUOTE=clark;115932]YARIN elbet bugündür demedim mi İbrahim ,beşiktaşta Şampiyon olacak :)[/QUOTE]
Daha fragmanı koymamışlar .dng
a) Süper
b) Süper iğrenç
c) Süper seksi
d) Süper Süper
e) Siper
f) ..ok gibi
g) bu ne la
ı) hemen değiştir spaka bile razıyım.
[U]dax 1m döndü...[/U]
[QUOTE=Astatin;115939]450-500 arası kritik...burdan sıkı bir tepki gelebilir veya sıkı bir tekme daha yiyebilir..Matrix kullanma ayrıcalığına sahip arkadaşlar DIS e bakarlasa 15 dk da, MFI ve RSI ile uygun kombinasyonu gördüğünde, eğer -20altında pozitif uyumsuzluk yapmaya başlarsa, sonrasında yukarı yada aşağı çok sert hareket olduğunu görürler...MS mi...ıııyyyyy:)....aaaaa kısa bir sistem tarifimi yaptım ne....yiyecez fırçayı biladerden ama..neyse...[/QUOTE]
Sahi senin bilader yok epeydir. Arada bir "bir arkadaşa bakıp çıkıcam" modunda uğruyor. Şimdi hemen telefona sarılıp pizza söylüyorsun kendine. Biladere de sistemciği büyük boy pizzaya verdim diyorsun.