selam .. cumadan longlar 44500 de stop olmuş ... kısa açamadım .. şuan flat .. üüğüğüüü
Printable View
selam .. cumadan longlar 44500 de stop olmuş ... kısa açamadım .. şuan flat .. üüğüğüüü
bugün ekranda olmak gerekiyormuş .. ben yeni geldim .. olan olmuş ..kısmet ..
herkese selam .lelele
ne hortummuş arkadaş bulamadı getti ANNAM
43900 kısa .. tepemiz görülmüş.. 44975.. hayırlı uğurlu olsun .. tepeden 1000 puan aşağıdan kısa olduk .. vay anasını ...
çöküş başladı bence ..dahada çıkamaz bu borsa .. projeksyona göre imkb yeni dip görecek .. bende bu pozla haziran vadede uzlaşacam ..
[QUOTE=fXci;115979]yaw 15 dakiklik grafta şimdi hava zifiri [B]karanlık [/B]vobix herhal gormedi hortumu bulamadı garibim ANNAM .. Bulsun diyene fosforlu gırnızıya boyadıydım hortumu ...
dua ette bulsun ... corrttt diye dibe gitmeye başlarsa buldu dimektir ... bulamazsa mecbur su üstüne cıkacak ölmemek icin.. :::[/QUOTE]
buldumu aceba ya inanamıyorum ::: yoksam oskişen spreyinin içindeyki kırıntılarnanmı bizi kandırıyo
[QUOTE=fXci;115986]buldumu aceba ya inanamıyorum ::: yoksam oskişen spreyinin içindeyki kırıntılarnanmı bizi kandırıyo[/QUOTE]
Su üstünde jetskiler tekneler var çıkma kafana çarpar dediydim ben. .dng
Ne kırıntısı yawf bak selçuklu da geldi beyzbol sopasıylan.
[quote=kuntakinde;115982]herkese selam .lelele[/quote]
Hoşgeldin ......
[QUOTE=VOBiX;115987]Su üstünde jetskiler tekneler var çıkma kafana çarpar dediydim ben. .dng[/QUOTE]
ozaman yandıkh lem .....hortumsuz son nefez dalışı yapmış olmasın sakhın ::: ..... hortumu bulmadan daldıysa ......çok sert çıkar su üüstüne .....en teknesiz yerinden :::
kuntakinde diye bi pasta vardı değilmi?
[QUOTE=fXci;115989]ozaman yandıkh lem .....hortumsuz son nefez dalışı yapmış olmasın sakhın ::: ..... hortumu bulmadan daldıysa ......çok sert çıkar su üüstüne .....en teknesiz yerinden :::[/QUOTE]
slm annayı birde dolara koyabilirmisiniz ne durumda görelim zahmet olmaz ise.