granati ,datcia ve bbg ilk 3 alışta el figero ,yapı kremi ve İşsiz adam satış ta :::
Printable View
granati ,datcia ve bbg ilk 3 alışta el figero ,yapı kremi ve İşsiz adam satış ta :::
[QUOTE=fXci;115992]granati ,datcia ve bbg ilk 3 alışta el figero ,yapı kremi ve İşsiz adam satış ta :::[/QUOTE]
[IMG]http://i44.tinypic.com/2mf18bq.png[/IMG]
gözü toprağa bakıyor bunların:)
Sert düşeriz.43000 kapanırız.Full short.
43900 kısa stoploss 44500 .... çıkmam lazım .. size bol kazançlar .. işler yoğun
ne bereketli gün oldu beaah...selçuklu patron gelmişken şu garan a çaksan 5-10 kademe.... uuuuu öldürür bu X
[QUOTE=GOKHANFINDIK;115995]Sert düşeriz.43000 kapanırız.Full short.[/QUOTE]
gokan evlikik mevlilik deyon ... ülem anna bana yar olmadı... al saa verelim ANNA yı ....çocuklarınızda voborsa bahçesinde koşar oynar ::: sizde annaynan güle oynaya treydersiniz
[quote=SaNCaKTaR;115964]hayatda en buyuk eksıklıgını hissetdıgım şeylerden bırıdır bı abım olması.... olmasını da çok ısterdım olanlar kıymetını bılsınler bence tek tabanca takılmak da zor ....... kimse bana amca diyemeyecek ...[/quote]
Abisi olup da 1 2 senedir aynı evin içinde görüşmediklerini bildiğim kaç kişi var biliyormusunuz.
[QUOTE=Leblebi;115991]slm annayı birde dolara koyabilirmisiniz ne durumda görelim zahmet olmaz ise.[/QUOTE]
Aşkama bi deneyem :::
675 den filatos...sistemsel
[quote=SaNCaKTaR;115975]/05 15:11 CİTİGROUP GLOBAL MARKETS, "TÜRKİYE-IMF ANLAŞMASI'NIN 6-7 EKİM TOPLANTILARINDAN ÖNCE SONUÇLANMASI MUHTEMEL"
Citigroup Global Markets tarafından, 20-22 Mayıs tarihinde
Hazine, TCMB, uluslararası kuruluşlar ve analistlere yönelik
ziyaretlerin ardından hazırlanan 'Türkiye'nin Makro Görünümü'
başlıklı raporda, Türkiye'nin IMF anlaşmasına ihtiyaç duyduğu
belirtildi. Raporda, anlaşmanın tarihine ilişkin belirsizliklere
rağme'de İstanbul'da yapılacak
Dünya Bankası-IMF yıllık toplantıları öncesinde anlaşmayı
sonlandırmak isteyecekleri yorumunda bulunuldu.
Değerlendirmede öte yandan TCMB'nin gevşetme politikası
konusunda kararlı göründüğü, Haziran ayında yeni bir 25 baz
puanlık indirimler faiz oranlarının % 9.25'e çekilmesnin
tahmn edildiği vurgulandı. Haziran ayı sonrasında da yeni
indirimler ihtimalinin dışlanmadığı kaydedildi.
Kuruluş, hükümetin IMF anlaşması konusundaki niyetini
de "En azından ekonomi takımıyla yapılan görüşmelerde
anlaşma niyetinin olduğu görülüyor" denildi.
Foreks Haber Merkezi[/quote]
Hani mayıs toplantısında anlaşıyorduk.Ben imf falan takmam.Mal çakıyorlarmı?Çakıyorlar.Ozaman short devam.Bakmayın tuttuklarına.Kapanış 600 puan altta 43100 43000 civarı bitirir vob.Hayırlısı.
endeks 30 sat dolar kontrat al diyor. demeye kalmadı doları çizdiler.