[QUOTE=selçuklu;38718]oğuz ralli yapacaktık daha .. erken davranmışın .. neyse .. dinlen istirahat et ..
bol kazançlar ..[/QUOTE]
:) 7 tik sistemle kafa dinlendikten sonra girerim biraz islerde var virus sardı fabrikayı biraz böcük avlıyayım :)
Printable View
[QUOTE=selçuklu;38718]oğuz ralli yapacaktık daha .. erken davranmışın .. neyse .. dinlen istirahat et ..
bol kazançlar ..[/QUOTE]
:) 7 tik sistemle kafa dinlendikten sonra girerim biraz islerde var virus sardı fabrikayı biraz böcük avlıyayım :)
DiNgillere ÇANAZA namazına turulacaktır.
Tüm vopçulat tavetlidur.
TİNGİL Niyetine...
ALLAHU EKBER... :)
ben uzun poza devam ..maliyet 39475 .. stoploss .. 39300 .. hayırlsıı olsun artık ..
Avustralya 50 baz puan beklenirken 100 baz puan faiz indirimi yapınca piyasalar FED den de aynı hareketi bekler oldular ..erken faiz indirimi
saat 16:30 a kadar bu indirim gelmezse piyasa [B]FED e tehdit/baskı [/B]devam edeceğinden dow un yine 10 bin altı deepleri yeniden görme olasılığı var ..
kısalar devam hala
[QUOTE=BULUT;38720]DiNgillere ÇANAZA namazına turulacaktır.
Tüm vopçulat tavetlidur.
TİNGİL Niyetine...
ALLAHU EKBER... :)[/QUOTE]
Bu Felaket tellalı yine hortlayacak galiba.
Hortlaklara ZEBANİ mi deniyordu?.
Bandımız 40.025 40.925, 40.925 gecemezse, bu noktadan satış gerekir...
Price of Controlumuz 40.325 dir, bu nokta hep alım hemde satım için en adil fiyattır.
Ekim vade : Alınan pozisyonlara bakıldıgında, pozisyon alan hakim güçlerin sanki mevcut pozisyonlarını koruyarak olabildiğince avantajlı şekilde , poz kapatmadan , vade sonunda spot ile uzlaşmaya gidecekleri şeklinde bir hisse kapılıyorum. Bu nedenle UZUN da olan arkadaşların olaya birde bu yönüyle bakılp degerlendirmelerinde sayısız fayda var diye düşünüyorum
herkese saygılar.
uzuna döndüm..
Maalesef tahtada satış baskısı devam ediyor,ve kontrol şu an da ayılarda gözüküyor halen...
daha kuvvetli çarpmak için yukarı kaldırdılar şimdi aşağı vuruyorlar . bunlardan korkulur.
[QUOTE=catedral;38653]İnşallah bu tepkinin devamı gelir ama.. Hiç sanmıyorum.
Yarın ciddi anlamda MC lar var. Tepki gelsede nereye kadar gelir. Ya teminatlar tamamlacak %10 luk düşüş var... ya da uzunlar kapatılacak..
[B][COLOR="Blue"]%1-2 çıksa kapanışta uzun yapanlar basacak. [/COLOR][/B]
Bugünkü düşüşün tolere edilebilmesi için birinin şapkadan tavşan çıkarması gerekiyor.. Düşüşler çıkışlara benzemez ki.. Limit up olduğunda marj %8.5 ta kalmıştı. Ertesinde kar satışları geldi.. Ortada kar vardı. Şimdi zarar var.[/QUOTE]
VOBun gücü 40,675e kadar yetti.
ıngıltere Barclays Ve Rbs 'ye En Az 45 Mılyar Sterlın Verebılır - Bbc
Deutsche Bank Sermaye Artırımı Yapabilceği Spekülasyonları Ile Düşüşe Geçti. (%9,5 Aşağıda Işlem Görüyor) - Bloomberg
ızlanda, Landsbank'a El Koydugunu Acıkladı - Cnbce
-matrıks-
ızlanda, Landsbank`a El Koydugunu Acıkladı - Cnbce
Rbs Hısselerı Olası Sermaye Aktarımı ıddıalarıyla Sert Dusus Goruyor.
Royal Bank Of Scotland Hısselerı, Bankanın ıngılız Hukumetı ıle Olası
Bır Sermaye Aktarımı Konusunda Anlasmaya Yakın Oldugu Soylentılerı ıle
Gerıledı.
Rbs Hısselerı % 30`a Yakın Deger Kaybederken, ıngıltere`de Bankacılık
Sektoru Hısselerı Uzerınde Baskı Olusturdu.
VoBjektif Seans Odası...
yeni konu açtım burdan devam edelim arkadaşlar ...
Ben diğerini kurtarmaya veya düzeltmeye çalışayım ..
çoook özür tekrar
Rusya İzlandaya yardım edeceğine önce kendisine yardım etsin. Borsası bile kapalı.
Tahta şimdilik boğaların kontrolüne geçmiştir,hayırlı olsun,
Sabah yukarı yönlü açılışın ardından Avrupa’da yön tekrar satışa döndü. Satışta aşağıdaki haberlerin etkili olması muhtemel...
BBC’de yer alan habere göre İngiltere'nin önde gelen 3 bankası Maliye Bakanı Alistair Darling ile yaptıkları toplantıda her biri için 15 milyar GBP devlet desteğine ihtiyaları olduğunu söylediler. Habere göre, Barclays, Royal Bank of Scotland ve Lloyds TSB yöneticileri dün gece Maliye Bakanı Darlign ile görüştü. Görüşmede 7,5 milyar GBP'lik bölümü bir defada, geri kalan 7,5 milyar GBP'lik bölümün ise Hazine tarafından garanti edilerek ihtiyaca göre verilmesini istediler. Ancak yine habere göre 3 bankanın yöneticileri, Darling'in kendilerine bir kurtarma planı sunmamasından hayal kırıklığına uradıklarını da belirttiler.
Deutsche Bank’ın sermaye artırmak zorunda kalabileceği belirtiliyor.
Daha önce tam güvence verdiğini açıklayan İrlanda, mevduat garantisini 100 bin euro ile sınırlamayı düşündüğünü açıkladı
Benim sildiğim forumu Sn Hellim kurtarmış oraya yazmaya devam edin bunu sileriz..
Bu konu çok şiştiği için arşive kaldırıldı artık sn hkayikcinin actiği yeni yerden devam edilmesi uygun olur.
[URL="http://www.voborsa.com/forum/vobjektif-seans-odasi-t4405.html?p=53942#post53942"]Artık buradan devam edilecek tıklayın[/URL]
Do loop oldu. :DSn Moderatör hangisi yeni konu biraz karışıklık oldu galiba?
Sayın Yönetici burası olsun demiş eskisini kilitleyip arşive kaldırmış.
BARCLAYS SOZCUSU: INGILIZ HUKUMETINDEN SERMAYE ISTEMEDIK
Yine spekülasyonla bir bankayı daha batırmaya uğraşıyolar ..
Gözlerime inanamıyorum Rusya artı +.
Yine spekülasyonla bir bankayı daha batırmaya uğraşıyolar ..[/QUOTE]
batsın gitsin ellemeyin.
bu finansal krizin henüz ortalarındayız gibi geliyor bana. batmalar ve el değiştirmeler kontrollü şekilde gidiyor. sanki bir tavim dahilinde ilerliyor. eldeki listeye göre sırayla batacak kurum belli alacak kurum belli.
2001 krizinde bizde olduğu gibi. en büyük sermaye kendinden küçük ortaboy kurumları yutuyor. biz bu oyunu biliyoruz.
KOntrol yeniden ayılara geçtiği için istemiyerek shorta döndüm...
ALCOAnın bilançosu bugündü sanırım saat kaçta bilen var mı?
[quote=sentinus;54762]ALCOAnın bilançosu bugündü sanırım saat kaçta bilen var mı?[/quote]
[IMG]http://img361.imageshack.us/img361/9853/abdbilancolarekimen3.gif[/IMG]
EKİM AYINDA ABD'DE AÇIKLANACAK BİLANÇOLAR
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=54764&postcount=317[/url]
oraya daha az yazdığımızdan hergün ordan takip edebiliriz ...
ufukta 43,000 e kadar gidecek bir tepki görünüyor:D
[QUOTE=jerfin;54766]ufukta 43,000 e kadar gidecek bir tepki görünüyor:D[/QUOTE]
40500 ustesinde olur o dediyin amma 40500 asayasında dusme oncelik
saatlikler daha ala geçmedi, onun için şimdilik 1/3 uzun yaptık 39,500 den..
[QUOTE=hexen;54767]40500 ustesinde olur o dediyin amma 40500 asayasında dusme oncelik[/QUOTE]
evet saatlikler hala satta.. benimkisi tamamen duygusal:)
[QUOTE=HKAYIKCI;54765][IMG]http://img361.imageshack.us/img361/9853/abdbilancolarekimen3.gif[/IMG][/QUOTE]
Teşekkürler Sn.HKAYIKCI. :)))
[QUOTE=jerfin;54768]saatlikler daha ala geçmedi, onun için şimdilik 1/3 uzun yaptık 49,500 den..[/QUOTE]
39,500 olsa gerek
DEUTCHEBANK SERMAYE ARTTIRIM ONLEMLERINE GEREK OLMADIGINI ACIKLADI
Bu haber bir rahatlama yaratır artık
[QUOTE=VOBiX;54771]39,500 olsa gerek[/QUOTE]
evet 39,500.. alışmışız 40 lı rakamlara..
[QUOTE=HKAYIKCI;54772]DEUTCHEBANK SERMAYE ARTTIRIM ONLEMLERINE GEREK OLMADIGINI ACIKLADI
Bu haber bir rahatlama yaratır artık[/QUOTE]
DEUTSCHE BANK HSSELERİ SERMAYE ARTIRIMINI DEĞERLENDİRMEDİĞİ AÇIKLAMASININ ARDINDAN % 8.5 GERİLEDİ (07/10/2008 - 13:30:55)