bugun matriksi donmayan var mı
Printable View
bugun matriksi donmayan var mı
[QUOTE=mbm;116066]içimden diyorki dow bugün hayatının feykini attı....
eksi yüzde 2 ile 3 arası kapatacak.....kayıtlara geçsin....
tamamen duygusal... :):) kısa psikolojisi.... uyumsuzlukla ilgili değil.......
acaba diyorum son omzunumu yaptı......[/QUOTE]
İkili dip yapmış gibi bir hali var
Dow feyk attıysa bizimki son yarım saatte hepten feyk olmuş olurki o zaman yarını düşünemiyorum, satış yapmaya yetişen yetişene olur, eğer düşüş trendine girilecekse yada düzeltme derinleşecekse böyle bişeyi istemezler bizim piyasada diye düşünüyorum, saygılar....
dow 8.500 üzerine atarsa da oradan kapatırsa, maseratti olur ferrari.
atmazsa subaru impreza ile idare etmek zorunda kalabülürük. :..:
[QUOTE=kao;116072]Hefemiz gerçekleşti ve tam sürat devam ediyor...
Dax vob karımız 1.500 dolar...[/QUOTE]
DAX vob karımız derken daxdaki sisteme göre vobdamı pozsiyon alıyorsunuz?
[QUOTE=truva;116076]bugun matriksi donmayan var mı[/QUOTE]
fx2000 bile dondu. Bakıyorum kadmelerde 375-400 görünüyor. İşlemlerden 250-275 geçiyor. CNBCeye bakıyorum 425 fiyat çıkıyor.
SEYYAH bunlar tatlı tatlı yedi acı acı ..çar mı?
[QUOTE=VOBiX;116081]fx2000 bile dondu. Bakıyorum kadmelerde 375-400 görünüyor. İşlemlerden 250-275 geçiyor. CNBCeye bakıyorum 425 fiyat çıkıyor.
SEYYAH bunlar tatlı tatlı yedi acı acı ..çar mı?[/QUOTE]
Uzlaşma 425 olmuş:)
Bugün 5 dklık 44050 flata geçip 43700 den tekrar al poz geçti.
15 dklığın kılı bile kıpırdamadı 15 dklık sat demeden sadece trade yapılır, yoksa bu numaraları devamlı yapacaklardır.
[quote=VOBiX;116080]DAX vob karımız derken daxdaki sisteme göre vobdamı pozsiyon alıyorsunuz?[/quote]
İngileterede gft den hesabım var dax ve dow alıp satıyorum,aynı zamanda vob endex...
3.ü bir yerde diyelim...
selçuklu üzülme dostum bugün benim zararım -1325 puan
kısmet değilmiş napalım
geceye yine uzun
yarında çarparlarsa en fazla biraz kalaylarım py yi:)
Evet evet, arkaya yaslanmaya devam:) en doğru hareket al sattan uzak durmak arkaya yaslanıp trendin keyfini sürmek bence, stockgeneration tekniği bu çok tutar böyle trend varsa, haaa, trendin döndüğü yerde bende aşağıya dönerim olur biter...
Bakın Türkiye krizi teğet geçti, Dünyada bu global krizden en az etkilenen ülkelerden biri, bunun üstüne krizden en erken çıkacak ülkelerden biri olarak gösteriliyor şimdi, bakın bovespaya 50000 i aşmış düşmüyor altına , bizim imkb 100 hayda hayda 37000-40000 aralığına gelmeli, hatta üzerine bile atmalıki bu hızlı global olumluya dönüşte millet olayı farkedene kadar hedeflere ulaşılabilsin diyorum.
Bizim piyasa geç bile kaldı, neden? çünkü çıkışa inanmayan daha çokda ondan, fakat inanmalar arttıkça yukarı gidiş olacaktır, katılım arttıkça yükselişin olacağı bir piyasadayız diyorum, yükselişe katılan sayısı hergeçen gün artarak devam edecek ve yükseliş böylelikle mecburen yaşanacak:), nerede katılım azalmaya başlarsa o zaman yükseliş duracak, onun için henüz yükselişe katılımın artmaya başladığı ve arttığı aşamasındayız diyorum, arkaya yaslanmaya devam anasını satayım:) saygılar....
bana uyar..350 point zarar varüüü..ama yuk gapten tırsıyorm..