[URL="http://img41.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1i.png]"][URL=http://img41.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1i.png][/URL][IMG]http://img41.imageshack.us/img41/1514/screenhunter1i.png[/IMG][/URL]
5 dklık trademizde böyle çalıştı.
Printable View
[URL="http://img41.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1i.png]"][URL=http://img41.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1i.png][/URL][IMG]http://img41.imageshack.us/img41/1514/screenhunter1i.png[/IMG][/URL]
5 dklık trademizde böyle çalıştı.
[quote=QUEEN;116087]bana uyar..350 point zarar varüüü..ama yuk gapten tırsıyorm..[/quote]
ben yukarı gap olacağını çok tahmin etmiyorum.
yarın yukarı bile olacak olsa, gapli değil yatay bir açılış olur, akabinde sürerler yukarı.
aksi taktirde alıcı bulamayacaklarını biliyorlar...
gapli açılışta alıcılar almaya çekinir. çok alıcı toplanmaz yani.
ve bu vatandaşların ihtiyacı olan şey alıcılar! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
[QUOTE=bull market;115234][B]Dow aslında hiçde kötü kapamadı Cuma günü, sinsi kapanış diyorum ben buna,[/B] destekleri kırmadan son saat düşüş yaptı o kadar, şimdi burada biraz oyalanma payı var gibiydi, ama araya tatil falan sokmuşlar huylanmadım değil, [B]yinede yukarı döndürürler demeye devam ediyorum[/B]...Bu iş nasıl olsa dow açılana kadar bizim piyasadan belli olur:) nasılmı?
[B]Pazartesileri genelde yatay oluruz biz, haaa işte pazartesi yukarı yaparsak anlayın durumuki dow Salı açılışında yukarı yaparak açılacak[/B]....yok eğer biz yatay kalırsak yada düşersek diycem bunu mümkün görmüyorum yada göremiyorum nedense, körde olmadım ama, yanılmakda var bu işte diyorum....
[B]Zannımca Pazartesi 45000 e ağır ağır yükselerek kapanışımızI planladıydı bizim py:) eğer bir değişiklik yapmazsa öyle diyorum[/B], bakın iki gün tepelerde 1000 puan civarında git gel yaptı, tepede iki gün cebelleşilirmi hiç ? ama bu hafta birde bakmışız bu tepede cebelleşme aslında dipde tepinmeymiş:) Pazartesiden itibaren ağır ağır çıkıcaz bu merdivenleri diyorum, değilse benim uzunlara stoploss um bu satten sonra 43000 dir:) arkama yaslanıcam anasını satayım, yettiyse yetti gari:), rahatça oturayım trendde diyorum..... saygılar....[/QUOTE]
Bu pazartesi ve Sali günü tamda Haftasonu düşündüğüm vede buraya yukardaki yazıda yazdığım şekilde oluştu, adamlar manyak, takmışlar yukarı yukarı çizecekler demeye devam ediyorum:) saygılar....
En nihayetinde piyasa bu, helede global piyasalarda neler neler olur, fazla kesin konuşmamak şart, bakalım bu akşam olağanüstü finansal gelişmeler yaşanmadıkça longlar huzurlu olmaya devam eder diyorum....herkese iyi akşamlar....saygılar...
[QUOTE=VOBiX;116077]İkili dip yapmış gibi bir hali var[/QUOTE]
omuz çizgisi o.. omuz.....:D:D
[QUOTE=fXci;116012]Arkidiş çok kişi Cort tarafına geçti sankim öyle geldi baaa.. pırofeyşınılı amatörü herkeş corttan inmek istemeyormuş gibin geleyor baa ..
yarın yukarı gap gaptırıverirlermi gayri :::
Anti bezi olan varmidur ?[/QUOTE]
bunu 43500 de dedimdi 1000 puvan cıktı ::: :( ah ülen Anna istifa ediyorum senden ..
[QUOTE=mbm;116092]omuz çizgisi o.. omuz.....:D:D[/QUOTE]
nerde bitcek bunun omzu :confused:flamaya çevirirse üüüüvv... pardon ağlayınca yılan çıkıyo oooovvvv...
ABD'DE TUKETICI GUVEN ENDEKSI MAYIS AYINDA YUZDE 54,9 OLDU
ABD'DE TUKETICI GUVEN ENDEKSI MAYIS AYINDA
BEKLENTILERIN UZERINE CIKARAK YUZDE 54,9 OLDU.
EKONOMISTLERIN MAYIS AYI ICIN YUZDE 42,3 OLARAK BEKLEDIGI TUKETICI GUVEN
ENDEKSI YUZDE 54,9'A CIKARAK, GECEN YIL EYLUL AYINDAN BU YANA EN YUKSEK
SEVIYESINE ULASTI. NISAN AYI TUKETICI GUVEN ENDEKSI ISE YUZDE 40,8 OLARAK REVIZE
EDILDI.
TUKETICI HARCAMALARI EKONOMIK FAALIYETIN YUZDE 70'DEN FAZLASINI
OLUSTURDUGU ICIN EKONOMISTLER TUKETICI GUVEN ENDEKSINI YAKINDAN TAKIP
EDIYORLAR.
TUKETICI HARCAMALARI MERKEZI DIREKTORU LYNN FRANCO, BU YILIN BASINA GORE
TUKETICILERIN DAHA AZ KOTUMSER OLDUGUNU, TICARET KOSULLARININ, ISTIHDAM
PIYASASININ VE GELIRLERIN GELECEK AYDA DUZELMESININ BEKLENDIGINI ACIKLADI.
FRANCO, TUKETICI GUVENININ HALEN ZAYIF OLMASINA RAGMEN, EN KOTUSUNUN
GERIDE KALDIGINI IFADE ETTI.
-AA-
bu mudur...budur..
[quote=kao;116084]İngileterede gft den hesabım var dax ve dow alıp satıyorum,aynı zamanda vob endex...
3.ü bir yerde diyelim...[/quote]
nasıl oluyor o dediğiniz
biz de yapabilir miyiz
gündüz vob da , gece dow da
oynayaaaaaaalım oy oyyyyyy :)
[quote=QUEEN;116095]ABD'DE TUKETICI GUVEN ENDEKSI MAYIS AYINDA YUZDE 54,9 OLDU
ABD'DE TUKETICI GUVEN ENDEKSI MAYIS AYINDA
BEKLENTILERIN UZERINE CIKARAK YUZDE 54,9 OLDU.
EKONOMISTLERIN MAYIS AYI ICIN YUZDE 42,3 OLARAK BEKLEDIGI TUKETICI GUVEN
ENDEKSI YUZDE 54,9'A CIKARAK, GECEN YIL EYLUL AYINDAN BU YANA EN YUKSEK
SEVIYESINE ULASTI. [B][COLOR=red]NISAN AYI TUKETICI GUVEN ENDEKSI ISE YUZDE 40,8 OLARAK REVIZE [/COLOR][/B]
EDILDI.
TUKETICI HARCAMALARI EKONOMIK FAALIYETIN YUZDE 70'DEN FAZLASINI
OLUSTURDUGU ICIN EKONOMISTLER TUKETICI GUVEN ENDEKSINI YAKINDAN TAKIP
EDIYORLAR.
TUKETICI HARCAMALARI MERKEZI DIREKTORU LYNN FRANCO, BU YILIN BASINA GORE
TUKETICILERIN DAHA AZ KOTUMSER OLDUGUNU, TICARET KOSULLARININ, ISTIHDAM
PIYASASININ VE GELIRLERIN GELECEK AYDA DUZELMESININ BEKLENDIGINI ACIKLADI.
FRANCO, TUKETICI GUVENININ HALEN ZAYIF OLMASINA RAGMEN, EN KOTUSUNUN
GERIDE KALDIGINI IFADE ETTI.
-AA-
bu mudur...budur..[/quote]
Haziranda da Mayısı 42 ye revize ederler merak etmeyi[COLOR=blue][B] KRAL haLa ÇıPLAK[/B][/COLOR].leleleüüü
[quote=ACUN;116096]nasıl oluyor o dediğiniz
biz de yapabilir miyiz
gündüz vob da , gece dow da
oynayaaaaaaalım oy oyyyyyy :)[/quote]
Aynen öyle reklam olurmu bilmiyorum burak gerçek müşteri temsilcim ona ulaşır benim adımı verirseniz yardımcı olur, kadir beyin selamıyla arıyorum demeniz yeterli,hesap açılması için gerekli olan prosüdürü size anlatacak ve yardımcı olacaktır.
dov jonesta 1932 itibarenbaşlay an 5 dalgalık yükseliş trendinin 2007 desonaerdigini tarafsız gözle bakan herkes görebilir şimditrendin tersine olacak abc düzeltmelerini bekliyoruz düzeltmeler sıradan olmayacaktır çünküçok uzun süren bir çıkış dalgası2007 bitmiştir düzeltmesi de tıpkı 1929 -32 düzeltmesi gibi 3-4 yıl sürüp çok derinlere gidecek haliyle çok canlar yakacaktır.2011-2012 yılları için 5000-10000 aralıgı endeks için bence makul. bu fiyatlar boga dostlarım için uçuk gelebilir ancak zaman en iyi ilaçtır yaşayıp görecegiz. bu düşümcem içinönümüzdeki 15-20 gün kritik olur.gerek dax gerek dow önemli fibonacci dirençlerinin sınırlarında dax 5000 dow 8600 direnclerin 100-200 puan geçilmesi fikrimi degiştirmez ancak 500 puanfalan yukarıyagiderse o zaman yukarıda söyledigim her şeyi unutun.burdan geri dönerlerse işte o zaman yukarda söylediklerimde daha çok ısrar ederim. düşüncelerim için son birkritik nokta daha var o da dowjonesta 4500-5000 noktası 1932 den itibaren yükselen trendindesteknoktası olan 5000 civarı da kırılırsa son kale de düş müş olur.bir seferde kırılmayacaktır tabiki ama önümüzdeki birsene içinde dikkatle izlen melidir 5000 noktası.dow da 5000 noktası da kırılırsa işte o zaman dip için 2012 tarihi ve miktar olarakta zirvelere göre yüzde doksanları bulan rakamlar maalesef yaşanacaktır.bu düşünceler tamamen beni baglar elbette ama son günlerde boga dostlarımı çok çoşkulu gördügüm için bu yazıyı kaleme almak ihtiyacı hissettim .önümüzdeki 10-15 gün çok kritik dirençler geçilemezse cok derinlere gidecek bir düzeltme bizleri bekliyor demektir.herkesin yolu açık olsun