-
[QUOTE=excali;116122]FED ,artık yeni yönteme geçti. Baktı ki ekonominin düzeleceği yok, hiç olmazsa borsayı alıp suni olarak göz boyayayım modunda. Matbaadan çıkan para ışık hızıyla borsaya giriyor. Bu akşamkiler de dünden biriken stoklar..
Tamamen tahmindir. Yatırımlarınızı yönlendirirken kullanmayınız..[/QUOTE]
aslında yatırım yapılacak neresi var...faiz yok..gayrimenkul geberik..dolar desen ondada pek ışık yok...para borsaya gidiyor doğal olarak..
-
[quote=excali;116122]FED ,artık yeni yönteme geçti. Baktı ki ekonominin düzeleceği yok, hiç olmazsa borsayı alıp suni olarak göz boyayayım modunda. Matbaadan çıkan para ışık hızıyla borsaya giriyor. Bu akşamkiler de dünden biriken stoklar..
Tamamen tahmindir. Yatırımlarınızı yönlendirirken kullanmayınız..[/quote]
günün en mükkem analizi tebrikler.lelele
-
[quote=QUEEN;116123]8500 üzeri kapatacak gibi..helva yapıyım ben..[/quote]
tereyağlı olsun lütfen pliiiiizzzzzz...bari helvamız kaliteli ossun üüü
-
[quote=QUEEN;116124]aslında yatırım yapılacak neresi var...faiz yok..gayrimenkul geberik..dolar desen ondada pek ışık yok...para borsaya gidiyor doğal olarak..[/quote]
[B]üüü[/B] Gel [B]VOb[/B] a bir koy on al yada ver +.üüü
-
[QUOTE=trader38580;116114]daha gece bitmedi. bu işin bide yarın fdow kısmı var. [COLOR="Blue"][B]kaldıki ben dow yükselirken düşeceğimizi düşünüyorum. [/B][/COLOR]dün 17.14 de fdji 8274 idi. bugün 17.14 ise 8392. yani %1,5 yükseliiş var yaklaşık.
bizde ise dün 17.14 de 44900 fiyat vardı, bugün 17.14 44500. %1 lik düşüş var.
yani fdowa göre %2,5 luk kaybımız var. normalde 45600 olmamız gerekirdi. kısacası bugünden itibaren film tersine dönmeye başladı. artık onlar 2 cıkarken biz 1 cıkıcaz. onlar 1 düşerken biz 2 belkide 3 düşücez.
endeksde zirveden dönüşde oluşan rekor kırmzıı işlem hacmide dikkat cekici.
herşeyi zaman gösterecek. herkese bol kazançlar[/QUOTE]
Buraya ben de katılıyorum neden derseniz %50den fazla yükselmiş bir endeks var. Yeni yatırımcıalrı çekip malı devretmenin yolu yenileri bu sefer de dow yükseliyor diye yükseleceğimzie inandırıp hisse ve uzun pozsiyon aldırmaktan geçiyor. Ne zamn olur bilemem ama böyle bir nuamra oalbilir.
-
[quote=QUEEN;116124]aslında yatırım yapılacak neresi var...faiz yok..gayrimenkul geberik..dolar desen ondada pek ışık yok...para borsaya gidiyor doğal olarak..[/quote]
Stres testini de [B]bence bankalar değil[/B], bu yöntemle [B]FED Bernanke ile Geithner geçmiş[/B] oldu. Adamlarda artık hiç stres kalmamıştır..:..:
-
Ekonomi bu kadar kötüyse borsaya niye girsin? Borsa en risklisi değil mi? Borsa ekonomiyi fiyatlamıyor mu yoksa?Kazanacağının garantisi var mı? Pek kendi adıma katıldığımı söyleyemeyeceğim. Belkide kaçırdığım bir şey var. Bilemiyorum:confused:
-
KuRu DaLLara Can Veren ALLahım şu zalim sahtekar ABD DoW u sana havale edıyorum... sen bizi dostlarımızı bunların tüm sahtekarLıklarından koru Uzunda olan kardeşlerımın kazançlarının daim et. Kısada olan kardeşlerımın de kazançlarını daim et oTÜm kardeşlerımı bir gun aynı yönde olmalarını bana nasip et... amin ecmainnn
-
[QUOTE=excali;116130]Ekonomi bu kadar kötüyse borsaya niye girsin? Borsa en risklisi değil mi? Borsa ekonomiyi fiyatlamıyor mu yoksa?Kazanacağının garantisi var mı? Pek kendi adıma katıldığımı söyleyemeyeceğim. Belkide kaçırdığım bir şey var. Bilemiyorum:confused:[/QUOTE]
pek çok büyük yatırımcı girdi %100 kazançlar elde etti..
-
[quote=QUEEN;116123]8500 üzeri kapatacak gibi..helva yapıyım ben..[/quote]
daha gece genç. herşey olabilir. benim tahminim 8378
-
[quote=QUEEN;116132]pek çok büyük yatırımcı girdi %100 kazançlar elde etti..[/quote]
Warren Buffett??
Ya bir de aklıma gelmişken bir şey daha söyliyeyim.
Bugün [B]Amerika'da hem bono faizleri artıyor, hem de Borsalar. Şimdi bu Amerikalılar tahvillere daha fazla faiz ödeyeceğiz, bütçe açığımız daha da artacak diye sevinmiş olmuyorlar mı[/B]??:D
-
Graliçem yettim gayri saa grafik yaptım :::
Grafikten kısa mesafa gibi gözüküyor emma 35800 kanal direnci var gayri. Ahanda benim yılan..
Bugunki xu100 kapanışı 34800 .... direnç 35800 ::: yarına 1000 puvan gap eder ::: emma bizim vop spot kapandıktan sonra yukarı hareket yaptı belkim vop gap yapmaz :::
xu100
[IMG]http://i43.tinypic.com/5a2qnb.png[/IMG]