[QUOTE=cırcır;116151]sistemlerin al sinyali göstermeklik genelde pek kaale alınmaz :..::..::..:[/QUOTE]
34.400 deki direnç aşşağı yönde geçilmedikçe haftalık hedef 38000 günlük olarak ilk diren. 36500 de sistemsel değil direçsel ve desteksel:)))
Printable View
[QUOTE=cırcır;116151]sistemlerin al sinyali göstermeklik genelde pek kaale alınmaz :..::..::..:[/QUOTE]
34.400 deki direnç aşşağı yönde geçilmedikçe haftalık hedef 38000 günlük olarak ilk diren. 36500 de sistemsel değil direçsel ve desteksel:)))
[QUOTE=fXci;116158]Abi baa diyet helva yap gayri :( hetta ayva yerim ben benim hakkımı başka arkidişler yesin[/QUOTE]
yaparız yaparız :..:.. diyetlerde şeker koymuyorum .. sadece un ve suyla yapıyorum . daha kolay oluyor .. şeker maliyetide düşüyor böylece .. :D
[QUOTE=kaanyatirim;116143]arkadaşlar hiç kimse borsanın 36500- 38500 yükselmesine ihtimal vermiyor mu çünkü doların 1.5700 deki boşluğunu kapatıp tekrar 1.5000 leri denemesine borsanın da yukardaki seviyeleri nedemesini düşünmüyor mu[/QUOTE]
Sonunu düşünen kahraman olamaz..dng
[quote=kaanyatirim;116160]34.400 deki direnç aşşağı yönde geçilmedikçe haftalık hedef 38000 günlük olarak ilk diren. 36500 de sistemsel değil direçsel ve desteksel:)))[/quote]
anladığım kadarıyla 36500 ü gecersek 38000 diyosunuz. peki 34400 aşağı geçilirse hedef ne olur?
36500 ü geçmemize %kaç ihtimal veriyorsunuz? 34400 ü aşağı kırmamıza % kaç veriyorsunuz?
[QUOTE=okansak;116153]euro usd yukarı doğru ani bır hareket yaptı
bence duzeltmesını tamamladı
1.45 ler hayal değıl
bu hareketın arkasında cary tradelerın onemlı rolü olduğunu düşünüyorum
dowda buna bağlı 9000 hatta 9100 lerı gorebılır[/QUOTE]
ABDnin vsnin faizleri de sıfırlara yakınsayınca carry trade işi bitti. Adamlar neden kur riski alıp japonyadan kredi çeksinki?
matriksde sadece vob la ilgili olarak grafi ve derinkik aboneliği varmıdır. burdaki tüm arkadaşlar matrik gold abonesimidir? dahası şöyle diyeyım.sistem kurmak için sadce gold abonesimi olmak gerek ? veya onerebileceğiniz bir program varmı ?
[QUOTE=kiwi;116165]matriksde sadece vob la ilgili olarak grafi ve derinkik aboneliği varmıdır. burdaki tüm arkadaşlar matrik gold abonesimidir? dahası şöyle diyeyım.sistem kurmak için sadce gold abonesimi olmak gerek ? veya onerebileceğiniz bir program varmı ?[/QUOTE]
evet matriks gold sadece vob derinlik grafik paketide var spotu yuzeysel izliyosunuz .
[quote=kiwi;116165]matriksde sadece vob la ilgili olarak grafi ve derinkik aboneliği varmıdır. burdaki tüm arkadaşlar matrik gold abonesimidir? dahası şöyle diyeyım.sistem kurmak için sadce gold abonesimi olmak gerek ? veya onerebileceğiniz bir program varmı ?[/quote]
aracı kurumlar veriyor matriks ekranı.
sistem için matriks şart değil.METASTOCK ta iş görür.zaten matriksin sistem modülü metastock la aynı.
[quote=fXci;116166]evet matriks gold sadece vob derinlik grafik paketide var spotu yuzeysel izliyosunuz .[/quote]
matriks sayfasında sadece vobla ilgili aylık ücreti spot olmadığı ıçın daha düşük olmalı değilmi?
[quote=VOBiX;116164]ABDnin vsnin faizleri de sıfırlara yakınsayınca carry trade işi bitti. Adamlar neden kur riski alıp japonyadan kredi çeksinki?[/quote]
cary trade deyınce hep japonyenı akla gelıyor ama şu an
usd satıp euro alıyorlar(yanı usd borçlanıyorlar faızlerın düşmesınden dolayı)
kur değil parıte rıskı alıyorlar sonucunda cary trade hacminde son 1 ayda onemlı bır artış goze çarpıyor
bılgı olarak kullağınızın arkasında bulunsun
[quote=fXci;116166]evet matriks gold sadece vob derinlik grafik paketide var spotu yuzeysel izliyosunuz .[/quote]
kaç para abi?
sadece VOB kapsamlı derinlik istiyoruz imkb şu bu yüzeysel olsun önemli değil.dava sadece VOB için matriks te sistem çalıştırabilmek ne kadar bunun ücreti.
bırazdan ayı partısı başlar dow da bakalım baLLarı yıyebıleceklermı