Tahta tamamı ile ayıların kontrolünde, bu 40350 kadar olan yükseliş , işkembeden köfte, yine psikolojiye oynuyorlar..Artık tepecek ,tepecek dedikçe, bizler tepiliyoruz.
Kişisel fikrimdir.
Printable View
Tahta tamamı ile ayıların kontrolünde, bu 40350 kadar olan yükseliş , işkembeden köfte, yine psikolojiye oynuyorlar..Artık tepecek ,tepecek dedikçe, bizler tepiliyoruz.
Kişisel fikrimdir.
30 dak lıklarda oluşan devasa görüntü obomu acaba , bir kontrol edebilirmisiniz.SAğ omuz gap nedeniyle düşük olmuş, tekniği kuvvetli dostlarımız bakabilirmi lütfen..
[QUOTE=teo;54776]30 dak lıklarda oluşan devasa görüntü obomu acaba , bir kontrol edebilirmisiniz.SAğ omuz gap nedeniyle düşük olmuş, tekniği kuvvetli dostlarımız bakabilirmi lütfen..[/QUOTE]
eğer 50,000 e ani çıkış yaptığı günü baş seviyesi kabul ediyorsanız o uzun çubuğu grafiklerde yok sayarak bakmak daha mantıklı.. ancak ikili tepe olabilir sağ omuz çalışması olmadığından..
[quote=teo;54776]30 dak lıklarda oluşan devasa görüntü obomu acaba , bir kontrol edebilirmisiniz.SAğ omuz gap nedeniyle düşük olmuş, tekniği kuvvetli dostlarımız bakabilirmi lütfen..[/quote]
Hayır OBO oluşumu yoktur. 39500-40500 yatay bant.
Okey ikna oldum,tekrar long 800 den...ilgilenen arkadaşlarıma teşekür ederim...
39100 aşagı kırılmadıgı sürece Haftalıkta ikili dip onaylanmış olacak.
saygılar.
RUSYA bugün %3 artıda.
yarın yüzde 10 çakarlar kesin.
kaldırıp kaldırıp yere çarpıyorlar. post gibi..
daha oncede piyasa 38900den dönmüştü yukarı..şimdide 39075den döndü
5 dak. lıkta TOBO hazırlıgı var. Bu formasyon oluşursa boyun çizgisi 40350 de.
sevgili hülya... mesajın için teşekür ederim....
moderatörlüğün hayırlı olsun bu arada...
al sat yapoyorum bugun.. o yüzden yazamadım... 3500 puanımı geri aldım...1000 i komisyon..
geriye kaldı 2500 puan....
gaplarla yediğim 5000 puanın acısını çıkartmam lazım..
sevgiler......
[QUOTE=mbm;54784]sevgili hülya... mesajın için teşekür ederim....
moderatörlüğün hayırlı olsun bu arada...
al sat yapoyorum bugun.. o yüzden yazamadım... 3500 puanımı geri aldım...1000 i komisyon..
geriye kaldı 2500 puan....
gaplarla yediğim 5000 puanın acısını çıkartmam lazım..
sevgiler......[/QUOTE]
onu da kazanırsın arkadaşım ..
VOB la giden VOB la geri gelir ..
07.10.2008 15:14:15 *ab/barroso, "mevduat Garantisi Teklifi üzerinde şu Ana Kadar Konsensüs Yok"
ALMANYA EKONOMI BAKANI: MERKEL NEVDUAT GARANTISI PLANINI BUGUN ACIKLAYACAK
piyasalar sizden ferdi değil toplu hareket ve çözüm bekliyor :-(
şimdi ne oldu yaa..
ortalık kızardı.
artık sulandırdılar iyice mc yesemde bu uzunları tutucam anlamsız bir sürü hareket olmaya basladıı bugece dowun - kapatma şansı bana gore yok..batarsada batarız piyasa burada duruyor yine kazanırız kaybettigimiz gibi.
en küçük haberle piyasalar 700-800 puan oynuyor
bu uzun barlarin sebebi hikmeti nedir bilen varmi titanic bir daha mi batti
teo abi altına short yaptınmı guzel gorunuyor ? ?
[QUOTE=furkan;54790]artık sulandırdılar iyice mc yesemde bu uzunları tutucam anlamsız bir sürü hareket olmaya basladıı bugece dowun - kapatma şansı bana gore yok..batarsada batarız piyasa burada duruyor yine kazanırız kaybettigimiz gibi.[/QUOTE]
Dostum öyle dememelisin. Önce sakin düşünüp riski azalt. rahat düşün. Ama asla rahat olup da nasılsa.. diye pozisyonunda sabit kalma.
Burda her zaman tek yönde futbol taraftarlığı gibi yazılar görüyoruz Ama gün içinde o kadar değişik fiyat hareketleri oluyorki..
En iyisi riski azaltıp, sakin kafa ile düşünmek.
[QUOTE=BULUT;54795]Dostum öyle dememelisin. Önce sakin düşünüp riski azalt. rahat düşün. Ama asla rahat olup da nasılsa.. diye pozisyonunda sabit kalma.
Burda her zaman tek yönde futbol taraftarlığı gibi yazılar görüyoruz Ama gün içinde o kadar değişik fiyat hareketleri oluyorki..
En iyisi riski azaltıp, sakin kafa ile düşünmek.[/QUOTE]
doğru diyorsun sagolasınn ztn bugun kuruma calıstık daha fazlasına goz yumamam en azından zarar yazıcaksa tek pozisyondan yazsın o da inandıgıım pozisyon olsun ozaman bukadar faazla uzulmem
[QUOTE=furkan;54794]teo abi altına short yaptınmı guzel gorunuyor ? ?[/QUOTE]
hayır tahtada bogalar hakım oldukca, longa devam...
Güniçi spontane işlem nasıl oluyormuş diye bugün körlemesine (tepkiye oynayarak) işlemler yaptım/yapıyorum 1 kaldıraçla.
Cidden çok heyecanlıymış lakin aracı kurumu sevindirdim son tahlilde. Çünkü hayatım boyunca bu kadar çok işlem yapmamışımdır. .lelele
An itibariyle 450 puan civarı kaybım var. (Artı komisyon tabi)
Açıkçası full kaldıraçla bu tarzda nasıl oynanabiliyor aklım almıyor doğrusu, akıllara ziyan bir stres kaynağı bu.:eek:
Neyse, denedim gördüm, benim kalbim dayanmaz bunu görmüş oldum. :..:
[quote=nyse-dj;54792]bu uzun barlarin sebebi hikmeti nedir bilen varmi titanic bir daha mi batti[/quote]
Tek kelime ; güvensizlik ve sürü psilolojisi
AB MALIYE BAKANLARI MEVDUAT GARANTISININ 50 BIN EURO OLMASI KONUSUNDA ANLASTI
ortak anlaşı çıktı ama bu da çok az ..
silkeleyin daha istedigiiniz kadar dönüp 40000 uzeri kapatırsınız
Keltoşun konuşması bu akşam mıydı?
ne köpürmez ayranınız varmış yahu, çalkala babam çalkala, karar verselerde işimize baksak
Bu ne ani hareket FED den faiz indirimi mi geldi ?
07.10.2008 16:01:55 *fed, Finansal Kağıt Fonlama Kolaylığı Açıkladı
fed e akşam baskı olması için piyasa dow da dün akşamki seviyenin altını zorlayabilir.
daha sonra faiz indirim sürprizi olursa hiçbişey olmamış gibi yüzde 3 artı yapar mı acaba?
tahterevalli oynuyoruz sanirim. cunku baska turlu milleti yolamadilar.
EFG terste kalacak gibi...
büyüksün efg KY sana minnettar, dön geri çiz kısalarını :)
[QUOTE=furkan;54801]silkeleyin daha istedigiiniz kadar dönüp 40000 uzeri kapatırsınız[/QUOTE]
Bravo Sn. Furkan. Ben de longumu vermedim bu yamyamlara. Al işte EFG... yatacak yerin yok senin EFG...
[QUOTE=aras;54807]fed e akşam baskı olması için piyasa dow da dün akşamki seviyenin altını zorlayabilir.
daha sonra faiz indirim sürprizi olursa hiçbişey olmamış gibi yüzde 3 artı yapar mı acaba?[/QUOTE]
piyasa FED den bu hamleyi bekliyor bu gece veya her gece :-))
ama FED bu kez zamanindan önce faiz arttırmamakta çok kararlı bir duruş sergiliyor ..full likidite diyor ama faiz indirimine uzak duruyor .. en azından ekim sonundaki toplantı öncesinde
Fed Pıyasalardan Tıcarı Tahvıllerı Satın Alarak Guven Tazeleyecek
Abd Merkez Bankası Federal Reserve Tarafından Yapılan Duyuruda Fed`ın
Fınans Pıyasalarında Cıddı Bır Kayba Ugrayan Guvenın Yenıden Tesısı
ıcın Geregınde Pıyasaya Gırerek Tıcarı Tahvıllerı Satın Alacagını
Acıkladı.
Fed`ın Teammullere Aykırı Olarak Aldıgı Bır Dıger Karar Da Varlıga Dayalı
Menkul Kıymetlerın Ve Tahvıllerın Satın Almasına Yonelık Ozel Amaclı Bır
Enstruman Olusturacak.
Fed`ın Bu Alımları ıcın Gereklı Fınansman Destegı Abd Hazınesı Tarafından
Saglanacak.
korelasyon koptu fdow ile dikkat.boyle oluyor 16 veya 16.30dan sonra genelde degilmi beklentiyi satin alip sonra milleti yoluyorlar.
Hülyacım seni tebrik ederim. moderatorluık sana yakısır.
Bir işe kadın eli değmesi lazım derler ya hani belki artık forumda yazan bir kaç şuursuz kardeşlerimiz birbirlerine daha saygılı bir biçimde davranırlar.
Unutmayanızki kendinizi en başarılı bulduğunuz an, en başarısız olduğunuz andır.
[QUOTE=sentinus;54812]Bravo Sn. Furkan. Ben de longumu vermedim bu yamyamlara. Al işte EFG... yatacak yerin yok senin EFG...[/QUOTE]
sagolun ama bu piyasa adamı cok utandırır şimdi dedigim oldu ama bunlardan korkulurr bakalım tutucaz daha uzunları bende sizi tebrik ederim..
[QUOTE=BURAKFX;54818]Hülyacım seni tebrik ederim. moderatorluık sana yakısır.
Bir işe kadın eli değmesi lazım derler ya hani belki artık forumda yazan bir kaç şuursuz kardeşlerimiz birbirlerine daha saygılı bir biçimde davranırlar.
Unutmayanızki kendinizi en başarılı bulduğunuz an, en başarısız olduğunuz andır.[/QUOTE]
Tşkler Burakcım,
Artık hep birlikte ; buranın hepimize yakışır bir forum ortamı olmasını sağlayacağız ...
Bilgi paylaşımı ve kişisel saygı ilk önceliğimiz !!!