-
[quote=sovalye;116181]sabah düzelir abicim merak etme düzelmese bile en kötü kapanış seviyelerinden açar bizim vob
bizde son yapılan hareket genelde trend başlangıcı hareketi olur
yön yukarı
bende nefret ediyorum ama napalım yeşil görmemizi istiyor babalar[/quote]
sabaha bırakmadılar akşamdan al dediler gene.:D
-
ben ne zaman bugünkü gibi zarar etsem kesin biryere kopar bu endeks
o yüzden hiç flat kalmam batana kadar devam ederim:)
-
[QUOTE=trader38580;116163]anladığım kadarıyla 36500 ü gecersek 38000 diyosunuz. peki 34400 aşağı geçilirse hedef ne olur?
36500 ü geçmemize %kaç ihtimal veriyorsunuz? 34400 ü aşağı kırmamıza % kaç veriyorsunuz?[/QUOTE]
ihtimal vermek değilde benim beklentim ve hedefim dow 9000 imkb 38500
-
kapanış kötü oldu SHORT lar için...
FDOW an itibariyle kapanışımıza göre +80 puan yukarıda...yarından kesiyorum ümidimi...başka bahara artık...
kendime kızıyorum.karımı realize etmedim.nasip ya daha ötesi yok...ağzınla kuş tutsan nafile...
-
bu kadar olur halbukı Dow a ayılar gelsin dihye halis anzer balı, bayburt baLı koymuştum ugramamışlar bile bu bogalar dan korkulur....sırf onlar için kasaplığı ögrenicem kurbandan kurbana olmuyor böLe...:D
-
[QUOTE=SEYYAH;116187]kapanış kötü oldu SHORT lar için...
FDOW an itibariyle kapanışımıza göre +80 puan yukarıda...yarından kesiyorum ümidimi...başka bahara artık...
kendime kızıyorum.karımı realize etmedim.nasip ya daha ötesi yok...ağzınla kuş tutsan nafile...[/QUOTE]
evet nasip seyyah :( öteye yol getmeyor malesef. yarın ka pıvan gap bekleyorsun:(
-
[quote=kao;116139]seninle polemiğe girmem,yanlız iki çift laf edeyim madem bu lafları söylediysen hak ettin bunları...
1.Sen beni silmeden ben seni msn'imden sildim...Sen bana değil ben sana defalarca şans verdim düzelmen,adam olman için,Seni adam yerine koyup değer veren bendim,sen bu değere kız arkadaşanın erotik resimlerini msn den bana gönderecek kadar aşağılaşarak karşılık vedin...
2.İnsanlık yaptım sana hisse.net şifremi verdim,hani arkadaştık ya,hani değer verdik ya sen ne yaptın,tavırlarınla gittin forumda kim var kim yom ana avrat küfür ettin,
Anladım ki sen insanlıktan anlamayacak kadar zıvanadan çıkmış bir tekisin ben seni msn imden silip cehennem olup gitmeni sağladım hayatımdan..
3.ve en son Şirketimin açılışı oldu sırf erkan abi rica etti diye bunca şeye rağmen seni şirketimin açılışına çağırdım ama sen yine ne kadar çok afedersin bir adam olduğunu bana yazmış olduğun mailde gösterdin... neyse seni abuk subuk yazılarına bakacak değilim,sadece burdaki arkadaşlar neyin ne olduğunu bilsin diye bu yazına istinaden cevap hakkımı kullandım.[/quote]
Güle güle koççç.Siz daha çok yalanırsınız.Sümüklü böceklerin açılışına katılarak kendimle alay ettiremem.Siz daha çok yalvarırsınız.Kazancınız bol daim olsun efendim.Hadi abi hadi başka kapıya.Her zaman gelirsiniz her daim kovarım.Bana adam lazım.Siz o kategoriden düştünüz.Bye.Ben kimseye kız arkadaşımın resimlerini göstermedim.Malmıyım lan ben.Allah Allah.Tövbe.Kafamısın oğlum sen.Güle güle.Davet edersen yine açılış falan size ancak benim ufak kuzenim var onu gönderirim.O sizle iyi maytap geçer.
-
[quote=kuntakinde;116145]birileri güzellik uykusundan uyansın artık ,, bu devır boyle gıtmez katılıyorum sana kao kardes.lelele[/quote]
Ulan ne kadar böcek basmış burayı.Kapayın yavf.Lan burası komple 1 nickle 10 adam yazan.10 nickle 1 adam yazan dolmuş.Akşam akşam zaten özlemişim yarimiii birinize güzelce kaptırmadan uykunuzu alın.Uzatmayın.Zaten dinlemiyorum hiçbiriniz şeyimde değilsiniz.Ben hayattan sadece alınan yaşanılan güzel an a bakarım.Boşuna vızıramayın.Burada eğleniyorum çok güzelsiniz hepiniz.
-
arkadaşlar yarın uzun ve kısalar da kazanıcak buna inanın yine fırsat olucak gibi yeterkı siz benimgibi bu fırsatları harcamayın öle gab Lı acılık durmadan cıkmıcak bu gab yapsa bıle spot ıle beraber aşagılara gelıcek gıbı gozukuyor yada ben öle umuyorum bu durumları çok yaşadıgım için inanın sizlerle yaşıyorum.. ama fırsat verıcekler vermelıler longlarda korkmalı ki KY kazanmasın istiyorlar ALLah herkezin gönlüne ferahlık cebine bol Kazanç bedenine sıhhat versin hayırlı geceleer yarın hepimiz için bol ve bereketli bir gün oLması dileği ile svg.
-
[quote=sovalye;116150]yarın 1000 puan artı gap isterim
yaram derindir:)[/quote]
Yabancıya gitmez paşam.Seni mi kıracaz.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;116193]Yabancıya gitmez paşam.Seni mi kıracaz.[/QUOTE]
lem gokhi durumunda xu30 long yazayor lem :::
-
[quote=traderx;116155].brv.brv.brv+.+.
bende aynısını düşünüyorum hatta buna benzer bişeyler yazmıştımda bir arkadaş kalkıpta kabremi girelim falan demişti,
benim anlatmak istediklerimi çok güzel çok içten anlatmışsın Allah her zaman gönlüne göre versin.[/quote]
Yav sürümüsünüz yavvf siz?Ben yazmıştım abi?Kabremi girelim.Bakın dini inançları bu bi halta yaramayan yere yaklaştırmayın.Asla.Riya gösteriş mevzuları olabilir.Kalbinize gösteriş girebilir.O yüzden o YÜCE konuları asla buralara sokmayın.Dünya hayatının bir boka yaramadığını burada en anlamış kişilerden gencecik olanlarınızdan biri de benim.O konular yazılır çizilir ama ben onları konuşmak istemiyorum.Kimsenin içindekileri neler düşündüğünü paralarını malını nelerde kullandığını kimse bilemez.O yüzden bırakın da anı güzelce mutlu şekilde yaşayın.Yeryüzünde 3 4 dakikada oksijen almadan ölünüyorsa o hayat bir boka yaramaz.Kontrol bizde değil.