-
[quote=VOBiX;116206]longla gitsin yawf[/quote]
1,3991 LONG uz...ona göre :::
sabaha kadar dokunıycam.sabah başka bir arkadaşa sorucam o ne derse o yönde olucam.LONG devam derse poza dokunmuycam.SHORT derse senin LONG lar SHORT a dönecek...
FLAT diye bişey yok...bunun adı DELLY TRADE :::
-
[QUOTE=VOBiX;116207]Sahi yawf Arapların siteleri sağdan sola gidiyor. Graifkleri de öyle midir acaba?[/QUOTE]
büyük ihtimal öyledir herhalde..bak şimdi bende merak ettim:))) hay allah bu nerden geldi aklına gece gece şimdi vobix.. gidip bi arap borsa sitesi bulayım..:D yanında da yakışıklı bi arap borsacı da bulurum belki...:..::..:
-
[quote=GOKHANFINDIK;116201]İnsan kazanırız ama.Adam gibi olanları.Kusura bakma sen olamayacaksın bir daha benimle.Herşey o bir kaç zırva adamdan oluşan açılışına katılmadığım içinse kararım doğrudur katılmadım.Katılmam da.Haklarını kaybedeli çok oldu.Ben sustum byeeee sana.Hayat kavramı 4 duvar arasında muhasebe kayıtları tutmak değil.Çıkın dışarı da kedileri köpekleri sevmeyi deneyin.Emin olun daha çok haz alırsınız.[/quote]
Senin hayat anlayışın kedileri köpekleri sevmekse eğer,ben senin gibi hayat fesefesi olana insana ne desem boş,senin hayat anlayışın gidip bilmem nerelerde aşna fişne peşinde koşmaksa birde bunu gururla bu forumda insanlara paylaşmaksa ben böyle hayatın içine e.....yim...senin hayat anlayışın ona buna sümüklü,dalkavuk,yalaka diyerek hakaret etmekse,forum sitelerinde bayanların anasına avradına sövmekse ben böyle hayat anlayışının da böyle hayat felsefesi olan senin gibi zihniyetlerinde neyse daha fazla yazmayayım bence sende yazma yazdıkça yerin dibine giriyorsun,daha fazla uzatma bu polemiği...sen bana hayat kavramanı en son öğretecek insansın,ne çapın,ne eğitimin nede ahlakın buna müsayit değil.senin dünyan burası voborsa,hayatında gezmek gezmek tozmak işte,senin sosyal hayattaki yerinde bu forumdan öte gitmez,unuttum birde varsa kediler ve köpekler sana en güzel arkadaşlığı yapa birde güzel uzakdoğulu kızlar...öbür tarafta emin ol sana bunları soracaklar...o zamanda böyle ahkam kesersin.
-
arap dediniz bakın aklıma ne geldi.hatrılarsınız meşhur bir KARA ŞİMŞEK dizisi vardı.michael knight vardı...
tv de arap kanalları çıkardı antepte küçüğüz tabii.bi gün rastgele bi açtım ana bi baktım KARA ŞİMŞEK arapça bildiğimden değil ama az bakayım dedim.
sahnenin birinde michael hızla kit e biniyor ve aynen şöyle diyor [B][COLOR=red]"YALLAH KİT" :::::::::::::::[/COLOR][/B]
orada koptum sonrasını hatırlamıyorum :::
-
[QUOTE=SEYYAH;116211]arap dediniz bakın aklıma ne geldi.hatrılarsınız meşhur bir KARA ŞİMŞEK dizisi vardı.michael knight vardı...
tv de arap kanalları çıkardı antepte küçüğüz tabii.bi gün rastgele bi açtım ana bi baktım KARA ŞİMŞEK arapça bildiğimden değil ama az bakayım dedim.
sahnenin birinde michael hızla kit e biniyor ve aynen şöyle diyor [B][COLOR=red]"YALLAH KİT" :::::::::::::::[/COLOR][/B]
orada koptum sonrasını hatırlamıyorum :::[/QUOTE]
::: abi yarınki gap güldümmü daha az acıyor yuaw ::: savol.. ben bi duşa gireyim sıcak sovuk karma ::: yallah fxci
-
[quote=kao;116210]Senin hayat anlayışın kedileri köpekleri sevmekse eğer,ben senin gibi hayat fesefesi olana insana ne desem boş,senin hayat anlayışın gidip bilmem nerelerde aşna fişne peşinde koşmaksa birde bunu gururla bu forumda insanlara paylaşmaksa ben böyle hayatın içine e.....yim...senin hayat anlayışın ona buna sümüklü,dalkavuk,yalaka diyerek hakaret etmekse,forum sitelerinde bayanların anasına avradına sövmekse ben böyle hayat anlayışının da böyle hayat felsefesi olan senin gibi zihniyetlerinde neyse daha fazla yazmayayım bence sende yazma yazdıkça yerin dibine giriyorsun,daha fazla uzatma bu polemiği...sen bana hayat kavramanı en son öğretecek insansın,ne çapın,ne eğitimin nede ahlakın buna müsayit değil.senin dünyan burası voborsa,hayatında gezmek gezmek tozmak işte,senin sosyal hayattaki yerinde bu forumdan öte gitmez,unuttum birde varsa kediler ve köpekler sana en güzel arkadaşlığı yapa birde güzel uzakdoğulu kızlar...[B]öbür tarafta emin ol sana bunları soracaklar...o zamanda böyle ahkam kesersin[/B].[/quote]
hahaha gece gece güldürdünüz ne kadar tşk etsem az :..::..::..:
-
gökhan kral sensin muhattap olmaya değmez.
-
[quote=jerfin;116209]büyük ihtimal öyledir herhalde..bak şimdi bende merak ettim:))) hay allah bu nerden geldi aklına gece gece şimdi vobix.. gidip bi arap borsa sitesi bulayım..:D yanında da yakışıklı bi arap borsacı da bulurum belki...:..::..:[/quote]
jerfin sana amerikalı arap bulalım batık olmayanından
-
[QUOTE=cırcır;116215]jerfin sana amerikalı arap bulalım batık olmayanından[/QUOTE]
Suudi arapların nesi varmış? Şöyle petrol prenslerinden buldu mu borsacı olmasına da gerek yok. :D
-
[QUOTE=cırcır;116215]jerfin sana amerikalı arap bulalım batık olmayanından[/QUOTE]
kalmış mıdır batık olmayacı acaba.. hem amerikadakiler arap değil, zenci...dng
-
[QUOTE=VOBiX;116216]Suudi arapların nesi varmış? Şöyle petrol prenslerinden buldu mu borsacı olmasına da gerek yok. :D[/QUOTE]
iyi de vobix borsacı olmayan biri bana tahammül edemez ki..beni iki günde koyar kapının önüne..:..:
-
[quote=VOBiX;116216]Suudi arapların nesi varmış? Şöyle petrol prenslerinden buldu mu borsacı olmasına da gerek yok. :D[/quote]
kıyafetleri hoşuma gitmiyo onların beyez beyaz
[quote=jerfin;116217]kalmış mıdır batık olmayacı acaba.. hem amerikadakiler arap değil, zenci...dng[/quote]
sağlam işi olan bir tane buluruz arkasında fed olanlardan