-
[QUOTE=cırcır;116219]kıyafetleri hoşuma gitmiyo onların beyez beyaz
sağlam işi olan bir tane buluruz arkasında fed olanlardan[/QUOTE]
Hatta CEO olsun. Hem altın paraşütleri var, hem de şirket hisselerinden veriliyor onlara. Aslında ceolara maaş vermemek lazım sadece hisse vermek lazım. İsterse kötü yönetsin şirketi.
-
Birkac akşamdır gereksiz polemikler yapılıyor forumda bu işi MSN de yapsanız veya özel mesajla halletsenizde forum kirliliği yapılmasa ?Sayfalarca gereksiz yazı okumasak
-
[quote=VOBiX;116220]Hatta CEO olsun. Hem altın paraşütleri var, hem de şirket hisselerinden veriliyor onlara. Aslında ceolara maaş vermemek lazım sadece hisse vermek lazım. İsterse kötü yönetsin şirketi.[/quote]
adamın maaşı kuşa dönecek ondan sonra jerfin bırakır kaçar tr ye
-
[QUOTE=VOBiX;116220]Hatta CEO olsun. Hem altın paraşütleri var, hem de şirket hisselerinden veriliyor onlara. Aslında ceolara maaş vermemek lazım sadece hisse vermek lazım. İsterse kötü yönetsin şirketi.[/QUOTE]
yada böyle bişey..:..:
[url]http://www.haber.gen.tr/sansli-arap/20833[/url]
-
Dolar 1,55,70 şu saat te sabaha pariteler bakalım nasıl yön verecek verirse tabii
-
dolar 1.5000 dow 9000 beklentim
-
vobix, sende seç aşağıdaki klipteki kızlardan birini.. ben en çok kırmızı yemeniliyi beğendim..:D
[url]http://www.loxol.tv/videoizle_9d95302179246148e032_Arap-Kizi-Komik-Klip[/url]
-
uzun aradan sonra tekrar merhaba herkese,
-
sevgılı jerfın, vıdeolarını izledim, kırmızılıya talip yoksa ben talip olabılır mıyım:D:..:
-
[QUOTE=tuareg;116227]uzun aradan sonra tekrar merhaba herkese,[/QUOTE]
reco nerelerdesin sen özlettin kendini, hoşgeldin
-
[QUOTE=tuareg;116228]sevgılı jerfın, vıdeolarını izledim, kırmızılıya talip yoksa ben talip olabılır mıyım:D:..:[/QUOTE]
vobix izler izlemez bayıldı kaldı sanırım, ses seda yok.. sanada çölde danseden bedevi kızlar bulayım dur birbirinize girmeyin bi kız için..:D
-
[quote=jerfin;116230]vobix izler izlemez bayıldı kaldı sanırım, ses seda yok.. sanada çölde danseden bedevi kızlar bulayım dur birbirinize girmeyin bi kız için..:D[/quote]
sen once vobix e onerdın, eğer o talıpse ben vazgecerim, zaten geceye kısa kaldık, bir de kız ıcın kapısmayalım.