-
[quote=VOBiX;116323]Kırıldığından değil de "toplantı öncesi son mesajımı atıyorum, bugün toplantılar var başka mesaj atamayabilirim" demek istemiş sanırım.[/quote]
Sayın VOBiX,
Sayın sazan'ın rakamlarının hatırını kırmamak gerek demek istedim.:)))
Bol şanslar...
-
En baştan takas eksik olabilir.
02.01.2009 dan bugüne
[IMG]http://i39.tinypic.com/28iyxsl.png[/IMG]
-
:D,Fxci ANNA ne alemde yüzüyormu ,dalıyormu,:))) sörfdemi?yoksa güneşleniyormu?
-
[QUOTE=Larossıan;116331]:D,Fxci ANNA ne alemde yüzüyormu ,dalıyormu,:))) sörfdemi?yoksa güneşleniyormu?[/QUOTE]
dünkü dalıştan sonra akşam çok hızlı yükselmiştik kesin vurgun yemiştir:..::..:
-
[quote=Larossıan;116331]:D,Fxci ANNA ne alemde yüzüyormu ,dalıyormu,:))) sörfdemi?yoksa güneşleniyormu?[/quote]
ANNA dün nefessiz kaldı saldı kendini artık nerden çıkar adalar civarı umuyorum üüü
-
[QUOTE=Larossıan;116331]:D,Fxci ANNA ne alemde yüzüyormu ,dalıyormu,:))) sörfdemi?yoksa güneşleniyormu?[/QUOTE]
Anna ya uydum ya kırk yılda bir ... yine yaptı keleğini abi züpher calısan zistem pırtladı ... küstüm annaya
-
ortalama 44400 seviyelerine erişti.
fiyatı yukarı itmesi lazım..
aksi takdirde over bölgelere yerleşen göstergelerin rahatlaması gerekecek..
-
[QUOTE=fXci;116334]Anna ya uydum ya kırk yılda bir ... yine yaptı keleğini abi züpher calısan zistem pırtladı ... küstüm annaya[/QUOTE]
Genellikle sistem kazandırınca sisteme uyuyoruz, normal olarakta sistem ilk işlemde kaybettiriyor. Aslında şimdi anna ya uyma zamanıdır...
-
[quote=fXci;116334]Anna ya uydum ya kırk yılda bir ... yine yaptı keleğini abi züpher calısan zistem pırtladı ... küstüm annaya[/quote]
Sen ona yüzerken eşlik etmezsen oda sana dalışta eşlik etmez asıl ANNA küsmüş sana.:::
-
[QUOTE=Larossıan;116337]Sen ona yüzerken eşlik etmezsen oda sana dalışta eşlik etmez asıl ANNA küsmüş sana.:::[/QUOTE]
Anna manna hikaye al sat al sat al sat.... kârı gördümmü al kaç yat kalk al sat sat al al sat... ::: yallah fxci
-
piyasaya gömmelerini istiyorum...bilmiyorum çok şey mi istiyorum...
artık ekranı açmak istemiyorum ya.oturduğum zaman söylediğim söz şu oluyor.[B][COLOR=blue]yine mi yükseliyoruz?[/COLOR][/B]
ha böyle yazınca sakın bu adam LONG tan para kazanamadı SHORT kovalıyor sanılmasın.bu ay çok güzel para kazandım hemen hepside sistemle kazanıldı ve hepside LONG.çoğu pozumda burada geri sayfalarda yazılı zaten.
SHORT luk durum olmadı yoksa SHORT tanda kazanırık.dün kazanacak gibi olduk onu da biz eşşeklik edip realize etmedik.kağıt üstündeki kar buhar oldu...püfff...
düşüş beklediğim için vatan haini falan ilan etmeyin abi.yükselen borsa ekonomisi süper ülke, vatandaşı refah içinde yaşayan ülke anlamına gelmiyor malesef.
borsamız hamdolsun gavurun küpünü dolduruğu mekan durumunda.
çıkın sokağa bakın bundan 1 sene evvelki 6 ay evvelki sefalet,işsizlik,vatandaşın borç batağı aynen devam ediyor.
44.800 SHORT larım duruyor...kılımı kıpırdatmam...
gömün ...
-
[QUOTE=mavi;116329]Sayın VOBiX,
Sayın sazan'ın rakamlarının hatırını kırmamak gerek demek istedim.:)))
Bol şanslar...[/QUOTE]
Pardon yawf araplarla uğraşırken geç yattım.