-
[quote=enorton;116363]50000 yükselişi iptal mi diyorsun Gökhan, bu arada ben de çarpıldım kaçgündür...[/quote]
Abi varya o kadar eminim ki bu vobtan.Burası kesin düşecek.Kesin konuşulmaz derler ama alın size kesin konuşuyorum.Tepe burası.Artmaz burası.Bu dax dow kopmuş vob eksi.Olmaz böyle.En son 94 düştü ya garantide.O olayı koparttı.Net sinyal geldi beynime.
-
dowda üç çubuğu yıkan formasyonu oluştu
Üç Çubuğu Yıkan Ayı Formasyonu üç siyah mumun da gösterdiği gibi aşağıya giden bir piyasada oluşur. Dördüncü gün açılış aşağı yönde gerçekleşir ancak bu noktadan itibaren açığa satıcılar pozisyon kapamaya başladığı için fiyatlar kuvvetli bir yukarı gidiş hamlesi yapar. Bu da piyasanın gerçek yönü hakkında soru işaretlerinin artmasına neden olur. Ancak öte yandan dördüncü günkü yukarı hareketin ilk üç günkü kayıpları telafi ettiğini de unutmamak gerekir. Eğer oluşum başlamadan önce güçlü bir aşağı gidiş sözkonusuysa, dördüncü günü sadece açığa satıcıların elverişli fiyatlardan pozisyon kapadıkları bir gün olarak değerlendirmek daha doğru olur. Durum bu ise, açığa satış pozisyonları kapatıldıktan sonra aşağı gidişin devam edeceğini beklemek de daha makul olur.
bizde de dünkü mum asılan adam..thats why short..
Muma inanma mumsuz galma..
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;116364]Benden işlem bitmiştir.Full short bundan sonra shortlayan kazanır.Bu kadar net konuşuyorum.Bu garan ve akbank hepsi belli ediyor.[/QUOTE]
Yine istelerse 1000 puan alsınlar deme ama alıyorlar sonra.
17:00deki konut verileri önemli oldfuüu için dünkü gibi sert harekete neden olabilecek bir veri açıklanabilir.
-
dün akşam okuyan arkadaşlar hatırlarlar. demiştimki: "dow yukarı olsa bile biz güçsüz kalıcaz. artık onlar 2 cıkarsa biz 1 cıkıcaz, onlar 1 düşerken biz 2 belkide 3 düşücez"
aynı fikrimi koruyorum. 44350 nin aşağı krıılması düşüşü hızlandırır. yurt dışı ters dönerse bugün 42875 i görebiliriz. ben izleyemiycem piyasaları. size emanet.
-
Gökan lem bence sena gıcıkh olan cebi güçhlü gözü oynaşlı birileri vborsayı okuyo olmasın :::
-
[quote=fXci;116369]Gökan lem bence sena gıcıkh olan cebi güçhlü gözü oynaşlı birileri vborsayı okuyo olmasın :::[/quote]
Eğer birileri okuyorsa haberi olsun diye yazıyorum, spottan ful garanti alıyorum, 3.94 den, cunku gideceği yer 6,00, vobda full long, neden mı?
krız falan yok, fiyatlar krız oncesını gectı, akp kapatma davası bıttıgınde 54000 gorup 45000 geri geldı,
zaten tum dunyada üertim tüketim problemı falan da yok, çok şükür finansal kriz de bitti, bir tek bankalar kredı acmıyor, o kadarı kadı kızında da olur, hele dow 10000, ımkb 40000 gecsın onun da yolu acılır.
Ha gayret PY, madem öyle işte böyle,
yılsonu da 100000 endex yapın da üstü kaymaklı baklava olsun bari:mad::mad::mad:
-
44600 den kısa..umarım çarpılmayız...çünkü yetti gayri !
-
[quote=tuareg;116370]Eğer birileri okuyorsa haberi olsun diye yazıyorum, spottan ful garanti alıyorum, 3.94 den, cunku gideceği yer 6,00, vobda full long, neden mı?
krız falan yok, fiyatlar krız oncesını gectı, akp kapatma davası bıttıgınde 54000 gorup 45000 geri geldı,
zaten tum dunyada üertim tüketim problemı falan da yok, çok şükür finansal kriz de bitti, bir tek bankalar kredı acmıyor, o kadarı kadı kızında da olur, hele dow 10000, ımkb 40000 gecsın onun da yolu acılır.
Ha gayret PY, madem öyle işte böyle,
yılsonu da 100000 endex yapın da üstü kaymaklı baklava olsun bari:mad::mad::mad:[/quote]
Bayağı teğet geçmiş o zaman.:eek:
-
sabah 44800 den beri uzun devam ediyorum nasıl sabrettim bende bilmiyorum ama
şuanki stratejim sistemin sat vermesi aynı anda dolarında al vermesiyle kısaya geçmek.
-
[quote=Larossıan;116372]Bayağı teğet geçmiş o zaman.:eek:[/quote]
teğet bile sayılmaz, sadece görüngenın yakınından gecti.lelele
-
bugün 425 in aşağısını göreceğimizi zannetmiyorum orada galiba 5lik ortalama geçiyor
-
piyasa inat ediyor yine..
475 altında sat verecek kısa periyot sistem..