Trade ala geçti
Printable View
Trade ala geçti
veriye kadar alırlar gibi hiç pozısyon almadım sadece seyrettım indikatör lerımı kontrol ettim öpüle öpüle öpmeyi ögrenmeye çalıştım sanırım daha çok ögrenicem şey var yanlız süper bi indikatör keşfetmek üzereyim test aşamasında :D bu arada sizlerden ve görüşlerınızden faydalanmaya devam edıyorum teşekkür ederim dostlar ......
[quote=enorton;116464]Geçen hafta çarşambadan beri ilkkez bugün kardayım ve portfoyun 3te1 i eridi... İnşallah bu gün dönüş günüm olur...[/quote]
Ne yaptın sen Enerton !!! Stoplamıyormusun Uzun zamandır da bu işi takip edip al sat yapıyorsun Üzüldüm senin zararına Ekran başında durmuyormusun Lütfen dikkat bunlara para kaptırmayalım Bol Kazanclar dilerim
[quote=MMO;116472]kao bu sistemin 5 dk durum nedir?[/quote]
1m
long...
fırtına öncesi sessilik...
[QUOTE=Astatin;116471]Helvalar1 k1m y1yo f1yat ne[/QUOTE]
44225 alışta aste
[QUOTE=adalı54;116475]Ne yaptın sen Enerton !!! Stoplamıyormusun Uzun zamandır da bu işi takip edip al sat yapıyorsun Üzüldüm senin zararına Ekran başında durmuyormusun Lütfen dikkat bunlara para kaptırmayalım Bol Kazanclar dilerim[/QUOTE]
Stop yok benim lügatımda :) Bunlar zarar değil, hallederiz ben ki tüm portfoyu bir günde kaybetmiş adamım :D
sistem şimdilik al da..ama geceye eger sistem sat derse kısa gireceğim..yoksa flat...
[quote=astatin;116471]helvalar1 k1m y1yo f1yat ne[/quote]
44150-44175
[QUOTE=enorton;116479]Stop yok benim lügatımda :) Bunlar zarar değil, hallederiz ben ki tüm portfoyu bir günde kaybetmiş adamım :D[/QUOTE]
geri nasıl kazandın abi ::: merak ettim özelden de yazabilidrsin gayri
dansöz nana gibi kıvırtmanın ne anlamı var bas gitsin .
44075 lonk... histemsel