[QUOTE=fXci;116501]Bu piyasa düşmez gökhan :::[/QUOTE]
ülen bukadar olmaz he düşmez dedim numaradan inadına düşüyo :::
Printable View
[QUOTE=fXci;116501]Bu piyasa düşmez gökhan :::[/QUOTE]
ülen bukadar olmaz he düşmez dedim numaradan inadına düşüyo :::
[QUOTE=fXci;116510]ülen bukadar olmaz he düşmez dedim numaradan inadına düşüyo :::[/QUOTE]
şimdide inadına alırlar bunu yazdık ya ::::p
van minüt van minut :::
Ben hala long devam...
[QUOTE=sovalye;116507]benim işim bu ben bu işten ekmek yiyorum
onların da işi bu onlarda bu işten ekmek yiyorlar trende girince kazancını benimle paylaşmak zorundalar.dng[/QUOTE]
Yok yani batmışsanız sizin işiniz olmaktan çıkmıştır inat etmenin anlamı yoktur. Batmamak için yeri geldiğinde kontrat azaltmak vb yöntemler kullanılabilir. Haa toparlayacağınzıa inanıyorsanız orası başka da nice kötü hikayeler var bu VOBda. Bir örnek vereyim bir müşterim doalr alacağım dedi 2007de . Doalr düşüyor almayalım satlaım dedik olmaz dedi. Adamın kurgusu şu yazın ABD İrana saldıracak İran İsraile saldıracak savaş çıkacak. Doalr coşacak. Adam emekli ikramiyesinden kalan beşte birini çekip gitti.
sezon sonu 825 oldugu ıcın flat
yav niye alıyolar niye veriyolar?.... resmen silkeleme yapıyorlar ama çok hızlı değilmi bu silkeleme? herkes yetişemiyebilir silkelenmeye!!
[QUOTE=enorton;116513]Ben hala long devam...[/QUOTE]
Sen de mi ölene kadar mokoko diyorsun .dng
Sisteme takıl gerisini boşver.
[quote=enorton;116513]Ben hala long devam...[/quote]
Dalga geciyorsun diye tahmin ediyorum :cool:
mecburen geceye şort.. sistem sat ta ...
biz kapatalım artı olucak yeşillenecek her yer hep aynı nakarat PY denen deLLama yeter daaa
Bu gece dow düşer yinede geceye flat çarpılmak istemiyorum herkese iyi akşamlar ben kaçar, Asti sistemin bugünkü sinyallerini koysan diyordum teşekkürler.