Kısmete bak ya 875te önümde 4 adet emir kalmış.Bana sıra gelmemiş.Dow da uçarsa daha da kısmet diyecem.
Printable View
Kısmete bak ya 875te önümde 4 adet emir kalmış.Bana sıra gelmemiş.Dow da uçarsa daha da kısmet diyecem.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;116547]Kısmete bak ya 875te önümde 4 adet emir kalmış.Bana sıra gelmemiş.Dow da uçarsa daha da kısmet diyecem.[/QUOTE]
bu borsa düşmez :::
[quote=mavi;116541]Sayın SEYYAH,
Bu dalga X ise, 1, 2 haftalık bir düzeltme sonrası kaldığı yerden devamı olası.Günlük göstergeler yorulduğu halde haftalık bazda kısa bir süre düşüş onları rahatlatabilir.Asıl önemlisi İMKB100 aylık bazda geçen ay al verdi.1, 2 hafta ile sınırlı bir düzeltmede EFG elindeki kontratlara yenilerini de ekleyerek Haziran vade max. ta kapatabilir.Piyasa öngörüsü bu ise ve tutarsa, son 2 vade de güzel kazanmış olur.
Bol şanslar hepimize...[/quote]
sevgili mavi,
dipten başlayan bu hareket zirveden başlayan düşüşün düzeltmesi ise hedef çok daha yukarılardadır.[COLOR=red][B]XU100[/B][/COLOR] için sıralı FIBO hedefleri [B][COLOR=blue]29.850/35.365/39.829/44.300/50.650[/COLOR][/B]...ilk 2 hedef zaten vuruldu.fakat dalganın bölünmesi gerekiyor.benim görebildiğim kadarıyla bölünmüş değil.dipten başlayan çıkışın düzeltmesi gelmeli.henüz gelmedi...fakat gelmeli...
2,5 ay oldu neredeyse yükseliyoruz...ortada hala düzeltme yok...günlük göstergeler patlamış artık...bu 2,5 aylık yükselişi artık zaman olarak mı düzeltirler yoksa fiyat olarak mı yoksa hem fiyat hem zaman olarak mı bilemiyorum.fakat ortada hala düzeltme yok.
okuduğum kadarıyla DEVİR'de düzeltme bekliyor.hatta 44.500/45.000 uygun SHORT yeridir yazmıştı bu hafta sonu.zaten şu saatten sonra düzeltme bekleyeni değil beklemeyini döverler...en fazla 1 hafta daha bu şekilde yukarıda tutabilirler bence.ardından düzeltme şart oğlu şarttır...benim beklentim hiç değilse tüm çıkışın %50 sinin geri verilmesi...
tüm yukarıda söylediklerim bu yukarı hareket zirveden başlayan tüm düşüşün düzeltmesi için geçerli.a-b-c düzeltmenin c si ise zaten yeni DİP'e yöneleceğiz demektir bu çıkış bittiği anda.
dax dow 250 dolar karla kapatıldı.
djı 1 m 8444 long...
djı 5m 8.460 longa geçti...
[URL="http://[URL]http://www.resimkoy.net/resim.php?resimid=jdd1ctk6bz.png"][IMG]http://www.resimkoy.net/images/jdd1ctk6bz.png[/IMG][/URL[/URL]]
[quote=SEYYAH;116549]
...zaten yeni DİP'e yöneleceğiz demektir bu çıkış bittiği anda.[/quote]
Sayın SEYYAH,
Artık düzeltme yapması gerektiği konusundaki tespitlerinize katılıyorum.EFG ile ilgili yazınızı alıntıladığım yazım,sadece EFG için zorda kalırsa diye [B]üzüldüğünüz[/B]([B]?[/B]):))) için Haziran vadede beklediğimiz düzeltme sonrası çıkışın devamıyla üzülmenize gerek kalmayabiliri hatırlatmak içindi.
Bol şanslar...
MTX kullanıcılarına,
Gece MTXi açık brakmıştım. Bu akşam eve geldim, mtx in tüm menüleri Türkçeden İngilizceye dönmüş.. Sorun o değil de, bu işten fena halde huylandım... Acaba MTX in içinde bu dilin seçilebildiği bir yer var ve gündüz yeğen lerim oynadı da mı değişti yoksa bunu MTX mi yaptı..hani sistemlerin çekimesi falan!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=Astatin;116553]MTX kullanıcılarına,
Gece MTXi açık brakmıştım. Bu akşam eve geldim, mtx in tüm menüleri Türkçeden İngilizceye dönmüş.. Sorun o değil de, bu işten fena halde huylandım... Acaba MTX in içinde bu dilin seçilebildiği bir yer var ve gündüz yeğen lerim oynadı da mı değişti yoksa bunu MTX mi yaptı..hani sistemlerin çekimesi falan!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Kedidir kedi :::
aste belki güncelleme yapmıştır. emma öyle bisey oluyosa valla çok ayıp ederler
bu hareketler çok belli düşüş geliyor bugünden sonra tam emin oldum 45000 tepemiz oldu
bu kadar sert iniş çıkışlar adım gibi eminim yükselişin bittiğinin habercisi ama bu hemen yarın 3000-5000 puan düşeceğimiz anlamına gelmiyor, böyle sert hareketler önmüzdeki günlerde devam edecek bence
daha önce hiç yazmamıştım ama gerçekten bundan sonra artık her gece olmasada çoğu gece şort en fazla flat olurum long yasak:)
[QUOTE=Astatin;116553]MTX kullanıcılarına,
Gece MTXi açık brakmıştım. Bu akşam eve geldim, mtx in tüm menüleri Türkçeden İngilizceye dönmüş.. Sorun o değil de, bu işten fena halde huylandım... Acaba MTX in içinde bu dilin seçilebildiği bir yer var ve gündüz yeğen lerim oynadı da mı değişti yoksa bunu MTX mi yaptı..hani sistemlerin çekimesi falan!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Ben sizi aile boyu borsacı biliyordum ama yeğenler bile MTX kurcalıyorsa siz sülale boyu borsacısınız herhalde. .kom
MAtriks>Setting bölümünü bir kurcala belki bi şey çıkar.
matriks fdi saatlik grafda
05,02,2008 den önceki veriler yok
bu sorunu nasıl halledebilirim