[quote=fXci;116581]sende gokanı aratmıyon he...... bişey eksik bişey eksik ::: :D[/quote]
onun bişeyi ile benimkisi farklı.o herşeye bişey diyor.ben sadece bişeye bişey derim.
yalın bi şekilde izah etmeye çalıştım.umarım anlaşılmıştır :p
Printable View
[quote=fXci;116581]sende gokanı aratmıyon he...... bişey eksik bişey eksik ::: :D[/quote]
onun bişeyi ile benimkisi farklı.o herşeye bişey diyor.ben sadece bişeye bişey derim.
yalın bi şekilde izah etmeye çalıştım.umarım anlaşılmıştır :p
[QUOTE=SEYYAH;116583]onun bişeyi ile benimkisi farklı.o herşeye bişey diyor.ben sadece bişeye bişey derim.
yalın bi şekilde izah etmeye çalıştım.umarım anlaşılmıştır :p[/QUOTE]
E o herşeye bişey diyosa... Onun bişeyi senin bişeyini kapsar:::
Sana bişey diimmi ::: ANNA ziestenova cortta kapattı emma çok zinyal vermeye başladı gene..... bu gız yarın yukarı gap yapmaz inşallah.
[quote=fXci;116584]E o herşeye bişey diyosa... Onun bişeyi senin bişeyini kapsar:::
Sana bişey diimmi ::: ANNA ziestenova cortta kapattı emma çok zinyal vermeye başladı gene..... bu gız yarın yukarı gap yapmaz inşallah.[/quote]
ANNA bekarsa ondandır fcxi.:::
[quote=SEYYAH;116575]bugün hiç final günü gibi değildi özellikle spotta...bişey eksik...SHORT um short olmasınada bişey eksik...ya da eni sonu benide paranoyak ettiler ::: .kom[/quote]
Bu eksikliği bende gördum bu yuzdden hiç işlme yapmadım sadece seyrettım her zaman Zort da asılan ben sadece seyrettım belkı çok utulmenın mı desem yoksa senin bahsetdıgın eksiklik mi ? bilemiyorum düşüş oldugu dakıkalar sadece vob makas ta yedi spot da ole ahım şahım düşüş yoktu 300 poınt düşüşte bile 30 endeks in alayı yem yeşildi N hikmetse spot para girişi artıda duruyordu bi ara eksiye gecti tekrar yükseldı mal yedırıyorlardı sankı bir yerde okudum bugün yükselişin başladıgında borsamısa musallah olan fon da çıkış başlamış sanırım bu deLLama fon amudu ile götürmesin diye dolarda yukselik normal oluyor bu hali ile ama hala bi eksiklik varrrrrr
Amerikan On yıllık bono faizi %4.24 artmış. Çok talep var herhalde :..:
Borsaların düşeceği yok, son umut kuzey kore'nin savaş başlatması:)
allah sonumuzu hayır etsin, shorttan üç kuruş kazanacağız dıye dunyayı kana boyamadığımız kaldı:)
[quote=abdullah yıldız;116579][U]kısa süreler de zig zag çizip üçgen formasyonları yapması mevcut hareketin elliot taki dördüncü dalga olma olasılıgını çok arttırıyor [/U]bu da beni daha çok ümitlendiriyor tabi ki ayı pozisyonum için[/quote]
Sayın abdullah yıldız,
Biraz açarmısınız?..
Bol şanslar...
[quote=jerfin;116582]di orti..:..:dolarda operasyonlara pazartesi başladım ..lelele[/quote]
yürü beee, kim tutar seni. :D
[quote=tuareg;116588]Borsaların düşeceği yok, son umut kuzey kore'nin savaş başlatması:)
allah sonumuzu hayır etsin, shorttan üç kuruş kazanacağız dıye dunyayı kana boyamadığımız kaldı:)[/quote]
bu ABD mi dünyayı kana bulayacak hep dostum dünyanın hiç bir parası bir karıncanın canından ıleri değildir ama bu ABD nin yaptıklarından sonra inceldiği yerden kopsunnn çok mahrur olma padişahım senden büyük ALLah var visali
[quote=tuareg;116588]Borsaların düşeceği yok, son umut kuzey kore'nin savaş başlatması:)
allah sonumuzu hayır etsin, shorttan üç kuruş kazanacağız dıye dunyayı kana boyamadığımız kaldı:)[/quote]
Sadece Amerika'nın kredi notunu düşürmeleri yeterli olur. Savaşa gerek yok. [B]PEACE[/B]
amerikadaki ayu krdeşlerimiz pençelerini savurmaya başlamışlar furun evlatların furun bir dene bogayı sağ komayın:::
dow u şu anda ayular bastı boga kıyımına gelmişer gibi her yer kan kırmızı kurbana çok var ama ters poz da kalan dostlar allah yardımcınız olsun..