-
[quote=excali;116592]Sadece Amerika'nın kredi notunu düşürmeleri yeterli olur. Savaşa gerek yok. [B]PEACE[/B][/quote]
İnanın kore'nin nükleer savaş başlatma ihtimali abd'nin not indiriminden daha fazla olasılık dahılınde. Savaş istediğimiz falan yok, yanlış anlaşılmasın.
-
dow yarıldı.............:)
-
[QUOTE=fXci;116584]E o herşeye bişey diyosa... Onun bişeyi senin bişeyini kapsar:::
Sana bişey diimmi ::: ANNA ziestenova cortta kapattı emma çok zinyal vermeye başladı gene..... bu gız yarın yukarı gap yapmaz inşallah.[/QUOTE]
Hortumu kapmış mı bu sefer?
-
Vay anam vay bu ne be ya djı
-
[quote=SaNCaKTaR;116594]dow u şu anda ayular bastı boga kıyımına gelmişer gibi her yer kan kırmızı kurbana çok var ama ters poz da kalan dostlar allah yardımcınız olsun..[/quote]
sana msn'den yazdığım gibi, geceye shortum ama yarın için uzunda olan arkadaşların korkmalarına gerek olacak bir gap beklemiyorum ben.
f'ler yeşil olacaktır... dengeli bi açılış olur. ;)
-
[QUOTE=excali;116587]Amerikan On yıllık bono faizi %4.24 artmış. Çok talep var herhalde :..:[/QUOTE]
27.05.2009 18:15:28 NY FED, 6.0 MİLYAR DOLAR'LIK TAHVİL ALIMI YAPTIĞINI AÇIKLADI
New York FED, bugün, 2012 ve 2013 yılları arası vadeye
sahip tahvil alımı yaptığını açıkladı.
Bankanın alımları 6.0 milyar Dolar düzeyinde gerçekleşti.
İhalede 18.819 milyar Dolar'lık teklif verildi.
-
8300 altında tepki alımı gelir diye düşünüyorum.
-
[QUOTE=unlimitted;116599]sana msn'den yazdığım gibi, geceye shortum ama yarın için uzunda olan arkadaşların korkmalarına gerek olacak bir gap beklemiyorum ben.
f'ler yeşil olacaktır... dengeli bi açılış olur. ;)[/QUOTE]
Makas artıda olduğundan vob bugün nasıl yukarı koşturmadıysa yarın da makas epey eksi olduğundan aşağı koşturmaz spotu ve avrupayı bekler zati.
-
[QUOTE=unlimitted;116599]sana msn'den yazdığım gibi, geceye shortum ama yarın için uzunda olan arkadaşların korkmalarına gerek olacak bir gap beklemiyorum ben.
f'ler yeşil olacaktır... dengeli bi açılış olur. ;)[/QUOTE]
kaç gündür adam gibi aşagı gap fırsatı yakayamamıştı babalar......
yarın bu nedenle önemli.....
gündüz [B]öldürücü [/B]darbeyi vuramıyorlar... esas darbe gaptan ..
o ilk darbeyi yiyenlerde bütün gün uyuşuyor.. yanlış üstüne yanlış yapıyor....
py yin en acımazsız olacagı döneme girecegiz....
bu kadar gelgit 1000 aşagı 1000 yukarı döneminin sonuna geldik kanımca......
-
Dün ayucuklara moral veriyorduk şimdi de boğacıkalra mı versek diyeceğim ama bulamıyorum bir şey. Düşüşün sertleştiği analrda coşkuyu tadında bırakalım zira endeks long kardeşlerimiz var.
-
[quote=trader38580;115220]önümüzdeki hafta için piyasa beklentim şöyle:
vob: kabaca vobun gecen hafta fazladan aldıklarını bu hafta geri vereceğini düşünüyorum.43600 ün pzts görülebileceğini oranın kırılmasıyla 42875 lerin hedefleneceğini düşünüyorum. nihayi olarak bu hafta sırayla 42275 ve 41500 lerin görülebileceğini düşünüyorum. eğer 44350 nin üzerine cıkarsak sistemim sat verene yada bu seviyeler yeniden aşağı kırılana kadar uzunda beklerim.
dow: dowdaki olası tepkilerde 8330-8366 seviyesi direnç olacaktır. gecen hafta bahsettiğim 7888 seviyesi bu hafta görülebilir.
dolar: 1536 seviyesi destek olacaktır. orası kırılırsa 1518 gündeme gelir. 1562 nin yukarı kırılması ise yükselişin ilk sinyali olacaktır ve 1631 in önünü yeniden açacaktır.
ons: 944 seviyesinin üstünde durduğumuz sürece yön yukarı olur ve 989 sonrasındada 1000 üzeri görülebilir. 944 ün altında ise 935 ve 922 destek olur.
herkese bol kazançlı bir hafta dilerim.[/quote]
[quote=trader38580;115257]2 haftalık senaryom. ya tutarsa.
[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/4373/vob1.png[/IMG][/quote]
herkesin 50 bin naraları attığı bir haftanın basında bu yorumu yapmıştım. nitekim 44375 de SL yaptım. 44775 de yeniden full short yaptım. sonrasında artan paralara extra short dışında sıfır işlem yaptım ve bekliyorum.
50 bin diyenlere ne oldu nereye gittiler. hala inanıyorlarmı acaba?
yarın 42875 in görüleceğini düşünüyorum. ordan oluşacak tepkiye bağlı olarak işlem yapacağım. ama pazar yazdığım yorum gecerliliğini koruyor. yarın ve cuma boğa katliamı olabilir. uzuncular SL lara dikkat etsinler.
herkese bol kazançlar.
-
[quote=SaNCaKTaR;116249]vadeLi spot un 500 üzerinde buda %2-2.5 yükseliş demek oluyor kı bugün seyretmek lazım meLuL MeLüL[/quote]
seyretmemek lazımmışş sankimm mehtap seyrediyon çak Şhort u 44950 o zaman üüüüüü nasip den öte köy yokmuşşşşşş:)))üüü