-
ABD BASKANI OBAMA'DAN, ISRAILLI
-ABD BASKANI OBAMA'DAN, ISRAILLI
YERLESIMCILERIN YAYILMASINA RET
WASHINGTON (A.A) - 27.05.2009 - ABD DISISLERI BAKANI HILLARY CLINTON,
BASKAN BARACK OBAMA'NIN, ISGAL ALTINDAKI FILISTIN TOPRAKLARINDA ISRAILLI
YERLESIMCILERIN YAYILMASININ DOGAL YOLLARDAN OLSA DAHI DURDURULMASINI ISTEDIGINI
BILDIRDI.
HILLARY CLINTON, FILISTIN DEVLET BASKANI MAHMUD ABBAS ILE WASHINGTON'DA
YAPACAGI GORUSME ONCESINDE, ''BASKAN, 10 GUN ONCE ISRAIL BASBAKANI BINYAMIN
NETANYAHU ILE GORUSMESINDE BUNU COK ACIKCA DILE GETIRDI'' DEDI.
CLINTON, MISIR DISISLERI BAKANI AHMED EBUL GEYT ILE BASIN TOPLANTISINDA,
''NETANYAHU'NUN, BATI SERIA'DA VAROLAN YERLESIM BOLGELERININ GENISLEYECEGI
YONUNDEKI ACIKLAMASIYLA'' ILGILI BIR SORUYA, ''BASKAN OBAMA, YERLESIMIN SONA
ERDIRILMESINI, ILERI KARAKOLLARIN, DOGAL YAYILMANIN BITIRILMESINI ISTIYOR'' DIYE
YANIT VERDI.
(AFP-BUR-IN)
22:33 27/05/09
--AA--
sanırım bu haber kızdırdı para babularını
-
[quote=VOBiX;116602]Makas artıda olduğundan vob bugün nasıl yukarı koşturmadıysa yarın da makas epey eksi olduğundan aşağı koşturmaz spotu ve avrupayı bekler zati.[/quote]
ben -sanırım- çoğu kişinin aksine, PY'nin spotta çok fazda malda olduğunu düşünmüyorum.
kanımca PY vadeli kontratlarda daha büyük yatırımda.
spotla vadeli makasını dengelerken hareket edenin hep VOB'u olması bundan.
yarın sabahki açılışın dengeli olacağını düşünme sebebim de buna dayanıyor zaten. dün de belirtmiştim. büyük gap'ler müşteri kaçırır.
şu anda bu kadar long yüklü büyük yatırımcılara en çok lazım olan şey mal alacak müşteri...
-
yinede temkinli olmakta ve uzunda olan kardeşlerimize huzursuzluk verecek yazılardan kaçınalım, kısada olmama rağmen umarım çok gap olmaz 1-2 günden beri olduğu gibi fırsat vere vere gider, gideceği yere.
derken 8300 üde kırmış ayu kardeşlerimiz..
-
fdow saatlik.....
[URL=http://img177.imageshack.us/my.php?image=aaaac.png][IMG]http://img177.imageshack.us/img177/2593/aaaac.png[/IMG][/URL]
öglen 13 gibi fdow yeni tepeyi yaptıgında benim için gece pozisyonu belli olmuştu.....
-
Longcu fazla olacağını tahmin etmem flatta kalmıştır arkadaşlarrın çoğu.
-
[quote=VOBiX;116604]Dün ayucuklara moral veriyorduk şimdi de boğacıkalra mı versek diyeceğim ama bulamıyorum bir şey. Düşüşün sertleştiği analrda coşkuyu tadında bırakalım zira endeks long kardeşlerimiz var.[/quote]
Bir moral benden olsun.Yarın Dji açılışını 16:30 gibi yani 8.400 e yakın karşılayabilirler.
Bol şanslar...
-
İşim ne bari dow fıçır grafımı güncellim
[IMG]http://i39.tinypic.com/2e503v6.png[/IMG]
-
[QUOTE=Larossıan;116611]Longcu fazla olacağını tahmin etmem flatta kalmıştır arkadaşlarrın çoğu.[/QUOTE]
enorton var
-
[QUOTE=stonhand;3243448]Şimdi dün DOW uçtu sabah longculara tuzak kuruldu hoppp 45,000 den mallar kucağa bırakıldı bugün DOW göçtü yarında bu kefereler shortçulara tuzağı kurup 43,000 den shortlatıp 44,000 e çekermi çeker :(:(:([/QUOTE]
olabilir mi olurrrr? kefere bunlar :D
-
[quote=Larossıan;116611]Longcu fazla olacağını tahmin etmem flatta kalmıştır arkadaşlarrın çoğu.[/quote]
bi ara akşamları ne güzel liste yapılıyordu kimler long kimler short.
parderi'nin metrocu PY'lerine anket babında..kom
-
Tek longta olan benmiyim:)
sabah çok az gap olur hatta futlar iyi olunca yatay bile açabilir.
ama saat 11 de ok gibi yukarı çıkar. malum serseri mayın piyasası.
bence bugün bizimkiler dowun bu düşüşünü fiyatladı zaten
-
[quote=sovalye;116618]Tek longta olan benmiyim:)
sabah çok az gap olur hatta futlar iyi olunca yatay bile açabilir.
ama saat 11 de ok gibi yukarı çıkar. malum serseri mayın piyasası.
bence bugün bizimkiler dowun bu düşüşünü fiyatladı zaten[/quote]
bugun N yaptıklarını fazla bilmiyor gibi geldi bana bizim kafalarını bulandıralım derken kendi beyinleri sulandı herallll. inceldiği hyerden kopsunnn.lelele