[quote=jerfin;116631]yatay piyasada iyi hoş da asti trendde çalışmaz bu sistem...[/quote]
:..::..::..: yanlış yorum
Printable View
[quote=jerfin;116631]yatay piyasada iyi hoş da asti trendde çalışmaz bu sistem...[/quote]
:..::..::..: yanlış yorum
biz kapanırken FDOW 8.425 miş..an itibariyle 8.283...sabah aradaki farka göre vadeliye ayarı verirler sonrası güniçi olan bitene kalmış...
gut nayt VOBORSA .uyk
[QUOTE=Astatin;116632]:..::..::..: yanlış yorum[/QUOTE]
bu tür sistemlerde bar kapanışından sonra poz alındığını ve komisyonu da hesaba katarsan aynı getiri eğrisi oluşmuyor malesef.. hem farklı sistemler gibi geldi bana..:..:
[quote=jerfin;116634]bu tür sistemlerde bar kapanışından sonra poz alındığını ve komisyonu da hesaba katarsan aynı getiri eğrisi oluşmuyor malesef.. hem farklı sistemler gibi geldi bana..:..:[/quote]
zorlama şansını..:) simülasyonda komisyon oranı girilmiş durumda....faiz oranı ise 0 girildi..gerçek performans daha iyi yani :) yanlış gelmiş sana.boks.
Hiç sistem kullanmamış ve sistemlerden asla anlamayan biri olarak jerfının haklı ldugunu astatının sistemının sadece yatayda iş göreceğini trendde işlevsizoldugunu iddia ediyorum:):):)
[QUOTE=Astatin;116635]zorlama şansını..:) simülasyonda komisyon oranı girilmiş durumda....faiz oranı ise 0 girildi..gerçek performans daha iyi yani :) yanlış gelmiş sana.boks.[/QUOTE]
İnanmam gönder sistemi bi de ben bakacağım .dng
Kazandıklarını da işleme koyuyor mu yoksa sabit kontrat mı gidiyor?
unutmadan..bar kapanışından sonra işlem yapılması genelde avantaj oluyor dezavantaj değil...sat sinyalindne sonra genelde ters yukarı hareket aldan sonrada ters aşağı hareket oluyor..verilere iyi bak :) mevzu uygulayabilmek sinyalii.aaa sat geldi ama fiyat yükseliyo deyip tırsana ekmek yok tabi
[quote=VOBiX;116637]İnanmam gönder sistemi bi de ben bakacağım .dng
Kazandıklarını da işleme koyuyor mu yoksa sabit kontrat mı gidiyor?[/quote]
MTX de kaldıraçı seçiyosun sadece..bundada 1....kazandığın para neyse onuda katıp işlem yapıyor...üşenmeyip pıvana çevireceksen göndereyim işlemleri ama bence puan hesabı yanlış...misal 40000 puan kaybettim..para düştü corta..sonra 80000 kazansam 40000 puan kardayım lafta ama aslında ilk parama bile ulaşmadım...%50 kaybettikten sonra eski haline dönmek için %100 kazanmak gerekir hesabı...neyse yaww..bu konuyu konuşmuşttuk zati:::
[QUOTE=Astatin;116635]zorlama şansını..:) simülasyonda komisyon oranı girilmiş durumda....faiz oranı ise 0 girildi..gerçek performans daha iyi yani :) yanlış gelmiş sana.boks.[/QUOTE]
en mükemmel sistem bile gözüme çatak budak görünüyor şu günlerde..:))) mesela kapanışa yakın bir çok sistem bugün 44.200 den ala geçirip sonra da 43.800 den sata geçirdi.. girdi mi 400 puan.. son dk. gelen sinyalle geceye girmek zaten yürek istiyor orası da başka bir muamma..sonra bar kapanışını beklemesen vazgeçebiliyor koyduğu oktan, bar kapanışını beklesen al verdiği yerin 200-300 puan üzerinden poz alabiliyorsun..
trendlerde amenna kazandırıyor sistem, ama trend olduğunu grafiğin üzerine çok basit bir ortalama dahi atsan zaten bakan her göz anlıyor trendin varlığını... yada intikatörlerdeki uyumsuzluklardan veya kesişimlerden de anlayabiliyorsun piyasanın döndüğü noktaları... eee o zaman..!!!
[quote=jerfin;116634]bu tür sistemlerde bar kapanışından sonra poz alındığını ve komisyonu da hesaba katarsan aynı getiri eğrisi oluşmuyor malesef.. [COLOR=red]hem farklı sistemler gibi geldi bana[/COLOR]..:..:[/quote]
ha sen arkadaki grafa takdın :) performans grafının arkasındaki graf ST değil EA görüntüsü..:) yanlış yok...performans grafı ST nin
[QUOTE=tuareg;116636]Hiç sistem kullanmamış ve sistemlerden asla anlamayan biri olarak jerfının haklı ldugunu astatının sistemının sadece yatayda iş göreceğini trendde işlevsizoldugunu iddia ediyorum:):):)[/QUOTE]
geyik sezonunu açalım artık ya reco..:)
[quote=jerfin;116640]en mükemmel sistem bile gözüme çatak budak görünüyor şu günlerde..:))) mesela kapanışa yakın bir çok sistem bugün 44.200 den ala geçirip sonra da 43.800 den sata geçirdi.. girdi mi 400 puan.. son dk. gelen sinyalle geceye girmek zaten yürek istiyor orası da başka bir muamma..sonra bar kapanışını beklemesen vazgeçebiliyor koyduğu oktan, bar kapanışını beklesen al verdiği yerin 200-300 puan üzerinden poz alabiliyorsun..
trendlerde amenna kazandırıyor sistem, ama trend olduğunu grafiğin üzerine çok basit bir ortalama dahi atsan zaten bakan her göz anlıyor trendin varlığını... yada intikatörlerdeki uyumsuzluklardan veya kesişimlerden de anlayabiliyorsun piyasanın döndüğü noktaları... eee o zaman..!!![/quote]
yooo bak bu sistem bugün hiç al vermedi... :) diğer dediklerinin hiç birine katılmıyorum :) sonuçta matematik ortada :) ful kaldıraç basmadığın sürece para kaybetmek imkansız :) indikatörlerden allah korusun...feyk yemede üstlerine yok..yükselişin 39000 dan sonraki indikatörlerine bak...:)