[quote=jerfin;116642]geyik sezonunu açalım artık ya reco..:)[/quote]
valla bana göre mesele yok ama bırcok arkadaş fena halde kızıyor geyık meselesıne:)
Printable View
[quote=jerfin;116642]geyik sezonunu açalım artık ya reco..:)[/quote]
valla bana göre mesele yok ama bırcok arkadaş fena halde kızıyor geyık meselesıne:)
[quote=tuareg;116636]Hiç sistem kullanmamış ve sistemlerden asla anlamayan biri olarak jerfının haklı ldugunu astatının sistemının sadece yatayda iş göreceğini trendde işlevsizoldugunu iddia ediyorum:):):)[/quote]
reco naber yaw....göçmen kuşlar gibisn ha.....iddialarını öpüyorum:D
[quote=Astatin;116645]reco naber yaw....göçmen kuşlar gibisn ha.....iddialarını öpüyorum:D[/quote]
gercekten göçmen kus gibiyim, merhaba kardesım yenıden, hersey gönlünce olsun.
[QUOTE=Astatin;116641]ha sen arkadaki grafa takdın :) performans grafının arkasındaki graf ST değil EA görüntüsü..:) yanlış yok...performans grafı ST nin[/QUOTE]
iki görüntüdeki oklar farklı yerdeydi de ondan evet..:..:
[QUOTE=Astatin;116643]yooo bak bu sistem bugün hiç al vermedi... :) diğer dediklerinin hiç birine katılmıyorum :) sonuçta matematik ortada :) ful kaldıraç basmadığın sürece para kaybetmek imkansız :) [COLOR="Red"]indikatörlerden allah korusun...feyk yemede üstlerine yok[/COLOR]..yükselişin 39000 dan sonraki indikatörlerine bak...:)[/QUOTE]
sistem formüllerini çoğu intikatörlerden oluşmuyor mu..!! o zaman bu bir çelişki değil mi..:)))
[quote=jerfin;116647]iki görüntüdeki oklar farklı yerdeydi de ondan evet..:..:[/quote]
sistemlerınızdekı teknık dilden birşey anlamıyorum ama hala jerfın haklı gibime geliyor:..::..:
[QUOTE=tuareg;116649]sistemlerınızdekı teknık dilden birşey anlamıyorum ama hala jerfın haklı gibime geliyor:..::..:[/QUOTE]
zaten asti her zaman haksızdır dimi..:..: yaşasın ittifak..+.:::
[quote=jerfin;116650]zaten asti her zaman haksızdır dimi..:..: yaşasın ittifak..+.:::[/quote]
İttifaktan öte, gece yarısı çıngar çıkarmı derdındeyım daha cok:)
özellikle senle astatın arasında bır kavga baslatabılırmıyım hesabındayım.:D
[quote=Astatin;116651]ys deli etme adamı...sen MTX çalış biraz.kom EA da peşpeşe al sinaylleri (sembol tanımına bağlı olarak) geledbilir..ve peşpeşe sat sinyalleirde gelebilir.ST ise AL dan sonraki ilk satı veya SAT dan sonraki ilk alı görür..
Ayrıca EA da açığa sat ve açık poz. kapat koşulları, eğer sat ve al dan farklı ise, onlar için ayrı semboller tanımlaman gerekir :)
bu iki bilgi ışığında bak bakalım graflar aynımı değilmi :)sen mTX çalış biraz[/quote]
sembol falan, ben bu işte kabala'cılık sezıyorum, tufaya gelme jerfın.
Bir de IŞIK'tan falan söz edilmiş, eşheduenlaılaheıllallah...
[quote=jerfin;116648]sistem formüllerini çoğu intikatörlerden oluşmuyor mu..!! o zaman bu bir çelişki değil mi..:)))[/quote]
Sen hem MTX hem TA çalış biraz..Bir sistem sadece indikatörlerden oluşabilir veya indikatörler ve yazılmış fiyat koşullarındna oluşabilir v.s. çok kombinasyonu var...:..: yani aslında en basit yanıtı şu: hani senin dediğin gibi indikatörlerden oluşan dandik sistemler için bile şunu deriz: indikatörlerin 1 i 2 si 3 ü feyk yiyebilir ama 8 i birden feyk yemez :) heleki doğru koşullar altında formüllerle ilişkilendirilmilerse......üfffffff sıkıldım ben..larossian sen devral vardiyayı :):..: ben senin TSF atraksiyonlı impulslarını - çiziklerini keşfetmekle meşgulum çünkü:..::..:
[QUOTE=Astatin;116651]ys deli etme adamı...sen MTX çalış biraz.kom EA da peşpeşe al sinaylleri (sembol tanımına bağlı olarak) geledbilir..ve peşpeşe sat sinyalleirde gelebilir.ST ise AL dan sonraki ilk satı veya SAT dan sonraki ilk alı görür..
Ayrıca EA da açığa sat ve açık poz. kapat koşulları, eğer sat ve al dan farklı ise, onlar için ayrı semboller tanımlaman gerekir :)
bu iki bilgi ışığında bak bakalım graflar aynımı değilmi :)sen mTX çalış biraz[/QUOTE]
zaten 2 aydır mtx çalışıyorum ve bu saçmalıklardan patlayacak birini arıyorum..:..:.boks. biliyoruz herhalde ST ve AL nin farkını yada al-sat sembollerinin farkını...kom saatlerce beraberiz onlarla, azçok tanıdık birbirimizi..:) ama yinede iddia ediyorum oklar farklı yerlerde...boks. ve bu iki graf görüntülerinin karını matematik aynı hesaplıyo olabilir ama yapılan işlemlerdeki kar hesabı aynı olmaz..::rolleyes:
[quote=tuareg;116653]sembol falan, ben bu işte kabala'cılık sezıyorum, tufaya gelme jerfın.
Bir de IŞIK'tan falan söz edilmiş, eşheduenlaılaheıllallah...[/quote]
layn layn nerdeys eaçık ediyoduk sistemii.allahtan grafları silmişssin alıntıda..sildim grafları..jerfin sistemsiz devam etsin :) keyfi bilir:D:D:D