-
[QUOTE=Astatin;116663]1) Üretebilir hem de çatır çatır:::
2) MTX fonksiyonlarına bak +filtreler+her bir indikatöre bir sembol ataman gerekemz
.kom3) bu yorumun tarihe geçecek...[/QUOTE]
evet, bu sözüm tarihe geçsin bence de..:))). [COLOR="Red"]ancak teknikten anlamayanların formüle ve oklara ihtiyacı olabilir...[/COLOR]
sistemini iyi tanıyan biri birkaç bar öncesinden al yada sat vereceğini anlar, anlıyor.. peki nasıl anlıyor asti..;) ve eğer bunu grafiğe yada intikatörlere bakarak anlıyorsa (kullandığı formülden) oka ihtiyacı var mıdır.!!. haa tekniği zayıf amatörlerin o sinyale ihtiyacı vardır orası ayrı..
neyse uzar gider bu konu.. ve benim ekranda gördüklerimi uygulamak için formüle yada bana güven verecek bir oka ihtiyacım yok, ihtiyacı olanlara kolay gelsin..:)))
-
[quote=QUEEN;116668]slmlar..dünkü cortlar duryor.. azcıkta kara geçmiş..çocuklarımın gösterisi vardı lütfi kırdarda..gitar çaldılar..hadise çıktı..düm tek tek..yıkıldı ortalık..fxci duble mc çikin geliyor..bakalım daha cebe koymadık..rahat uyurm..bugün mumlu uyarılarım tuttu memnun oldum..[/quote]
walla kuin çok ayıp ediyon ha...mcdonalds gibi zurnik yerlere çağırıyosun ama buraya çağırmıyosun...hadise de varmışş..way canına...kuzulara selam söyle ve onlara iyi bak:)
-
[quote=jerfin;116669]evet, bu sözüm tarihe geçsin bence de..:))). [COLOR=red]ancak teknikten anlamayanların formüle ve oklara ihtiyacı olabilir...[/COLOR]
sistemini iyi tanıyan biri birkaç bar öncesinden al yada sat vereceğini anlar, anlıyor.. peki nasıl anlıyor asti..;) ve eğer bunu grafiğe yada intikatörlere bakarak anlıyorsa (kullandığı formülden) oka ihtiyacı var mıdır.!!. haa tekniği zayıf amatörlerin o sinyale ihtiyacı vardır orası ayrı..
neyse uzar gider bu konu.. ve benim ekranda gördüklerimi uygulamak için formüle yada bana güven verecek bir oka ihtiyacım yok, ihtiyacı olanlara kolay gelsin..:)))[/quote]
Cross(CLOSE,(HHV(HIGH,4.6) - LLV(HIGH,4.6))/2 + LLV(HIGH,4.6))
hadi bunu ekrandan takip et..ki bu takibi een kolay olanı ve koşullardan sadece biri:) sana da kolay gelsin:)))
-
[QUOTE=jerfin;116660]asıl sen mtx ve TA çalış biraz bence.. o 8 intikatörün şartlarının hepsini sağlayacak bi sistem al-sat sinyali üretebilir mi acaba güldürme beni..:..:
eğer koşullu intikatörlerden bahsediyorsan da ilk koşul sağlandığı zaman ilk sinyal geliyor ve sonra her bir koşul sağlandığında destek ok çıkıyor.. yani içlerinden birisi sinyalden vazgeçtğinde orada üst üste birkaç al-sat oku beliriveriyor..:)
ha intikatörler tü kaka ben fiyatı baz alarak yada ort. baz alarak sistem oluştururum diyorsan da formüle ne gerek var herşey ekranda zaten.:))) ancak teknikten anlamayan birinin o formüllere ve oklara ihtiyacı olabilir..:..:[/QUOTE]
Bende bir sistemsi var 20 ayda 675 işlemde 200,000 getirmiş 11 göstergenin 14 farklı yorumunun aynı anda al vermesiyle AL veriyor SAt vermesiyle SAT veriyor. İşlem sayısını azaltamadımbir türlü. 14 şart da AL koşullarını sağlayınca Yeşil ok çıkıyor ve çubuk yeşil oluyor. Biri şartı sağlamaktan vazgeçince yani SATa geçince çubuk siyah oluyor. Taa ki 14ü de SAT verene kadar ALda kalıyor pozsiyon. 14.sü de diğer 13ü SAT iken sat verirse o zaman kırmızı ok geliyor ve çubuk kızarıyor. Longda iken 14 taneden 5i satta iken teker teker ALa dönünce yani tekrar 14ü de AL diyince bir yeşil ok daha koyuyor ve çubuk yeşeriyor. Bu da görüntüsü :
[IMG]http://i43.tinypic.com/6yoaqd.png[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;116670]walla kuin çok ayıp ediyon ha...mcdonalds gibi zurnik yerlere çağırıyosun ama buraya çağırmıyosun...hadise de varmışş..way canına...kuzulara selam söyle ve onlara iyi bak:)[/QUOTE]
zurnik yer..:D:D:D:D
-
[QUOTE=Astatin;116667]Jerfin iyice diskinecek ama..al sana spot sistemi...spotcuların başı kelmi..onlarda sistem lazım[/QUOTE]
cık.. bu sistem ortalarda hep feyk atmış, dip ve tepe istiyorum ben.:..:... arkadaş sistemlere histemlerim kadar güvenmiyorum işte var mı ötesi .:)))
-
Bu grafikli mesaj eklemedir muhalefet değil.
-
[QUOTE=VOBiX;116672]Bende bir sistemsi var 20 ayda 675 işlemde 200,000 getirmiş 11 göstergenin 14 farklı yorumunun aynı anda al vermesiyle AL veriyor SAt vermesiyle SAT veriyor. İşlem sayısını azaltamadımbir türlü. [COLOR="Red"]14 şart da AL koşullarını sağlayınca Yeşil ok çıkıyor ve çubuk yeşil oluyor. Biri şartı sağlamaktan vazgeçince yani SATa geçince çubuk siyah oluyor. Taa ki 14ü de SAT verene kadar ALda kalıyor pozsiyon. 14.sü de diğer 13ü SAT iken sat verirse o zaman kırmızı ok geliyor ve çubuk kızarıyor. Longda iken 14 taneden 5i satta iken teker teker ALa dönünce yani tekrar 14ü de AL diyince bir yeşil ok daha koyuyor ve çubuk yeşeriyor[/COLOR]. Bu da görüntüsü :
[IMG]http://i43.tinypic.com/6yoaqd.png[/IMG][/QUOTE]
benim az önce 8 intikatör örneğinde anlatmak istediğimde buydu işte vobix..ancak koşullu formülle sağlatabilirsin erken sinyal vermesini.. o da çok feyk atar.. feykleri gidereyim derken sinyali geciktirirsin v.s...ama asti beni anlamak istemedi, yada haklı olmak uğruna anlamak işine gelmedi...:D .dng
-
[quote=VOBiX;116675]Bu grafikli mesaj eklemedir muhalefet değil.[/quote]
ne eklemesi çatır çatır muhalefet..cerfin kezzap atsın suratına..:)
-
[quote=jerfin;116676]benim az önce 8 intikatör örneğinde anlatmak istediğimde buydu işte vobix..ancak koşullu formülle sağlatabilirsin erken sinyal vermesini.. o da çok feyk atar.. feykleri gidereyim derken sinyali geciktirirsin v.s...ama asti beni anlamak istemedi, yada haklı olmak uğruna anlamak işine gelmedi...:D .dng[/quote]
ooff jerfinya off yaaaa...daha bir şey demeyeceğim sana.dng
-
[QUOTE=Astatin;116659]VOBIX allah canını almaya...IHEVA noolmuş öyle be..Allah seni TOKOBA etsin emi[/QUOTE]
1,55e kadar sürmeye devam edebilirler onu. Histemsel tabi.
-
[QUOTE=Astatin;116671]Cross(CLOSE,(HHV(HIGH,4.6) - LLV(HIGH,4.6))/2 + LLV(HIGH,4.6))
hadi bunu ekrandan takip et..ki bu takibi een kolay olanı ve koşullardan sadece biri:) sana da kolay gelsin:)))[/QUOTE]
cık.. en fos sistemlerden bir tanesi..:..: