-
[quote=fXci;116690]sen ANNAYA laf atarsın çokh yavaş dersin he ::: yaktım çıranı :::
1. sinyal eksi
2.sinyal eksi
3. sinyal pırt
4. sinyal karlı :::
[IMG]http://i42.tinypic.com/ot4590.png[/IMG][/quote]
la mışmıla :) bu dandik sistem dedik..en basit koşullu olan dedik..ama istersen tü m grafı gönderem :) bu bile 4 ayda %70 de kaldıraçsız :) bunu süper diye koymadım zati..hadi indikatör sistem ilişkisi mademm bu kadar basit buyrun çözülsün diye koydum...ayrıca karlı İKİ sinyali atlamışsın..0 deidğin de aslında karlı:)
senin ANNA ağır be..yani bana ters..ama sen mutluysan kim ne diyebilir..allah bi yastıkta kocatsın.
(İyi sistem karlı işlem sayısı çok olan sistem demek değildir :)):..:
-
[QUOTE=Astatin;116693]la mışmıla :) bu dandik sistem dedik..en basit koşullu olan dedik..ama istersen tü m grafı gönderem :) bu bile 4 ayda %70 de kaldıraçsız :) bunu süper diye koymadım zati..hadi indikatör sistem ilişkisi mademm bu kadar basit buyrun çözülsün diye koydum...ayrıca karlı İKİ sinyali atlamışsın..0 deidğin de aslında karlı:)
senin ANNA ağır be..yani bana ters..ama sen mutluysan kim ne diyebilir..allah bi yastıkta kocatsın.
(İyi sistem karlı işlem sayısı çok olan sistem demek değildir :)):..:[/QUOTE]
::: AH ANNA AH ::: bi öpcük versendi gayri rezil ettin bizi gız
-
[QUOTE=Astatin;116691]ne feyki VOBIX... :) O alalrın hepsi ciddi artı yazmış.. ama güzel bir noktay temas ettin :) RSI MACD v.b. bir sürü indikatörde negatif uyumsuzluk olduğu halde danaalr gibi yükselmeye devam etmiş endeks...indikatör hiç bir şeydir sistem her şey...
bu arad diğer indikatörlere neden zurna muamelesi yaptın..RSI den kraldır hepsi hemide :) onların hepsi var koşul olarak sistemde :)[/QUOTE]
Senin sistemle ilgisi yok. Benim grafikelr logolu olduğundan koyamıyorum. O yüzden burada bulduğum grafikelrle oynuyorum. O grafiği herhangi bir VOB grafiği olarak düşün. ya da kısacası saatlik VOB grafiğini açın RSIdaki düşüş trendini tepeleri bireştirerek çizin. O trend kırılmadan yüksleiş feyk kalabilir dedim. Bu sefer kesin gittim...
-
[quote=fXci;116694]::: AH ANNA AH ::: bi öpcük versendi gayri rezil ettin bizi gız[/quote]
sen dua et, ilkbaştaki alla gelen devasa kardan hiç bahsetmedim...dng.dng en iyi sistem sahibinin psikolojisine uygun olandır FXcim...mutluysanız nema problema...yazınca ne sistemler çıkıyo ama işlem detaylarınabakıyosun, hayatta psikolojim kaldırmaz..1500 puan ters yemiş ama sonunda haklı çıkmış...ama yermi..1500 eksiye geçene kadar bekleyip kapatmamak...iyi sistemin en temel koşulu, zararı erken kes, karlı pozu ise daşıyabildiğin kadar daşı... :) özellikle zararları erken kesmeyen sistemler adamı serseme çevirir... la iyi geceler daaaaa
-
[quote=VOBiX;116604]Dün ayucuklara moral veriyorduk şimdi de boğacıkalra mı versek diyeceğim ama bulamıyorum bir şey. Düşüşün sertleştiği analrda coşkuyu tadında bırakalım zira endeks long kardeşlerimiz var.[/quote]
Kimseye moral verme ihtiyacında hissetmeyin kendinizi.Herkes kendi eli ile sifresini girerek emir veriyor.Kıçı yiyen longlar kıçı yemeyen işlem yapmaz.Kimseye acınacak yer değil burası.Acımayacaksın ki daha da agresif işlem yap ve kazan.Vob burası mama dağıtmıyorlar.Çoluk cocuk yeri değil.Parası değerli olan üç kuruşluk risk alamayan korkan adam gelmesin.Bu kadar net.Longmuş shortmuş üzülürmüşüm efsane bu işler.Longsa yer gapı oturur aşağı.Shortken de longken de yerim gapı otururum aşağı işime bakarım.
-
[quote=trader38580;116605]herkesin 50 bin naraları attığı bir haftanın basında bu yorumu yapmıştım. nitekim 44375 de SL yaptım. 44775 de yeniden full short yaptım. sonrasında artan paralara extra short dışında sıfır işlem yaptım ve bekliyorum.
50 bin diyenlere ne oldu nereye gittiler. hala inanıyorlarmı acaba?
yarın 42875 in görüleceğini düşünüyorum. ordan oluşacak tepkiye bağlı olarak işlem yapacağım. ama pazar yazdığım yorum gecerliliğini koruyor. yarın ve cuma boğa katliamı olabilir. uzuncular SL lara dikkat etsinler.
herkese bol kazançlar.[/quote]
Müthişsin abi ya.Hayranım sizlere.Doya doya kazanın yeyin hayırlısı ile İnşallah.Vob 30 000 olacak.25000?10000?
-
[quote=traderx;116609]yinede temkinli olmakta ve uzunda olan kardeşlerimize huzursuzluk verecek yazılardan kaçınalım, kısada olmama rağmen umarım çok gap olmaz 1-2 günden beri olduğu gibi fırsat vere vere gider, gideceği yere.
derken 8300 üde kırmış ayu kardeşlerimiz..[/quote]
Böyle edebiyata gerek yok.Diyeceksin shortum 1000 puan gap bekliyorum.Kimseye acımayacaksın.Öyle kısacıyım longçular üzülmesin gap yemesinler.Geçin bunları.Cebimdeki paraya bakarım.Shortsam 2000 puan gebersin borsa.Longçular hiç de umrumda olmaz.Ne düşünecem longu shortu.Cebimdekinden başkası ilgilendirmiyor beni.Shortsam eğer 2000 eksi olsun.Karşımdaki adam benim cebimdeki için longlamıyormu onu düşünecem.Bu kadar net.
-
[quote=jerfin;116674]cık.. bu sistem ortalarda hep feyk atmış, dip ve tepe istiyorum ben.:..:... arkadaş sistemlere histemlerim kadar güvenmiyorum işte var mı ötesi .:)))[/quote]
Peki ya ben komple histem çalışıyorum.Histem sallamadır.:..::..::..::..:üvvvvüüüüüüüüü:D:D
-
Fdow yüzde 2 eksi kapanışa göre.Fdax da yüzde 1 civarı.İmkb yüzde 2 eksi oolur 43800.Vob ise 43400 43500 olur açılış.43300 e alış emri yollarım ben.İsteyen verir isteyen vermez.Yarın satış baskısı devam eder.Bundan sonra her gece short zamanıdır.Vob ve imkb her zaman 4 5 gün önceden görürler olacakları.Biz vob oynuyoruz fdow falan değil.O yüzden vobtan başkasına bakmam ben.Al der alırım sat der satarım.20 milyar kazanmışım dibe göre bugün.Gittim flat flat yattım yatağa 5 saat uyumuşum.Şimdi kalktım.Dowmuş daxmış aklıma bile gelmedi.25 50 puan yüzünden short kaçtı bu gece ama hiç de arkama bakmam.Kaçtı ise kısmette yokmuş.Bu kadar basit.Pasifte kaldı 4 emir varı önümde 875te.Nasip iyi geceler.
-
Vob ta 43500altında 2 saat kapanış 28000 getirecek.Full short her gece artık.
-
Günaydın amerikaya verdiler japonlarda çöküş bekliyordu.
-
gut mornik VOBORSA...
FDOW toplamış dağılan şanzımanı en düşüğüne göre +60 yapmış, bizim kapanışa göre -100 puan falan.vadelide çok sert bir açılış olacağını sanmıyorum.
ama olursa seviniriz tabii shortör olarak...
hayırlı ve bol kazançlar herkeşe...