Enterasan.
Ne kademe var, ne de emir.
Kendi kendilerine oynuyorlar sanırım.
Printable View
Enterasan.
Ne kademe var, ne de emir.
Kendi kendilerine oynuyorlar sanırım.
[QUOTE=mbm;55000]devam uzuna.......
bugun o uyumsuzluklar çalışır......:)
burdan satmak için kafayı yemek lazım...
kalan yarıyıda 35650 den uzunladım.....[/QUOTE]
haha aynen ya .. 0 işlem uzun devam mutlu ve huzurluyum ..
rusya gene mola vermiş.
yüzde 11 de işlemleri durdurmuşlar.
bizde iyi tepki verdik maşallah..
[QUOTE=teo;55016]Arkadaşlar söyle bir garip durum var matrikste dikkatinizi çektimi,
Buğün en yüksek 38.200 en düşük 35.500 ama 30 dak matriks 9:30 barında 36.950 ve 35.550 yazıyor, sanırım matriks kademedeki 1 lot işlemi adamdan saymıyor..
Dünde dikkatimi çekmişti bu...Kademede 1 lot görünce bara yansımıyor bu...[/QUOTE]
Bu konu zamanında benim de dikkatimi çektiği için matriks yetkililerine sormuştum; sadece günlük grafikte gerçek en düşük ve en yüksek görünüyor, diğerlerinde az lotla ve seans açılışında yapılan aşırı düşük ya da yüksek işlemleri
yok sayıyor dediler.
[QUOTE=mordak;54957]yarın uzuna devam....bu hareketlerin açıklaması artık belli oluyor...diğer vade iyi bir ralli bizi bekliyor olacak sanırım.....(ralli derken sonuçta tepkiden(6-10 bin arası) öte geçmesi halen meçhul)..
yarından sonra 35000 stop olmak üzere alımlara devam edeceğim....yiyorsa py hadi stop ettirsin bakalım....bence bu vade kapanışını eli mahkum artık belli etti en yukarılardan yapacaklar aynen haziran vade 2007 kapanışı benzeri olacak.....[/QUOTE]
çuvalları doldurmaya yardım ettiği için sevgili py ye teşekkür ederim...uzunlarla devam...
bol kazançlar....
[QUOTE=mur@t;55021]Bu konu zamanında benim de dikkatimi çektiği için matriks yetkililerine sormuştum; sadece günlük grafikte gerçek en düşük ve en yüksek görünüyor, diğerlerinde az lotla ve seans açılışında yapılan aşırı düşük ya da yüksek işlemleri
yok sayıyor dediler.[/QUOTE]
o nasıl iş yahu, bunlar kafayı mı yemiş, var olan bir şeyi yok saymak ne demektir...
evet normali 1000 puandı ama o kadar panikçi varki. long şimdi yine short.
VOB yönetimi 25 lik kademeyi 250 lik yapsa da bari rahat etsek...
[QUOTE=teo;55023]o nasıl iş yahu, bunlar kafayı mı yemiş, var olan bir şeyi yok saymak ne demektir...[/QUOTE]
Aynen ben de öyle dedim; efendim bir lotla açılışta tavan ya da taban gösteriyorlar bu gerçek işlem sayılmaz, yanıltıcı oluyor gibi bir savunma yaptılardı.
[QUOTE=mur@t;55026]Aynen ben de öyle dedim; efendim bir lotla açılışta tavan ya da taban gösteriyorlar bu gerçek işlem sayılmaz, yanıltıcı oluyor gibi bir savunma yaptılardı.[/QUOTE]
yanıltıcı ise o zaman gunluklerde nıye gosterıyorlarmıs, bunun mantıgı yok, o zaman neyın yanıltıcı oldugunu bılıyorlarsa, kademeye ne luzum var, oradakı mehmet efendı karar versın fıyatlara, bu fıyat olmaz bunu begenmedım,yazmıyalım, oh ne ala guzel iş...birde milyarlarca para ıstıyorlar bu sacma programlara...
yarıyı 35650 uzunla üstünede 37700 sat 37225 al yapınca sagolsunlar kara geçirdiler...
beklediğim uyumsuzluk tepkisi buydu.....
[QUOTE=mbm;55029]yarıyı 35650 uzunla üstünede 37700 sat 37225 al yapınca sagolsunlar kara geçirdiler...
beklediğim uyumsuzluk tepkisi buydu.....[/QUOTE]
uyumsuzluktan değil bu, panik ve dünkü deutcenin yarattığı makas.
[QUOTE=jelibon;55030]uyumsuzluktan değil bu, panik ve dünkü deutcenin yarattığı makas.[/QUOTE]
dogrudur..
siz daha iyi bilirsiniz.......
[QUOTE=mbm;55031]dogrudur..
siz daha iyi bilirsiniz.......[/QUOTE]
uyumsuzluk ta fiyatın daha yukarıda olması gerkmiyormu? belki erkendir ama.
[QUOTE=jelibon;55032]uyumsuzluk ta fiyatın daha yukarıda olması gerkmiyormu? belki erkendir ama.[/QUOTE]
fdow saatlikkkk
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img386.imageshack.us/img386/1258/aaaaaatmn2.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img386/aaaaaatmn2.png/1/][IMG]http://img386.imageshack.us/img386/aaaaaatmn2.png/1/w640.png[/IMG][/URL]
aynı durum vadeli ve soptdada vardı....
hatta akşam dowda.....
[QUOTE=mbm;55029]yarıyı 35650 uzunla üstünede 37700 sat 37225 al yapınca sagolsunlar kara geçirdiler...
beklediğim uyumsuzluk tepkisi buydu.....[/QUOTE]
:rolleyes: :rolleyes: :confused:
böylece citinin 3-4 gün önceki kısalarının hedge medge amaçlı olmadığı ve düşmeyen borsa çıkar diye birşey olmadığı ortaya çıktı. düşecek borsa düşecektir. daha doğrusu düştü.
Sayın Sağanak'a başarılı analizlerinden dolayı tebrik ederim.
[QUOTE=mbm;55033]fdow saatlikkkk
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img386.imageshack.us/img386/1258/aaaaaatmn2.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img386/aaaaaatmn2.png/1/][IMG]http://img386.imageshack.us/img386/aaaaaatmn2.png/1/w640.png[/IMG][/URL]
aynı durum vadeli ve soptdada vardı....
hatta akşam dowda.....[/QUOTE]
tamam yanlış anlattım, uyumsuzluk var ama sonucu alınamadı demek istedim.
ilerleyen saatlerde olabilir sonucu vurgulamak istedim.
[QUOTE=teo;55027]yanıltıcı ise o zaman gunluklerde nıye gosterıyorlarmıs, bunun mantıgı yok, o zaman neyın yanıltıcı oldugunu bılıyorlarsa, kademeye ne luzum var, oradakı mehmet efendı karar versın fıyatlara, bu fıyat olmaz bunu begenmedım,yazmıyalım, oh ne ala guzel iş...birde milyarlarca para ıstıyorlar bu sacma programlara...[/QUOTE]
foreks'de göstermiyor 38,200 barını..
Türkiye ile ABD´deki CEO´lar arasındaki fark
[url]http://www.referansgazetesi.com/haber.aspx?HBR_KOD=107687&KOS_KOD=4[/url]
[QUOTE=mordak;55022]çuvalları doldurmaya yardım ettiği için sevgili py ye teşekkür ederim...uzunlarla devam...
bol kazançlar....[/QUOTE]
ben artık saatlikler al verene kadar kıpraşmayacağım.. varsın dipten 2.000 puan yukarıdan al versin..
[QUOTE=jerfin;55039]ben artık saatlikler al verene kadar kıpraşmayacağım.. varsın dipten 2.000 puan yukarıdan al versin..[/QUOTE]
aslında en mantıklısı sizin ki....
ama işte bulaşınca bir yerden devam etmek gerekiyor....kokrku anlarını değerlerndirmek adına bir atılım yaptım bakalım sonuç ne olacak.....
ortalamam düştüğü için 34000 stop olmak üzere alımlara devam edeceğim....
yarınada fırsat olursa alıma devam....yok olmadı stop olur kapanırız....
fakat bu pozisyonun iyi kar yazacağını düşünüyorum.....(sadece his):):)
bol kazançlar....
Artık Sozun Bıttıgı Yerdeyız
Kım Kapatacaksa Kapatsın Sunu,bugun Bu Kadar Rezıllık Yeter
Bu günlük sanal dükkanımı erken kapattım. Biraz kitapçıları gezmeğe çıkacağım. Herkese bol şanslar.
dax cozutturdu.
%8 eksideler. adamlar bizi geçti yaa.
ee bizim ekonomi sağlam ondan ..
bize bişey olmaz yola devam..
[QUOTE=follow;55041]Artık Sozun Bıttıgı Yerdeyız
Kım Kapatacaksa Kapatsın Sunu,bugun Bu Kadar Rezıllık Yeter[/QUOTE]
sn. follow bence kapatılırsa asıl panik o zaman başlar.....insanlar sorun daha büyük zannederek oraya buraya saldırmaya başlar.....
bu yüzden bana göre açık kalması lazım.....
eğer ilk başlarda kapatılsa olurdu ama dediğim gibi şuan olursa korku fazlalaşır....
Dow Future su an itibariyle bozuk ve daha aşağısını göstersede aşağıya Dow spot un haftalık görünümünü koyuyorum.
Haftalık grafige göre 9520 seviyesinin aşağısında dikkat çeken kanal hedefi 8500 seviyesi.
Tepki için spotun haftalık bazda 95xx üzerinde kapaması gerekiyor.
[IMG]http://img111.imageshack.us/img111/4145/dowhaftauq5.png[/IMG]
[QUOTE=mordak;55040]aslında en mantıklısı sizin ki....
ama işte bulaşınca bir yerden devam etmek gerekiyor....kokrku anlarını değerlerndirmek adına bir atılım yaptım bakalım sonuç ne olacak.....
ortalamam düştüğü için 34000 stop olmak üzere alımlara devam edeceğim....
yarınada fırsat olursa alıma devam....yok olmadı stop olur kapanırız....
[COLOR="Red"]fakat bu pozisyonun iyi kar yazacağını düşünüyorum.....([/COLOR]sadece his):):)
bol kazançlar....[/QUOTE]
kesinlikle kar edersiniz.. bu düşüşün tepkisi de çok sert olacak..
[QUOTE=mordak;55044]sn. follow bence kapatılırsa asıl panik o zaman başlar.....insanlar sorun daha büyük zannederek oraya buraya saldırmaya başlar.....
bu yüzden bana göre açık kalması lazım.....
eğer ilk başlarda kapatılsa olurdu ama dediğim gibi şuan olursa korku fazlalaşır....[/QUOTE]
dunya cokuyor daha bu isin panigimi kalmis?
dax bile %7 ekside
boyle giderse bazi buyuk bankalar 2.tabani yer maalesef
bence acilen bugun kapatilmasi lazim
gece dusus surerse pazartesiye kadar kapatilmali.
[QUOTE=follow;55047]dunya cokuyor daha bu isin panigimi kalmis?
dax bile %7 ekside
boyle giderse bazi buyuk bankalar 2.tabani yer maalesef
bence acilen bugun kapatilmasi lazim
gece dusus surerse pazartesiye kadar kapatilmali.[/QUOTE]
Dostum bence de BMC. (Bizim Muz Cumhuriyeti )
gecen fren ve donusu tam dogru soylemistim simdide fren yapilmis ve donus gozukuyor. ne dersiniz daha kotu birsey olmaz ise; [B]sn. teo[/B] nun da dedigi gibi "[B][COLOR="Red"]basa basa aliyorlar[/COLOR][/B]" aslinda
Rusya
Romanya
ve....
*PARİS BORSASINDA İŞLEMLER YOĞUN SATIŞ NEDENİYLE 15 DK. İÇİN DURUDURULDU (08/10/2008 - 12:06:19)
[quote=VOBiX;55054]Rusya
Romanya
ve....
*PARİS BORSASINDA İŞLEMLER YOĞUN SATIŞ NEDENİYLE 15 DK. İÇİN DURUDURULDU (08/10/2008 - 12:06:19)[/quote]gun aydin kardeslerim!!
demekki!! komaya girmisler!!!
bu gun tam 70.000 ytl kazandim. vob'da doviz kontratlarindan!!
darisi sizlerinde basina!!!
esen kaliniz.!!!
.dng.dng.dng
[QUOTE=kayahan;55055]gun aydin kardeslerim!!
esen kaliniz.!!!
.dng.dng.dng[/QUOTE]
Birçoğunun sermayeyi yüklenmişsiniz , ne demek lazım , güle güle harcayın .
al satlarla çok iyi bir gün oldu.....
geceye ters pozisyonda iken resmen dowun yüzde 5 ,fdowun yüzde 2 eksisini kemirdim....
[B]bu saatten sonra yukarı iyi bir hareket zamanı yaklaştı kanımca..[/B]
vadelinin artıya geçecegi....
arkaya yaslandım ben uzunlarla.......
1000 puan normaldi ama bizim panikçiler 28000 long yaptırdılar py ye. bizim vobda panik hareketler saçma gapler yaratıyor. açılış içindir dünkü öngörü.
Şimdi yapılan da işin dümeni 37800 den shortladım, aksama yine en dipleri gösterirler...
fdowun artmasının sebbinin sadece faiz indirimi beklentisi olduğunu düşünüyorum, gerçekleşmezse bugün yine sorun olur.
[QUOTE=kayahan;55055]gun aydin kardeslerim!!
esen kaliniz.!!!
.dng.dng.dng[/QUOTE]
herkes senin gibi super yetenekli degil ben acizane 1200 puan kazandim min. soz lesme ile
hayatında ilk defa para kazanan elbette, şaşkınlığından her yere haber ulaştırır,
para kazanmak değil onu korumak önemlidir.
Yine de sizin adınıza sevindim, güle güle harcayınız...