-
[QUOTE=YAVUZHAN;116775]ilk hatırlatmanda bende teşekkürlerimi sundum,
2.yi haketmen için boşluğu doldurmamız gerek :..:[/QUOTE]
teşkürleri boldan boldan verdim benimkiler bitti gayri bende cimri olcam abi artık:D.. yoksam arka taraf açıkta kalayor :::
-
bu sefer 1.58.50 kırarız kesin ful long.
-
Shortlayıp tatile çıkıp ekrana bakmayan adam daha çok kazanır.Bu kadar net.
-
[quote=Leblebi;116772]ilave long yaptım.[/quote]
İşte düştükçe ilave long yaparsan asla affetmezler.Burası 42000 li rakamlara yaklaşır bugün.Genel yön hep aşağı artık.Güçlü dursak bile düşecez.45000 tepe.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;116780]İşte düştükçe ilave long yaparsan asla affetmezler.Burası 42000 li rakamlara yaklaşır bugün.Genel yön hep aşağı artık.Güçlü dursak bile düşecez.45000 tepe.[/QUOTE]
dolar longum. yazmıştım sayın gökhan fındık.
-
43800 de şortlamak lazımmış ama neyse 43700 şort.
-
[quote=GOKHANFINDIK;116780]İşte düştükçe ilave long yaparsan asla affetmezler.Burası 42000 li rakamlara yaklaşır bugün.Genel yön hep aşağı artık.Güçlü dursak bile düşecez.45000 tepe.[/quote]
aman paçal yapıp ortalamayı iyileştireyim tuzağına düşmeyelim.
paranın erimesi bir yana,moral motivasyon biter..
-
-
saat 11 oldu 800 üzeri olmazsa kendi kendime gördüğün ilk rakama shortla demiştim artık cort
disiplin nedeniyle cortum ama bu py ne yapar belli olmaz
250 puan yukarıda stop long olurum
-
bi tur daha 43400 e kadar verseler ne hoş olur :)
-
[quote=Leblebi;116781]dolar longum. yazmıştım sayın gökhan fındık.[/quote]
Ozaman pardon.Belli olmaz borsa düşmüyor artmıyor.Düşüncem alacaklar şu anda vob30.
-
BJKAS tavan...:::
senette çalkalama safhasına girildi...taban tavan çektirdikten sonra milleti fiyatlara alıştırmak için yataya alacaklar bence tahtayı bir süreliğine.ve çoğunluk (gariban ky) fiyatın 1,16 lardan buralara geldiğini hatırlamayacak bile.
al-sat-tut tavsiyesi değildir.ben spot defterini 2 yıl evvel kapattım.elde sadece 1.000 dene 0,45 lik DYHOL duriy :::