-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;116780]İşte düştükçe ilave long yaparsan asla affetmezler.[B]Burası 42000 li rakamlara yaklaşır bugün.Genel yön hep aşağı artık.Güçlü dursak bile düşecez.45000 tepe[/B].[/QUOTE]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;116784]Full long.Hepsi uyar.[/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng
-
Gerçekten düşmüyoruz nedenini bilmiyorum.
-
[quote=SEYYAH;116788]BJKAS tavan...:::
senette çalkalama safhasına girildi...taban tavan çektirdikten sonra milleti fiyatlara alıştırmak için yataya alacaklar bence tahtayı bir süreliğine.ve çoğunluk (gariban ky) fiyatın 1,16 lardan buralara geldiğini hatırlamayacak bile.
al-sat-tut tavsiyesi değildir.ben spot defterini 2 yıl evvel kapattım.elde sadece 1.000 dene 0,45 lik DYHOL duriy :::[/quote]
Bence bilseler de girecekler.1.16 ya bakmaz ky.Artıyorsa atlar sonra geçirirler.Full long.Bjk longlasam mı acaba oha.Vob sadece 200 puan altta.Az düşüyoruz.
-
[quote=GOKHANFINDIK;116790]Gerçekten düşmüyoruz nedenini bilmiyorum.[/quote]
Hayret ettim
-
piyasa yatay oldumu kademeleri sayıyorlar.
-
700/800 ü satış yönünde kullandılar şimdilik..
bu aralık geçilirse fredinin kabusu geri döner :)
-
Bjk 14 lerde ıken oto elektrıkcı bi dostum abı şu kadar param var bjk alım mı dedı ıyıkı demış yarın gorursun bjk yi dedım ertesı gun %35 ındı ıkıncı gun bıraz daha gördun mu bjk yı dedım fanatık yaa olsun abı yukselır dedı al o zaman N yapıyım dedım bu borsa bu yuzden düşmeli diyorum ama inattt katır inadı :)
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;116790]Gerçekten düşmüyoruz nedenini bilmiyorum.[/QUOTE]
nedeni şu olabilir amerika düşüşe tepki verecek tir ona istinaden sitelerdede her kes düşüşe odaklanmış ondanda olabilir.doları olan ben de sorun yok hergün dipler yükseliyor.
-
garanti müsaade etmiyor 700 üstüne..
-
[quote=GOKHANFINDIK;116790]Gerçekten düşmüyoruz nedenini bilmiyorum.[/quote]
YURTDIŞIna göre güçlü İmajı veriyorlar. ama buna inanamak için düşerken düşürmemelerinin yanında onlar cıkarkende koparmaları lazım. onlar cıkarken almıyolarsa ansızın sert satışlarla aşağı cekecekler demektir.
yani dakikalıklarda güçlü ama saatliklerde güçsüz görüntü olabilir.
buraya verecekler. bugün 42875 leri görebiliriz.
-
Flat ben.Az işlerim var.Borsa düşer gibi.
-
27.05.2009 11:28:01 FACEBOOK, YÜZDE 1,96 HİSSESİNİ 200 MİLYON DOLARA RUS FİRMASINA SATTI
Dün birisi bahsetmişti adam bir site ile milyar dolarlar götürüyor vs die bence bir dot com balonu daha oluşuyor orada.