[QUOTE=fXci;116848]abi zaten sendende korkulur :::[/QUOTE]
:) gün uzun ,uzun için geç değil makasla güzel oynuyorlar tekrar 43500 altını gösterebilirler ama 42900 görmeden uzunu bozmam
Printable View
:) gün uzun ,uzun için geç değil makasla güzel oynuyorlar tekrar 43500 altını gösterebilirler ama 42900 görmeden uzunu bozmam
Ben korkulacak adammıyım :)
[quote=clark;116849]:) gün [COLOR=Red][B]uzun[/B] [/COLOR],[COLOR=Red][B]uzun[/B] [/COLOR]için geç değil makasla güzel oynuyorlar tekrar 43500 altını gösterebilirler ama 42900 görmeden [COLOR=Red][B]uzun[/B][/COLOR]u bozmam[/quote]
abi daha napcan ::: :p
sevgili mavi 2 gün evvel mi ne dikkat çekmişti ben saymadım ne yalan söyliym.gelecek hafta yükselişin 13.haftası demişti mavi.yani önemli bir FIBO zamanı ...film haftaya kopabilir...yarın haftalık ve aylık kapanış gelecek...bunu kötü yapmak istemeyecekler diye düşünüyorum...
piyasa sağlam duruyor...en azından şimdilik...
SEYYAH kafandaki eskik bişeyi giderdinmi ??
Buraya nadir mesaj atıyorum ama attıgım mesajlarda kendime göre çok emin oldugum pozisyonlarda uyarı ihtiyacı hiissediyorum attıgım 10 mesajdan 8 i işe yarıyordur galiba zaten %100 imkansızlık dahilinde
60 dklıkta ters omuz baş yapıyor gibi.
[quote=fXci;116853]SEYYAH kafandaki eskik bişeyi giderdinmi ??[/quote]
tam olarak değil.düşecek gibi durmuyor piyasa.zaten düşmüyorukta :rolleyes:
dün dedim ama değil mi? :D
nasıl analiz yaptım ama psikolojik analizdi abi o :D
literüterdeki adı BİŞEY EKSİK analizi :D
fixçi adam ne kadar beyfendi takımlarını da giymiş sen diyon senden korkulur.
Bir astiye bak bir de clarka hangisinden korkulur?
[QUOTE=clark;116854]Buraya nadir mesaj atıyorum ama attıgım mesajlarda kendime göre çok emin oldugum pozisyonlarda uyarı ihtiyacı hiissediyorum attıgım 10 mesajdan 8 i işe yarıyordur galiba zaten %100 imkansızlık dahilinde[/QUOTE]
işe yaramıyor dediğiniz 2 mesajda da stoploss seviyeleri olduğundan faydalı oluyor. .brv
[QUOTE=VOBiX;116857]fixçi adam ne kadar beyfendi takımlarını da giymiş sen diyon senden korkulur.
Bir astiye bak bir de clarka hangisinden korkulur?[/QUOTE]
asetondan gorkana kadar gökandan gorkarım ::: baksaaa kimseye acımıyo .. acımam ülen keserim deyo cocouk..
[quote=fXci;116853]SEYYAH kafandaki eskik bişeyi giderdinmi ??[/quote]
fXci,
Niye, Seyyah'a gözgöre göre "[B]tahtan eksik[/B] "diyon?:..: