-
VOBIX salı gecesi senin lafınla gittik demoda 1,3991 den EUR-USD LONG yaptık.sabah kalktık 300 USD kaçmış içimize...kabahat sende değil zaten senin aklına uyanda.batıracaktın lem beni :mad:
demo hesaptaki 5000 USD yi 7.728 USD yapmışım 1 haftada.senin yüzünden ettiğim zarar olmasa 8.028 USD olacakmış
hesap demo değilde gerçek olsa muhtemelen 5.000 USD 1 haftada 2.500 USD olurdu :::
-
[QUOTE=excali;116860]fXci,
Niye, Seyyah'a gözgöre göre "[B]tahtan eksik[/B] "diyon?:..:[/QUOTE]
::: hiç o açıdan düşünmemiştim abi...
çok geyik ettim birazda analiz gönderip yeni jeton aliym jetonum bitti :p yoksam sayın ceo hellim fişimi çekecek:::
-
yoğunluktan forumu takip edemiyorum .. son pozum 44500 kısa... stoploss margin call .. bu borsa çökecek bence ...
-
[QUOTE=SEYYAH;116861]VOBIX salı gecesi senin lafınla gittik demoda 1,3991 den EUR-USD LONG yaptık.sabah kalktık 300 USD kaçmış içimize...kabahat sende değil zaten senin aklına uyanda.batıracaktın lem beni :mad:
demo hesaptaki 5000 USD yi 7.728 USD yapmışım 1 haftada.senin yüzünden ettiğim zarar olmasa 8.028 USD olacakmış
hesap demo değilde gerçek olsa muhtemelen 5.000 USD 1 haftada 2.500 USD olurdu :::[/QUOTE]
Hani sabha kalkınca başkasına soracaktın diğer işlemi? NE oldu unuttun tabi .dng
-
[quote=Larossıan;116855]60 dklıkta ters omuz baş yapıyor gibi.[/quote]
olursa ne olur. yukarımı aşağımı olur borsa
-
ben böyle mal ne adamlar gördüm nede seans.......
işlem yok hala...........kısa devam....
-
[QUOTE=erkan.;116865]olursa ne olur. yukarımı aşağımı olur borsa[/QUOTE]
tobo varsa yukarı olur .. ama bence aşağı yön ...
-
[QUOTE=mbm;116866]ben böyle mal ne adamlar gördüm nede seans.......
işlem yok hala...........kısa devam....[/QUOTE]
şelale şelale şelale ... :D:D
-
[QUOTE=erkan.;116865]olursa ne olur. yukarımı aşağımı olur borsa[/QUOTE]
omuz baş omuz olursa aşağı
ters omuz baş omuz olursa yukarı
-
15 dk ala geçene kadar short.
-
hala 43700 den açtığım kısalarla duruyom nüfusuma alacam bunları özdeşleştim bunlarla:::
-