arzular şelale
Printable View
arzular şelale
arzular şelale
[QUOTE=follow;21849]Bu Sefer 40.000 E Kadar Shortlara Dokunmuyorum.[/QUOTE]
42000 41300 gorurse arasından ben fıyarım .heyk
[QUOTE=follow;21849]Bu Sefer 40.000 E Kadar Shortlara Dokunmuyorum.[/QUOTE]
42000 41300 gorurse arasından ben fıyarım .heyk
Piyasa Tutunuyormus Gibi Yap Sonra Gecir 300-400 Puan Boyle Yapa Yapa Asagi Getirecekler.
Piyasa Tutunuyormus Gibi Yap Sonra Gecir 300-400 Puan Boyle Yapa Yapa Asagi Getirecekler.
kısalar için tehlike.....
dowlarda gösterge dibi buldu gidecek yeri kalmadı... buna ragmen düşmezmi düşebilir yinede..
daha önemlisi fdow saatlik uyumsuz olacak gibi..11073 altında şelale olmazsa teper saatlikte...
aklımızda olsun diye yazdım...
yoksa sistem al verene kadar kısayım...
kısalar için tehlike.....
dowlarda gösterge dibi buldu gidecek yeri kalmadı... buna ragmen düşmezmi düşebilir yinede..
daha önemlisi fdow saatlik uyumsuz olacak gibi..11073 altında şelale olmazsa teper saatlikte...
yoksa sistem al verene kadar kısayım...
[QUOTE=mbm;21853]kısalar için tehlike.....
yoksa sistem al verene kadar kısayım...[/QUOTE]
kriz ortamlarında göstergeler tırı vırıdır:) petrol 147 dolar olmuş altın 975 dolara gidior bundan ii göstergemi olur :)
[QUOTE=mbm;21853]kısalar için tehlike.....
yoksa sistem al verene kadar kısayım...[/QUOTE]
kriz ortamlarında göstergeler tırı vırıdır:) petrol 147 dolar olmuş altın 975 dolara gidior bundan ii göstergemi olur :)
ve 15 daklık vadelide ve fdowda son düşüş onaylanmadı... uyumsuz...
o yüzden tepiyor..
ve 15 daklık vadelide ve fdowda son düşüş onaylanmadı... uyumsuz...
o yüzden tepiyor..