-
[QUOTE=teo;55064]Şimdi yapılan da işin dümeni 37800 den shortladım, aksama yine en dipleri gösterirler...[/QUOTE]
ben bugun çok iyi bir artı yapacagımızı düşünüyorum terso teo....:D
gecede çok rahattım.. şimdide....
yaslandım arkaya uzunlarla ben........arada alsat yapıyorum tabi....
40000 görülür diyorum ben bugün......
-
[QUOTE=teo;55068]hayatında ilk defa para kazanan elbette, şaşkınlığından her yere haber ulaştırır,
para kazanmak değil onu korumak önemlidir.
Yine de sizin adınıza sevindim, güle güle harcayınız...[/QUOTE]
bence harcamasin nasilsa calistigi araci kurumda batar
sen bir koseye ayir o parayi arkadasim
-
[QUOTE=teo;55064]Şimdi yapılan da işin dümeni 37800 den shortladım, aksama yine en dipleri gösterirler...[/QUOTE]
benimde 40000 beklentim var.....
-
gunluk tablo dogrumu ?
[IMG]http://img243.imageshack.us/img243/2105/dadate0.png[/IMG]
-
[QUOTE=mbm;55069]ben bugun çok iyi bir artı yapacagımızı düşünüyorum terso teo....:D
gecede çok rahattım.. şimdide....
yaslandım arkaya uzunlarla ben........arada alsat yapıyorum tabi....
40000 görülür diyorum ben bugün......[/QUOTE]
[QUOTE=nyse-dj;55053]gecen fren ve donusu tam dogru soylemistim simdide fren yapilmis ve donus gozukuyor. ne dersiniz daha kotu birsey olmaz ise; [B]sn. teo[/B] nun da dedigi gibi "[B][COLOR="Red"]basa basa aliyorlar[/COLOR][/B]" aslinda[/QUOTE]
onlemler, tedbirler, cok fazla dusus, saatlikte ozellikle geri donus sinyali gorulmesi (al degil ama) arti yapacagini gosteriyor. bir de bernanke faiz indirirse bir daha buyuk dususe kadar bir cikis yakalanabilir.
-
[QUOTE=mbm;55071]benimde 40000 beklentim var.....[/QUOTE]
zaten o beklentiler, bizim anamızı bellemedimi Mbm, sen bekle dur, ben gerçek hayata dönüyorum...
Sevgiler...
-
5 dakk long signalde 15 dakk system dirence gidyorz (halen short signal) 15 dakk long signale doner ozaman tepki baslar
-
[QUOTE=jelibon;55065]fdowun artmasının sebbinin sadece faiz indirimi beklentisi olduğunu düşünüyorum, gerçekleşmezse bugün yine sorun olur.[/QUOTE]
ben de sn jelibon gibi düşünüyorum ..dün de böyle düşünüyordum hatta
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=38722&postcount=25628[/url]
piyasalar hep beklentiyi alıyolar gerçekleşmeyince de satışa geçiyolar ..
piyasalar FED ile bir inatlaşmaya girmiş durumda.. her gece yeni deepleri deniyolar taa ki indirim gelene kadar ; sanki indirim olsa kalıcı bir çözüm yaratacak etkisi puf diye 24 saat sürmez ama olsun piyasa "ben yaptırdım" olur..
-
[QUOTE=HKAYIKCI;55076]ben de sn jelibon gibi düşünüyorum ..dün de böyle düşünüyordum hatta
piyasalar hep beklentiyi alıyolar gerçekleşmeyince de satışa geçiyolar ..
piyasalar FED ile bir inatlaşmaya girmiş durumda.. her gece yeni deepleri deniyolar taa ki indirim gelene kadar ; sanki indirim olsa kalıcı bir çözüm yaratacak etkisi puf diye 24 saat sürmez ama olsun piyasa "ben yaptırdım" olur..[/QUOTE]
fdow artmasımı..fdow artıyormu.. yapmayın yahu..adamlar eksi yüzde 3...
ha bundan sonra artacak derseniz katılırım..benimde dediğim o zaten....
ben dünden beri 9450 altı sahte diyorum.. bunun çok üstüne çıkacak bugun...
9700-9900 arasına.....
kişisel tahmin sadece.....
-
0 işlem full long devam ... fırsatım olsa al sat çok iyiydi ama vaktim yok ... .boks. .boks. ..
36.500 altındaki maliyet pozlar elmas değerinde.. .. haha .boks. .boks.
-
Yok benim demek istediğim indirim gelene kadar bu inatlaşma sürecek piyasada ...
Fdow artar çıkar o değil ama bir beklenti oluşuyor saat 14:00-16:30 arası FED olur da bir faiz indirimini şapkadan çıkartır diye ..
çıkartmazsa işte yine başlar satışlar ...
-
[QUOTE=mbm;55077]fdow artmasımı..fdow artıyormu.. yapmayın yahu..adamlar eksi yüzde 3...
ha bundan sonra artacak derseniz katılırım..benimde dediğim o zaten....
ben dünden beri 9450 altı sahte diyorum.. bunun çok üstüne çıkacak bugun...
9700-9900 arasına.....
kişisel tahmin sadece.....[/QUOTE]
sabah düştüğü yere göre arttı. hala eksi tabii ki ama toparladı.
faiz inmezse güm yine, bence tabii.
-
pastada diğer taraf 17,000 kısada.. ky yine terse getirildi galiba:(
-
[QUOTE=selçuklu;55078]0 işlem full long devam ... fırsatım olsa al sat çok iyiydi ama vaktim yok ... .boks. .boks. ..
36.500 altındaki maliyet pozlar elmas değerinde.. .. haha .boks. .boks.[/QUOTE]
35650 den yarım pozisyon uzun maliyeti var...
şu menü hazırmı ..dünkü...
hatırlarsan akşam yemegine hazır olsun demiştim selçuklu kardeş......:)
-
bu cok kazancli gibi gorunen ama oyle olmayan gunlerde cok kontrat oynanamak gerekiyor dusunun hirs yapmak insana hep ama hep kaybettiriyor mantigi kaybediyorsunuz. dusunun yine luks yasamak icin ayda 10.000 ytl cok bile bu max 25 kontrat ile aylik 4000 puan ile kazanilir degilmi. iste yurtdisindan gelen bir isadaminin dedigi gibi audi q7den daha iyi neye binilir ister 1 milyon ister 1 milyar dolarin olsun.
-
[QUOTE=HKAYIKCI;55076]ben de sn jelibon gibi düşünüyorum ..dün de böyle düşünüyordum hatta
[B]piyasalar hep beklentiyi alıyolar gerçekleşmeyince de satışa geçiyolar ..[/B]
piyasalar FED ile bir inatlaşmaya girmiş durumda.. her gece yeni deepleri deniyolar taa ki indirim gelene kadar ; sanki indirim olsa kalıcı bir çözüm yaratacak etkisi puf diye 24 saat sürmez ama olsun piyasa "ben yaptırdım" olur..[/QUOTE]
gerceklesincede satiyorlar bakiniz 850 milyar dolarlik paket gecince ne oldu hemen akabinde.
-
[QUOTE=HKAYIKCI;55079]Yok benim demek istediğim indirim gelene kadar bu inatlaşma sürecek piyasada ...
Fdow artar çıkar o değil ama bir beklenti oluşuyor saat 14:00-16:30 arası FED olur da bir faiz indirimini şapkadan çıkartır diye ..
çıkartmazsa işte yine başlar satışlar ...[/QUOTE]
aynen demek istediğin bu, dünde böyleydi.
iki şans var, ya ftse 4300, dax 5000 dip olacak. geçici tabii.
bu faiz indirimine bağlı.
yada düşüş dowda devam edecek.
-
bu arada saatliklere de al verdirdiler.. her düşüş alım fırsatı artık.. 37,000 i tekrar denerse uzunları fulleyeceğim..
-
dün 1500 makas eksi yapanlar şimdi 1000 makas yukarıda.
kansızlar çuvalı doldurdu.
-
[QUOTE=selçuklu;54872] .. yarınki menü
ayı çorbası .... pençe pilavı ... ana yemek fırında bütün halinde pişmiş ayı haha :) ... tatlı olarakta ayı postunda sunulan çok özel bir helva (selçuklu helvası) haha ....[/QUOTE]
[QUOTE=mbm;55082]35650 den yarım pozisyon uzun maliyeti var...
şu menü hazırmı ..dünkü...
hatırlarsan akşam yemegine hazır olsun demiştim selçuklu kardeş......:)[/QUOTE]
hazır abi .. menü akşama ziyafet var hahah .boks.
ilave olarak ayı dili de yaptırıyorum .. rakıyla iyi gider .. haha ..
-
arkadaşlar lütfen yanlış anlamasın.. bu menü olayı catedral selçuklu ve benim aramızda espri konusu....
uzun yada kısa olanlarla ilgisi yok......zaten tersde olanda hala biziz..selçuklu ve ben...
ve dün dow eksi yüzde 5 iken yazılmış bir durum....
-
bakın uyarıyı tekrar yapayım.
vixin bu seviyelini yani 60, 120 olabileceğini Türkiye benden duydu. (övüneyim biraz)
bu seviyeler 30 altına inmeden geceye pozisyon alınmamalıdır. kişisel görüştür.
sevgiler.
-
ABD MERKEZ BANKASI FEDERAL RESERVE TARAFINDAN YAPILAN DUYURUDA FED`IN
FINANS PIYASALARINDA CIDDI BIR KAYBA UGRAYAN GUVENIN YENIDEN TESISI
ICIN GEREGINDE PIYASAYA GIREREK TICARI TAHVILLERI SATIN ALACAGINI ACIKLADI.
FED`IN TEAMMULLERE AYKIRI OLARAK ALDIGI BIR DIGER KARAR DA VARLIGA DAYALI
MENKUL KIYMETLERIN VE TAHVILLERIN SATIN ALMASINA YONELIK OZEL AMACLI
BIR ENSTRUMAN OLUSTURACAK.
FED`IN BU ALIMLARI ICIN GEREKLI FINANSMAN DESTEGI ABD HAZINESI TARAFINDAN
SAGLANACAK.
şudün alınan karar bence FED faizleri indirmesinden kat ve kat iyi olmasına rağmen piyasa yine göçtü ..tek başına yapılan faiz indirimlerinin teki işe yaramaz buna FED de dahil ..
isterse faizleri % 1 e indirsin .. zaten son kurşunu da bu sonra ne yapacak ??
bence cuma günü toplanacak G7 ülkelerinde ortak çözüm ve koordineli faiz indirimleri gelirse belki bir süreliğine piyasadaki ateşi düşürür ..piyasalarda bir güven bunalımı var önce bunu giderilmesi lazım sonra piyasalar kendi dinamiklerine dönecektir
-
ha maliyet çok aşağıdan yada kısaysa çok yukarıdan olur pozisyon taşınabilir.
-
eger yanlis hatirlamiyosam cuma gunu aciga satis yasagi kalkiyor dow da.
-
oğuz nerdesin abim . böyle giderse günlük mumumuz süper boğa mumu olacak dimi .. haha :)
-
DAX 3 günde %13,4
DOW 5 günde %12,9
Nikkei 5 günde %19
VOB 6 günde %17,3
düşmüş durumda. Tepki beklemekte haklısınız.
-
[QUOTE=follow;55093]eger yanlis hatirlamiyosam cuma gunu aciga satis yasagi kalkiyor dow da.[/QUOTE]
haftaya cuma kalkıyor 17 ekim'de.. süreyi uzatmazlarsa tabi..
-
[QUOTE=jerfin;55096]haftaya cuma kalkıyor 17 ekim'de.. süreyi uzatmazlarsa tabi..[/QUOTE]
anladim.
-
[QUOTE=VOBiX;55095]DAX 3 günde %13,4
DOW 5 günde %12,9
Nikkei 5 günde %19
VOB 6 günde %17,3
düşmüş durumda. Tepki beklemekte haklısınız.[/QUOTE]
helal be ilk defa dususte birinciligi kaybetmisiz hemde gun fazlasi ile.
bence yine birinci olurduk ramazan bayrami olmasaydi simdi 30bindeydik bence.
dip notunuz cok guzel sn vobix.
-
[QUOTE=follow;55093]eger yanlis hatirlamiyosam cuma gunu aciga satis yasagi kalkiyor dow da.[/QUOTE]
sorun değil SEC yasağı uzatır da ..
millet açığa değil olan malını satıyor, başka tarafdaki delikleri kapamak için
-
[QUOTE=follow;55097]anladim.[/QUOTE]
Yarın serbest benim bildiğim haftaya değil.
-
açığa satış yasağı 17 Ekimde son buluyor ...
-
yasağın faydası yok.
fayda yaratacak şey uptick kuralının yeniden getirilmesi.
shortu kağıtlarda aktif yapıyorlar şu an.
2007 de uptick kalktı, yeniden gelirse bir üst kademeye satış yazılabilir.
sevgiler.
-
[QUOTE=HKAYIKCI;55101]açığa satış yasağı 17 Ekimde son buluyor ...[/QUOTE]
Allah Allah ben bu hafta diye biliyordum.
-
yasak kararını yeniden okudum ..
Bundan bir önceki açığa satış yasağı 2 ekimde idi 3 ekimde 17 ekime uzatıldı ve [COLOR="Red"][B]bunun son kez yapıldığı şeklinde bir not var [/B][/COLOR]..
hayırlısı bakalım piyasalar o tarihe kadar düzelmezse bence son mon dinlemezler uzatırlar yine
-
[QUOTE=selçuklu;55094]oğuz nerdesin abim . böyle giderse günlük mumumuz süper boğa mumu olacak dimi .. haha :)[/QUOTE]
geldim geldim :) abi mum suan ki goruntusune gore guzel donus olabilir diyor ama yarında bir yesil mum isterim diyor yukarı dogru sartlarım var dıyor :) e haklıda bu kadar oynak pıyasada saglama almak istiyor kendini yusufçuk formasyonu :)
-
[QUOTE=HKAYIKCI;55104]yasak kararını yeniden okudum ..
Bundan bir önceki açığa satış yasağı 2 ekimde idi 3 ekimde 17 ekime uzatıldı ve [COLOR="Red"][B]bunun son kez yapıldığı şeklinde bir not var [/B][/COLOR]..
hayırlısı bakalım piyasalar o tarihe kadar düzelmezse bence son mon dinlemezler uzatırlar yine[/QUOTE]
saolasın bilgi için.
-
[QUOTE=HKAYIKCI;55101]açığa satış yasağı 17 Ekimde son buluyor ...[/QUOTE]
[URL="http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=38488&postcount=25451"]5- Amerika’da kurtarma paketinin kabul edilmesinin ardından SEC açığa satış işlemleri için 2 Ekim’den 17 Ekim’e yaptığı uzatmayı 8 Ekim’e çekti[/URL]
Hülya Hanım, sizin yayınladığınız Özgür Altuğ'un yazısından alıntıdır.
-
[QUOTE=jelibon;55103]Allah Allah ben bu hafta diye biliyordum.[/QUOTE]
bende bu hafta cuma diye biliyordum