[quote=selçuklu;116920]öyle bir düşecezki ... yeni dip yapacak daha imkb ...nereye yükselecez .. :D:D:D[/quote]
Her N kadar trene bınmekte zorluk çeksemde o düşüşü benden çok kımse isteyemez ama bunlar atom bombası bizde catapat.boks..lelele
Printable View
[quote=selçuklu;116920]öyle bir düşecezki ... yeni dip yapacak daha imkb ...nereye yükselecez .. :D:D:D[/quote]
Her N kadar trene bınmekte zorluk çeksemde o düşüşü benden çok kımse isteyemez ama bunlar atom bombası bizde catapat.boks..lelele
Söylüyorum yine.Dow bu kadar gebermiş iken burada olmamamız lazımdı.Almaları lazım bizi.
[QUOTE=mbm;116908]niyeki....:)[/QUOTE]
sistemler al veriyor almıyorsun..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;116917]Diziler 45000 e gelirsek gözlerinizi bozmasın sonra.Burası artık düşmez.Hiç şüphem kalmadı.Daha ne zaman düşecez.Nikkei de inanmadı bu düşüşe.Dow 8200 dip gibi.Bakalım herşey olur.Ama long time bizde.Dax da inanmadı pek düşüşe.Dün de az düştü.[/QUOTE]
banko yoksa inanmam....:)
[QUOTE=SaNCaKTaR;116918]BJKAS nin işLem hacminin daNdik banka Garantıden ve digerlerinden fazla oldugunu görmek N demek ...?????[/QUOTE]
inşaatt çalışması var yığma bina yapıyolar demek ::: anahtar deslim
Short.
fulllllllllllllll.Basıyorlar
basacaklar.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;116928]fulllllllllllllll.Basıyorlar
basacaklar.[/QUOTE]
ülen sus allah kahretmesin seni emi ::: :p
ben de 43800 den longum.genelde dowun [B]önceki [/B]agresif kapanışına [B]ters [/B]girmek rahat oluyor..tabi sistem de al da..
Baskı çoğaldı burada.45000 tepe.No yılan yes niagara.
flatım ne yöne poz alayım bilemedim
long devam...