elmas formasyonunu bilen arkadaşlara soruyorum: vob30un 120 dk grafiğinde elmas varmı? varsa hedefi nere olur? hangi seviyede iptal olur? teşekkürler
Printable View
elmas formasyonunu bilen arkadaşlara soruyorum: vob30un 120 dk grafiğinde elmas varmı? varsa hedefi nere olur? hangi seviyede iptal olur? teşekkürler
[quote=trader38580;117043]elmas formasyonunu bilen arkadaşlara soruyorum: vob30un 120 dk grafiğinde elmas varmı? varsa hedefi nere olur? hangi seviyede iptal olur? teşekkürler[/quote]
Abi negatif uyumsuzluk var .. elmas formeyşın tepelerde olur... senin dediğin elmas bu..
negatif uyumsuzlukta destekliyor gibi gibi... 43400 aşağısında kırmızı direk kadar aşağı gidebilir diye görüyorum.
[IMG]http://i44.tinypic.com/jpbyp1.png[/IMG]
[QUOTE=fXci;117044]Abi negatif uyumsuzluk var .. elmas formeyşın tepelerde olur... senin dediğin elmas bu..
negatif uyumsuzlukta destekliyor gibi gibi... 43400 aşağısında kırmızı direk kadar aşağı gidebilir diye görüyorum.
[IMG]http://i44.tinypic.com/jpbyp1.png[/IMG][/QUOTE]
o zaman dax gibi elmas ..yarın 44150 geçilmeyip aşağı yönelirse elmas çalışabilir..
teşekkürler sn. fxci
bende onu kastediyordum. ama ben elmasın sağ alt bacağını daha yukarı eğimli cizdim ve krılmış kabul ettim. yani işime geldiği gibi :)
sonuç olarak düşüşün sertleşeceği bir gerçek. Sl olmayan cok zarar yazar. bunu 2 gündür söylüyorum. dow 8570 i vobda 44900 ü yukarı kırmadan uzun düşünmem. ama desteklerimden al-sat amaçlı yaparım sadece. buranın düşecek cok yeri var daha. hep uzundan kazanılacak değilya. birazda kısacılar kazansın.
bu arada dow kapanış tahminin 8178,16
[QUOTE=traderx;116962]44250, bence en fazla 450 ye gideriz ki gidemeyiz bile kanımca [B]çok sert satış gelecek gibi hissediyorum [/B]belkide, belkide hissetmiyorumda istiyorumdur bilmiyorum:)
kısa devam.[/QUOTE]
ben çıktıntan sonra tekrar 43600 lere basmışlar eve geldiğimde bir güzel sürpriz buydu, kötüsü dow artmış ama onuda çökertiriz AlimAllah:dü:
[IMG]http://img34.imageshack.us/img34/172/sonh.jpg[/IMG]
[QUOTE=trader38580;117046]teşekkürler sn. fxci
bende onu kastediyordum. ama ben elmasın sağ alt bacağını daha yukarı eğimli cizdim ve krılmış kabul ettim. yani işime geldiği gibi :)
sonuç olarak düşüşün sertleşeceği bir gerçek. Sl olmayan cok zarar yazar. bunu 2 gündür söylüyorum. dow 8570 i vobda 44900 ü yukarı kırmadan uzun düşünmem. ama desteklerimden al-sat amaçlı yaparım sadece. buranın düşecek cok yeri var daha. hep uzundan kazanılacak değilya. birazda kısacılar kazansın.
bu arada dow kapanış tahminin[COLOR="Red"] 8178,16[/COLOR][/QUOTE]
8400 de benden olsun.
ms de testde hesap;;; okun oluştuğu bardan sonra gelen [B]ilk barın açılışına göre yapılır[/B]..
pek çok sistem bugün son barda sat verdi..ms ise bunu yarının açılış fiyatına göre hesaplar..
[quote=Astatin;117042]....yarın seanstayım[/quote]
gelirken yanında EFG yi de getir.SHORT çalışsın lütfen :::
pek sanmıyorum ama neyse,umut fakirin ekmeği :cool:
gel EFG geeel geeel gel :::
dow a alış geldi,seri şekilde 8400 lere dayandı..
[QUOTE=YAVUZHAN;117052]dow a alış geldi,seri şekilde 8400 lere dayandı..[/QUOTE]
birazdanda 8300 yaklaşır
ne iş dow cons yine köşelerin tersing