[QUOTE=jerfin;117065]yeter yaaaa... psikolojilere mi oynuyorsun n'apıyorsun...dng.dng.dng[/QUOTE]
büyüklerin suyu bulandırması yetmeyor bide gökan bulandırıyor savolsun :::
Printable View
[QUOTE=jerfin;117065]yeter yaaaa... psikolojilere mi oynuyorsun n'apıyorsun...dng.dng.dng[/QUOTE]
büyüklerin suyu bulandırması yetmeyor bide gökan bulandırıyor savolsun :::
[QUOTE=fXci;117062]Düşük kaldıraç olayınada kafam bozuk abi.. yüksek kaldıraçta biz yok oluyoz gokanda var oluyo :D artık düşük kaldıraçlar yok oluyo gibin geliyo baa..[/QUOTE]
Gökhanda artık düşük oynuyodur çok fazla risk aldıgını zannetmem zaten 250 kontrat dönüyor 600.000 e yüksek kaldıraç sayılmaz :)
Ocak başında mesaj atmıştım 2 yılda %250 yapmıştım diye şu an yılbaşındaki portföyde % 50 arttı başlangıca göre 2,5 senede %400 yapıyor sonuç olarak düşük kaldıraçla yavaş yavaş biryerlere geliniyor
[quote=clark;117069]Ocak başında mesaj atmıştım 2 yılda %250 yapmıştım diye şu an yılbaşındaki portföyde % 50 arttı başlangıca göre 2,5 senede %400 yapıyor sonuç olarak düşük kaldıraçla yavaş yavaş biryerlere geliniyor[/quote]
sadece sistemlemi trade ediyorsunuz ?
[QUOTE=neremy;117070]sadece sistemlemi trade ediyorsunuz ?[/QUOTE]
%30 sistem %70 risk yönetimi
gerek dov jones gerekse bizim endekste elmas oluşuyor gibi sanki ne dersiniz
[quote=jerfin;117065]yeter yaaaa... psikolojilere mi oynuyorsun n'apıyorsun...dng.dng.dng[/quote]
Psikolojiler bana oynuyor.Sürekli zarar yetti gari.:D:D:DArtık emin olmaya başlıyorum.Seans sonu en dipten long flat.Esas para yapma zamanı geliyor.Haziran ayı daha güzel olacak İnşallah.
[quote=fXci;117067]büyüklerin suyu bulandırması yetmeyor bide gökan bulandırıyor savolsun :::[/quote]
Hamdolsun pis bulandırırım.:..::..:
[quote=clark;117068]Gökhanda artık düşük oynuyodur çok fazla risk aldıgını zannetmem zaten 250 kontrat dönüyor 600.000 e yüksek kaldıraç sayılmaz :)[/quote]
Borsa take risk take profit.:D:D
[quote=clark;117069]Ocak başında mesaj atmıştım 2 yılda %250 yapmıştım diye şu an yılbaşındaki portföyde % 50 arttı başlangıca göre 2,5 senede %400 yapıyor sonuç olarak düşük kaldıraçla yavaş yavaş biryerlere geliniyor[/quote]
Güzel.:p
[quote=abdullah yıldız;117072]gerek dov jones gerekse bizim endekste elmas oluşuyor gibi sanki ne dersiniz[/quote]
Elmas mı altınmı bilmem ama.Bir 50000 çalışır bu voba.Uçmamız lazım.Kuşlar gibi.
eger elmas ise paraşütsüz inersin gökhan uyarıyorum
[quote=abdullah yıldız;117075]eger elmas ise paraşütsüz inersin gökhan uyarıyorum[/quote]
Ben inmem long alıp inek gibi bekleyip stop loss yapmayan iner.
Seyyah tut lem sunu ::: kaçıyo
Yav inanmıyorum.Batacaktım ya.Seans sonu short emri veriyorum diye yanlışlıkla longumu flat yaptım.Bu kadar olur.Herşey kısmet.Bir de shorttan girerdi yarın.Allah istemeden cebinize bir lira girmez.Bir lira da çıkmaz.Duble girecekmiş.Son saniyelerde kapanmıştım.Telafisi yoktu.Sonra short da yollamak istedim seans kapandı.Kısmet.