[quote=fXci;117077]Seyyah tut lem sunu ::: kaçıyo[/quote]
ipini kopardı bu fXci netcez lem.sende bernankenin cebi var mı? :::
normalde hergün 17:13 te arardı beni bugün aramadı :::
kuduz olmuş dow yahlaşmayın shortçular :::
Printable View
[quote=fXci;117077]Seyyah tut lem sunu ::: kaçıyo[/quote]
ipini kopardı bu fXci netcez lem.sende bernankenin cebi var mı? :::
normalde hergün 17:13 te arardı beni bugün aramadı :::
kuduz olmuş dow yahlaşmayın shortçular :::
[URL="http://img40.imageshack.us/my.php?image=screenhunter3n.jpg]"][URL=http://img40.imageshack.us/my.php?image=screenhunter3n.jpg][/URL][IMG]http://img40.imageshack.us/img40/6898/screenhunter3n.jpg[/IMG][/URL]
5-15-60 YARIN AÇILIŞTA GENE YUKARI YAPACAĞI KESİN.dng
dün dowu epey eksi gorunce geceden nıyet edip uyudum, yarın mutlaka short, uyanır uyanmaz da (10.00 gibi) yaradana sıgınıp 43525 den 2/3 short actım. Senmısın short acan, 2 saat sonra ekrana baktıgımda aklım durdu, inat edip her seviyeden shortları arttırdım, 44,300 lere geldıgınde 'hoplayıver çekirge' türküsü soyluyordum ,zararı cıkararana kadar alnım catladı, gun sonu son kalanları da 43725 den verdım ve cok cuzi bir karla işlemler sonlandı. Aslında ınat etmıstım, shortları ölümüne tutmaya ama ipten dönmüşüz, eğer piyasa böyle kaparsa.
biz kapandıgımızda dow kactı acaba, kol gibi zararı telafi etmenın keyfıyle hala hoplayıver çekırge turkusuyle oynadıgım ıcın dıkkat etmedım:(
8259 djı
dow için tasalan mayın 8550-8600 lerde çok güçlü bir fibo direnci var çok çok oraya kadar gider
[quote=abdullah yıldız;117085]dow için tasalan mayın 8550-8600 lerde çok güçlü bir fibo direnci var çok çok oraya kadar gider[/quote]
daha ne olsunki oraya giderse vob roket takar aya gider.:o
oraya gitmesi tepedeki elmas oluşumunu siler. bu dazayıf bir ihtimal rahat olun bence eger elmas olacaksa 8430 -8450 leri geçmemeli
Herkeze iyi akaşamlar
Doww fut için konuşmak daha çok erken geceler uzun ve karanlık sabahada daha çok var sabah ola hayrola sabah dow biraz eksi olursa biz gene kaldığımız yerden devam ederiz. Çünkü şişman teyze yayaş yavaş satış tarafında bir kaç gündür görülmeye başladı. Ve sanki satmak için aceleside var gibi
şişman teyze yarın yukar yapr ondan sonra satar.
Arkadaşlar
KHN -- indicator Buılder içinde tanım kısmına bu sistemi nasıl tanımlayabilirim.
Sadece al veya sat tanımlayabiliyorum onun içinde alarmı çalıştıramıyorum ve sistemi test yaptıramıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Asağıdaki sistemi örnek olsun diye yazdım.
Al
0 < MACD(24,11,9) and MO(c,15) > 100 and RSI(18) > 40
sat
0 > MACD(24,11,9) and MO(c,15) < 100 and RSI(18) < 65
[quote=sazan;116709]
Dostlar,
O dedikleriniz sisteme bakar. En eskiler bile göremeyebilir. Cos, Sin vb (ki kullanırım) veya phasing teknikleri (ki kullanırım) veya 2. yada 3. derece derivatifler (bir indikatörün bir başka indikatöre input edilip, onun çıktısının başka indikatöre input edilmesi , bu 2. derivatif olarak adlandırılır, ki kullanırım) sistemlerinizde var ise anlayamayabilirsiniz (ki ben öngöremiyorum). Ama bu dediklerimi kullanıyorsanız ve eğer 110.889'un karekökünü 1-2 saniyede söyleyebiliyorsanız eminim anlayabilirsiniz.
Bu arada sazan stratejisi gereği, uzun vadeli portföyde 4/10 short. Bu gün 5/10 olacak.[/quote]
:):) Mesajını görmemişim..Katılıyorum Bay SAZAN'da asıl meramın şu trigonometrik fonksiyonlar..Bu gırallar bendeki terminalde çalışmıyor..Bir trikisi mi var...? (Fazla okun var mı:..:)