ayılar inine...ayılar inine...
yükseliş trendi bitmemiş...
bu böyle biline...bu böyle biline...
merkez beni duyuyor musun? merkez?
anlaşıldı tamam!
Printable View
ayılar inine...ayılar inine...
anlaşıldı tamam!
altaki alıntıları gökhanı rencide etmek için yapmıyorum. sadece yeni gelen arkadasarın gökhanın iddalı yorumlarına inanmamaları için yapıyorum. zaten kendiside defalarca söyledi:"ben eğlencesine yazıyorum bana bakmayın" diye. buradaki alıntılar dünden bu yanaki çelişkili mesajları. aradaki onlarcasınıda yazmadım. yeni arkadaşların buradaki kimsenin düşüncesini körü körüne kabul etmeyip, kendi fikirlerini oluşturmasını tavsiye ederim. herşeye rağmen gökhan seni seviyoruz. foruma renk katıyosun. bende bu yazıyı eğlencesine yazıyorum. umarım kızmassın bana.üüü.brv+..boks..brv:..:
bol kazançlar herkese
işte son 36 saat içindeki mesajlarından bazıları
[quote=GOKHANFINDIK;116361]12000 puan düşüş bekliyorum vobtan.Bu kadar net ve eminim artık.Banko düşüş.Kaçınılmaz.[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;116417]Yok öyle bir ceza.Geceye kesin short.Bundan sonra hergün short.[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;116931]Baskı çoğaldı burada.45000 tepe.No yılan yes niagara.[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;117041]Kriz bitti geceye flatım ama yarından itibaren her gece long.Vob düşmüyor.Sadece garanti kötü.[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;117074]Elmas mı altınmı bilmem ama.Bir 50000 çalışır bu voba.Uçmamız lazım.Kuşlar gibi.
[I]Bu borsa düşmez.50000 olur vob.Bu kadar basit.Aksini iddia eden temmuzda görür. [/I][/quote]
[QUOTE=SEYYAH;117092]ayılar inine...ayılar inine...
anlaşıldı tamam![/QUOTE]
8420 üstü kapatırsa ok
[quote=QUEEN;117094]8420 üstü kapatırsa ok[/quote]
Kuin helvalar duruyomu
Djı son denemesi desem kızmazsınız değilmi:..::..:
[QUOTE=Astatin;117095]Kuin helvalar duruyomu[/QUOTE]
yeni yapıcam shortlar için ama daha vakit var...selçuklu helvaları oda güzel yilan yemi...
[quote=QUEEN;117094]8420 üstü kapatırsa ok[/quote]
abla senin mutfakta şu an bizim helvaları yapıyor olman lazım.iyice saldın haa sen.hiç boş bırakmaya da gelmiyon .gir mıtfağa çabık :p
[quote=trader38580;117093]altaki alıntıları gökhanı rencide etmek için yapmıyorum. sadece yeni gelen arkadasarın gökhanın iddalı yorumlarına inanmamaları için yapıyorum. zaten kendiside defalarca söyledi:"ben eğlencesine yazıyorum bana bakmayın" diye. buradaki alıntılar dünden bu yanaki çelişkili mesajları. aradaki onlarcasınıda yazmadım. yeni arkadaşların buradaki kimsenin düşüncesini körü körüne kabul etmeyip, kendi fikirlerini oluşturmasını tavsiye ederim. herşeye rağmen gökhan seni seviyoruz. foruma renk katıyosun. bende bu yazıyı eğlencesine yazıyorum. umarım kızmassın bana.üüü.brv+..boks..brv:..:
bol kazançlar herkese
işte son 36 saat içindeki mesajlarından bazıları[/quote]
Abi varya be bunu birinin yapmasını bekliyordum.Süpersiniz ya.Gerçekten biri yazdıklarımı alıntılasa da güzel olur diyordum.Saol abi ne kızacam ya şu ölümlü dünyada.Bana bakarak işlem yapmayın.Herkes artar düşer der burada.Ama önemli olan para kazanmaktır.Herkes kazansın İnşallah.Ama ben şu anda gerçekten beynimde bir projeksiyon çiziyorum.O projeksiyon ise 44300 üstü her kapanış gece long.Ben zaten bu gece alacağım görüntüyü aldım.Maalesef yükseliş devam edecek.İyi akşamlar herkese.
[quote=Larossıan;117096]Djı son denemesi desem kızmazsınız değilmi:..::..:[/quote]
Yok abi asla kızmayız.Full long time her gece banko.üüüüüü:D:D
[QUOTE=SEYYAH;117098]abla senin mutfakta şu an bizim helvaları yapıyor olman lazım.iyice saldın haa sen.hiç boş bırakmaya da gelmiyon .gir mıtfağa çabık :p[/QUOTE]
bu seferki çok güsel olacak tam cenaze helvası.:::..iyi buldunuz helvacıyı...
[quote=QUEEN;117100]bu seferki çok güsel olacak tam cenaze helvası.:::..iyi buldunuz helvacıyı...[/quote]
helvacı geldi haanımm diye çığırın siz arada bir, bu aralar bol müşterisi olacak helvaların.
fdow son durum.......
[URL=http://img36.imageshack.us/my.php?image=mmmg.png][IMG]http://img36.imageshack.us/img36/994/mmmg.png[/IMG][/URL]
[quote=mbm;117102]fdow son durum.......
[URL="http://img36.imageshack.us/my.php?image=mmmg.png"][IMG]http://img36.imageshack.us/img36/994/mmmg.png[/IMG][/URL][/quote]
tamam işte uyumsuzluğun gazı alınmış..fdj şelale :)