mbm nin gece tesbitleri %90 tutuyor..+. en azından sistem ile ters ise ,sisteme birdaha bakmak lazım..
Printable View
mbm nin gece tesbitleri %90 tutuyor..+. en azından sistem ile ters ise ,sisteme birdaha bakmak lazım..
[QUOTE=Astatin;117103]tamam işte uyumsuzluğun gazı alınmış..fdj şelale :)[/QUOTE]
yarın mbm abiye mamasını vermeden gazını çıkarmaz o :::
hayranım mbm abinin gece için dow tespitlerine.. kralsın abi
[QUOTE=SaNCaKTaR;117037]teşekkur ederım .....[/QUOTE]
CSİ xibov hizmetinizde .lelele
ahada neg uyumsuzluk..öyle 15 dkdada 60 dkda falan değil ha..kapı gibi 240 dakika...en son iki dipteki poz. uyumsuzluk ise sayılmaz..fiyatı takip ettiği sürece indikatör kaale alınmaz..uyumsuz değil oo.. hiç bi cacık değil dipteki :)..sonuçmu..yinede fifti fifti :D:D..
Diğer yandan MBM bunları bi şekilde tutturuyo..Helal demek de vazifemiz..(Boş vakitlerinde DJI ile aşna fişna edeiyor sanıyorum..Ten uyumları olsa gerek)..FX ci sen orda durali...Sen bi Anna ile anlaşamıyorsun, millet DJI yı Türkiyeye gelin geitrecek ey gidi ey..:)
[QUOTE=trader38580;117043]elmas formasyonunu bilen arkadaşlara soruyorum: vob30un 120 dk grafiğinde elmas varmı? varsa hedefi nere olur? hangi seviyede iptal olur? teşekkürler[/QUOTE]
Bence elmas yok çünkü sırt sırta vermiş iki simetrik üçgen olması gerekirken bu oluşumda sırt sırta vermiş iki tane alçalan üçgen var.
yinemi çökmedik breh breh, umudumuz sabaha f sinde:)
iyi geceler muhabbetiniz bol olsun.
metastock da test hesabı;okun oluştuğu bardan sonraki[B] ilk barın açılış fiyatına [/B]göre yapıyor... gün sonunda en son barda ok oluşmuşsa ,sabah gaplerinde hesap karışıyor..
hesaplamayı ,okun oluştuğu[B] barın kapanışına [/B]göre yapmak istiyorum..ne yapmalıyım..tşkler
biz kapanırken FDOW 8.248...+134 puanlık bir fark var şimdilik...sabah +/- duruma göre ayarı verirler açılışta.
Dow son 10 dakikadır tam 8400'de kapatacağım diye ince ayar çekiyordu. Ama olmadı. 3.8 puan şaştı.
Üzüldüm şimdi. Beceriksizler..:..:
[QUOTE=enorton;117055]Siz de hesabı değiştirin, kapanışı baz alsın...[/QUOTE]
Sinyal 17:15 kapanışında geldi diyelim emsela bugün 43,675 kapattı. YArın 44,300 açılırsak açılış fiyatı 44,300ü alsa ne lur kapanış olan 43,675i alsa ne olur? Ya da diyelim 44300 açıldı ve hemen 44,500e toparladı diyelim. O zaman hangi fiyat esas alınacak? Önemli olan portföyde görülecek işlemin fiyatıdır.
[quote=SEYYAH;117111]biz kapanırken FDOW 8.248...+134 puanlık bir fark var şimdilik...sabah +/- duruma göre ayarı verirler açılışta.[/quote]
cık..nicedir yemiyo o hesap...eyle olssa bu sabah köşe olurduk..43275 de bekliyoduk şortkavırlarım
[quote=VOBiX;117113]Sinyal 17:15 kapanışında geldi diyelim emsela bugün 43,675 kapattı. YArın 44,300 açılırsak açılış fiyatı 44,300ü alsa ne lur kapanış olan 43,675i alsa ne olur? Ya da diyelim 44300 açıldı ve hemen 44,500e toparladı diyelim. O zaman hangi fiyat esas alınacak? Önemli olan portföyde görülecek işlemin fiyatıdır.[/quote]
sinyal değil, manyel mühim