Uzun vade takip ettiğimden uzun vadeli sistem al diyene kadar shorttayım.
Printable View
Uzun vade takip ettiğimden uzun vadeli sistem al diyene kadar shorttayım.
100 puan 200 puan etkilemez beni short kriterim boyunca günlük olarak shorttayım.Sizede tavsiyem bu yönde trade yapın.
68125 son 5 günün en düşüğü... Haliyle zorluyor biraz :)
68400 drenç var üstü zor
Larossıan abi nedenini tam bilmiyorum ama bu piyasa da bi gariplik var gibi sanki 69000 denemesi yapmak istiyor.
Dünden beri yönümüz short ama hisler ve sistemleri karıştırmadığın için danışmak istedim abi.
Ben yazarken sen de yazmışsın tamamdır abi
aralık ayı başında başlayan yukarı hareket psikolojileri epey etkilemişe benziyor..
genelde ha şimdi ha az sonra alış gelecek beklentisi var :)
ben 69 bin üstüne erişemeyecek bir hareketi önemsemem ve short pozisyonu bozmam..az sabır..
69 bin üstüne kuvvetli ve kalıcı atak olur o zaman durum değişir,bekleyip görelim..
Ben shorttan çıktım. Flatos
nOT : YUKARIDAN SHORT YAPSAYDIM ÇIKMAZDIM MALİYETİN ÜZERİNE ÇIKMAMAK ADINA KAPADIM STOPLARIM ÇALIŞTI.
[quote=ordi;184075]Ben shorttan çıktım. Flatos
nOT : YUKARIDAN SHORT YAPSAYDIM ÇIKMAZDIM MALİYETİN ÜZERİNE ÇIKMAMAK ADINA KAPADIM STOPLARIM ÇALIŞTI.[/quote]
Ah ordi ah yatırımcı nasıl yapacaz seni bilmem.üüü
Shorttan cıkanın eli yanar gibi duruyor piyasa abiler dikkat..
[quote=ordi;184075]Ben shorttan çıktım. Flatos
nOT : YUKARIDAN SHORT YAPSAYDIM ÇIKMAZDIM MALİYETİN ÜZERİNE ÇIKMAMAK ADINA KAPADIM STOPLARIM ÇALIŞTI.[/quote]
biraz sabır ordi..
maliyetin 300 puan altı ve üstüne stop koyarak pozizyon tutamazsın,aracı kuruma çalışırsın sadece..
short yada long kriterlerin oluştuysa daha geniş stop koyman lazım..bunuda kaldıracı ayarlayarak yaparsın..
gösterge pozitif bölge etrafında dolandı durdu fiyat 68600 ve üzerindeyken ama pozitif bölgeye geçemedi..
stop seviyesi 69000 an itibariyle.
short devam..
[IMG]http://i49.tinypic.com/73djlu.gif[/IMG]