-
[quote=saraylı;238910]Bu konuda; güniçi işlemlerle ilgili bilgi vermek istiyorum.
Güniçi işlemde bu forumda daha önce verdiğim ORB-S sistemi ve bu konuda tanıtacağım başka sistemleri kullanacağım.
Genel kural olarak aksi belirtilmedikçe:
-Geceye mutlaka flat girilecektir.
-Saat 15.00 e kadar pozisyon açılmadıysa,bu saatten sonra yeni pozisyon açılmayıp, geceye flat girilecektir.
-Para Yönetimi açısından;girişler tam pozisyon olacaktır.(bu benim tercihim ,siz farklı yapabilirsiniz.)
-Giriş ; iki eşit partide yapılacaktır.Giriş fiyatı bu iki partinin ort sıdır.
-Çıkış tek partide olacaktır.
-Her trade de kontrat artışı olabileceği gibi(bu benim tercihim); haftalık ya da aylık sabit kontratla da devam edilebilir,bu traderın Para Yönetimi ilkelerine bırakılmıştır.
-Bir trade de %5 ten fazla zarara izin verilmeyecektir, bu da max zararın 350 puan civarı olması demektir.Demek ki SL=-350 dir.
-Bazı günler gayet tabi zararla biter.
-Finansal hedef olarak günlük 200 -500 puan yeterli olacaktır.Dolayısıyla hiçbir gerekçe olmadan bu hedef bandı içine gelindiğinde trend devam etse bile realizasyon yapılabilir...Yani; Para Yönetimi önemli bir realizasyon aracıdır.
-Svg .halojen'in topiğinde verdiğim Daytrader tablosunu geceden vermeye devam edeceğim.
-Daytrading ile ilgili diğer grafikleri de vereceğim...
Unuttuğum birşey varsa sonradan eklerim,hadi bakalım kolay gelsin....:)[/quote]
[quote=dede;248934]Günaydınlar.... nacizane düşüncemi ifade edeyim , ilk "kar"ınızı aldıktan sonra ekranı kapatıp işlem yapmamalısınız! zarar yazarsanız da tersini yaparak yine işlem yapmamalısınız. çünkü belirleyici siz değilsiniz.... yoksa yukarıda yazılanların başınıza gelmemesi çok az bir olasılıktır. bu piyasalarda istediğiniz kadar başarılı para yönetimi yapan biri olsanız dahi sonuç aşağı yukarı başa baş kapatmak şeklinde olabilir.[/quote]
aslında düşüncemi yazarken sayın saraylının açılış yazısını da yazdığı yazı ile birlikte pekiştirecektim! becerememişim. hakkı teslim edelim. sn. saraylının giriş yazısı çok manidar, ama keşke herkes uygulayabilse. saygı ile.,,,
-
Günaydın Dostlar..
Hayırlı kazançlar..
-
pivot:68.475
ema55: 68.297
-
dtc ve tde ler al poz unda..
[IMG]http://i49.tinypic.com/10n9mxd.jpg[/IMG]
-
trade sistemde iyileştirme yaptım ... son durumda .. trade satta .. trendler alda ... pozum 450 den kısa .. istop trade al yeresi ..
-
ew sayımlarına sazan abeyin dopikte devam ediyorum artık ...
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5481&page=23[/url]
-
rastgele arkadaşlar,iyi seanslar..
-
trend sistemlerde sata yaklaştı .. trade satta ..450 den kısa devam ..
-
şip-şak 5 ; dün 68075 ten longa geçmişti,67800 de stop şartı oluştu ve flat konuma geçti..short için henüz erken..
[IMG]http://i50.tinypic.com/33or1nq.jpg[/IMG]
-
amanında amanın kısa devam ...
-
5 lik trendde sat ageçti .. trade satta zaten .. 2 lik daha sat vermedi .. .pozum kısa devam .. trade al verirse tp yapabilirim ..:o:o:D:D:D
-
:..:[quote=sadberk22;248874]inadım inat:::yarın gene bekliyor olacağım:..:.lelele[/quote]
kaptan 67. peronda binecek var almadan gitme:..:.uyk
-
[QUOTE=selçuklu;248997]5 lik trendde sat ageçti .. trade satta zaten .. 2 lik daha sat vermedi .. .pozum kısa devam .. trade al verirse tp yapabilirim ..:o:o:D:D:D[/QUOTE]
ve çember tamamlandı .. hepsi satta ... kısa devam .. :o:D:D.boks.
-
[quote=sadberk22;248998]:..:
kaptan 67. peronda binecek var almadan gitme:..:.uyk[/quote]
şip-şak sat vermedi henüz,sadece stop-flat oldu patron..
sata geçerse 67 ilk durak olur,aceleye gerek yok ;)
ancak hissiyatım 67 ye uğramaz,toparlarız yönünde :)
-
[quote=selçuklu;248997]5 lik trendde sat ageçti .. trade satta zaten .. 2 lik daha sat vermedi .. .pozum kısa devam .. trade al verirse tp yapabilirim ..:o:o:D:D:D[/quote]
[quote=selçuklu;249004]ve çember tamamlandı .. hepsi satta ... kısa devam .. :o:D:D.boks.[/quote]
voltran oluştumu patron :..:
-
68400 ihlal edilince 1000 puanlık düşüş.Düşüşün sertliği epey ürkütücü.67 altında short, 68 üstünde long düşünebilir bence.
-
[quote=YAVUZHAN;249007]şip-şak sat vermedi henüz,sadece stop-flat oldu patron..
sata geçerse 67 ilk durak olur,aceleye gerek yok ;)
ancak hissiyatım 67 ye uğramaz,toparlarız yönünde :)[/quote]
saolasın yavuzum sağlam duruyoz halen ama palaya diyimki 67 yapan 66da yapar::: acaba 67den longa dönmesemmi:..:
-
[quote=sadberk22;249011]saolasın yavuzum sağlam duruyoz halen ama palaya diyimki 67 yapan 66da yapar::: acaba 67den longa dönmesemmi:..:[/quote]
illa piyasanın tersine oynarım diyosun yani :)
-
[QUOTE=YAVUZHAN;249009]voltran oluştumu patron :..:[/QUOTE]
hehhe .. aynen öyle patron .. voltranın en önemli kısmı ewydi bu sefer .. cesaret verdi bana ..2 lik tradede sat deyince 68450 kısaldım .. ... :D:D:D
-
tepmek üzere der ben...:)
-
güçlü dalga unli abi .. ben tersini düşünüyorum sayım göre ..c.3.3 var sırada .. üvvvv
-
[quote=YAVUZHAN;249013]illa piyasanın tersine oynarım diyosun yani :)[/quote]
ters adamımdır vesselam:..: bi de istanbulda yaşıyık ya öğrendik derenin tersine gitmeyi:..: palanın tersi biraz terstir ama napak huy işte:p.kom:dü:
-
power of the wave C.3.3 .. üvvvvvvvvvv :o:o:o:D:D:D
-
[quote=unlimitted;249015]tepmek üzere der ben...:)[/quote]
dediğimde 67,550 idi.
kötü çaktılar...satışlar anormal sert.
ortalık toz duman.:cool:
-
şip-şak 5 12:15 barıyla sata geçecek..
-
[quote=selçuklu;249017]güçlü dalga unli abi .. ben tersini düşünüyorum sayım göre ..c.3.3 var sırada .. üvvvv[/quote]
bak hala etiket diyo.
ulem bilmiyoz bu boku işte şuna rakam ver bea.. :D
-
[quote=trader38;248740]selçuklu patron ne dersin? ii bitmiş olabilirmi
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/364cfa5c.png[/IMG][/quote]
patron ii 68800 de bitti. :) (iii) ün iii ü.
-
[QUOTE=unlimitted;249023]bak hala etiket diyo.
ulem bilmiyoz bu boku işte şuna rakam ver bea.. :D[/QUOTE]
teessüf ederim abi ... ralph amcanın kemikleri sızlamıştır valla .. üvvvvv ... :o:o:D:D
-
[quote=YAVUZHAN;249022]şip-şak 5 12:15 barıyla sata geçecek..[/quote]
350 bar kapanışıyla sata geçti şip-şak..
-
[QUOTE=trader38;249024]patron ii 68800 de bitti. :) (iii) ün iii ü.[/QUOTE]
bakalım patron sayımlarımız farklı ama .. seninkide potansta yani .. .iyi gidiyor .. teprik ederim ... işte ewnin iyi yanı trader patron ... .. iki sayımda doğruyu gösteriyor
ahanda trader patron farklı sayıyıor ben farklı sayıyıorum sazan abi farklı sayıyıor ama tüm sayımlar doğru yönü gösteriyor şimdilik dabi .. :D:D:D
-
[quote=trader38;249024]patron ii 68800 de bitti. :) (iii) ün iii ü.[/quote]
üstad bu ne yaaaaa üüüüürüürürüüü,:..: erken öten horozun kafasını keserler mi diyon.kom:..:
-
üçlü sistematiğin hepsi satta .. destek ew de satta .. ben ksıa devam .... trade sisitemle tp yapabilirm ama ...
-
[quote=YAVUZHAN;249028]350 bar kapanışıyla sata geçti şip-şak..[/quote]
alışları 66400e çektim yavızım bi durum olursa şipşak uyarırısın:..: bu sefer treni kaçırmayayım.uyk.uyk
-
[quote=sadberk22;249036]alışları 66400e çektim yavızım bi durum olursa şipşak uyarırısın:..: bu sefer treni kaçırmayayım.uyk.uyk[/quote]
12:15 bar kapanışıyla sata geçti şip-şak 5 67350 den sadberk..
-
68 bin şuan için stop seviyesi..
-
375 ort short cover ve full flat ... trade al verdi ... don gömlek flat .. bereketli sinyaldi .. :o:D:D
-
[quote=YAVUZHAN;249040]12:15 bar kapanışıyla sata geçti şip-şak 5 67350 den sadberk..[/quote]
yalınız yavızım artık kötü haber kalmadı yaww şöyle bizi kötüleyecek pis düşürecek.dng e dow desen zaten yerin dibinde illa tepecek +. düşünüyom düşünüyom düşmek için bi neden bulamıyomüüü aklım fikrim gidelim buralardan coşalım diyo.lelele.uyk mümkünse burdan ya da belki az aşşağıdan artık saraylı üstadın 80pinine giden trene pinmek istiyom beeen üüüüvvv:..:.brv
-
trade alda olduğu için flat devam .. alsak olurmuş ama .. kısmet .. ehuehe
-
[quote=sadberk22;249060]yalınız yavızım artık kötü haber kalmadı yaww şöyle bizi kötüleyecek pis düşürecek.dng e dow desen zaten yerin dibinde illa tepecek +. düşünüyom düşünüyom düşmek için bi neden bulamıyomüüü aklım fikrim gidelim buralardan coşalım diyo.lelele.uyk mümkünse burdan ya da belki az aşşağıdan artık saraylı üstadın 80pinine giden trene pinmek istiyom beeen üüüüvvv:..:.brv[/quote]
valla benim hissiyat yukarı yönde ama sisteme uyuyoruz işte..
günlük periyotta ters obo görüntüsü belirgin hale geldi ancak onay lazım..
boyun çizgisi bugün 70500 de..henüz doğmamış bebe yani :)
dediğin gibi kötü kapanışlar,kötü haberler peşi sıra gelsede piyasamız belli seviyelerde tutunmakta başarılı oluyor..
hayır olsun bakalım..
-
[quote=selçuklu;249063]trade alda olduğu için flat devam .. alsak olurmuş ama .. kısmet .. ehuehe[/quote]
yok be üstad dow + oldum ayağı çekiyo da bizim pala da ayak uyduryo ona.uyk ben en azından 67 altına bi CEEE .komdemesini bekliyom palanın:..: ama uzamak için proceksiyonu bekliyom;):D