Bugün, piyasa davranışı normalleşti sanki? Avrupa Hafif artıyken bizim %3 artı veya %4 eksi olmamız gerekmez miydi? Bu nasıl rodeo??:..:
Printable View
Bugün, piyasa davranışı normalleşti sanki? Avrupa Hafif artıyken bizim %3 artı veya %4 eksi olmamız gerekmez miydi? Bu nasıl rodeo??:..:
çok tırsıyorum kedü..çoktan tavan olmamız lazımdı..eüw:)
wayq..775 den longların yarısını kaçtım..kaldım 3 kaldıraç
675 den yerine koymaca
[quote=excali;432032]Bugün, piyasa davranışı normalleşti sanki? Avrupa Hafif artıyken bizim %3 artı veya %4 eksi olmamız gerekmez miydi? Bu nasıl rodeo??:..:[/quote]
Efenim? :..: vobun kulağı var :D
ula bu nassı bir tottilik le pala..ben şort olsam çoktan %3 yukarı yaptıydı kılçıksız..ehue
[QUOTE=Astatin;432017]waayy selçuklu the king gelmiş...pardon patron..yeni uyandım valla bende.. bıyır xauusd tgg multi period..
[IMG]http://i50.tinypic.com/2potk5g.jpg[/IMG]..
Gelmişken bir barter yapalım hacı..sen de bize 150000 hedefli bir vob sayımı versen eyi olacağdı:::[/QUOTE]
eyv patron .. iyi dimi durum tgglerde ... saraylı abi sana araba verecek patron .. topiğinde yazdı ....akşam gezecez ...
wayaq..15 lik sisyem sat vermiş önceki barda..uww..675 den yerine koyduğum lonkklarrr 950 refilat...3 galdıraç lonk devam
[quote=flexy;432043]Efenim? :..: vobun kulağı var :D[/quote]
Bizim yok mi? Senin kulağı kesiklerden olduğun dedikoduları piyasada dolanıyor muymuş?:..:
825 full flat...bereket versin
graşik sinyaller alıyorum..gıllandırıcı
[quote=selçuklu;432049]eyv patron .. iyi dimi durum tgglerde ... saraylı abi sana araba verecek patron .. topiğinde yazdı ....akşam gezecez ...[/quote]
6o dk iyi- günlük nötr- haftalık negatif patronaj..valla Allah sabır ve zihin versin..zor enstruman netekim....üww..grallara layık dövüşme ortamı..ben küreelleşmeye gorkuyorum hacı...vob dunyamız eyi..domestic domestic..
arabaya bakıyom himen