[QUOTE=SEYYAH;117147]çok güzelmiş görüntüsü gerçekten.tepe tepe kullan abi :::[/QUOTE]
EUR/USD longları bozmadıysan artıya geçtiler .dng
Printable View
[QUOTE=SEYYAH;117147]çok güzelmiş görüntüsü gerçekten.tepe tepe kullan abi :::[/QUOTE]
EUR/USD longları bozmadıysan artıya geçtiler .dng
44.200 long...
kısaları yarımladım... sat verirse fullerim....
[QUOTE=selçuklu;117146]44500 kısa devam.. bozmayacam bu pozu .. stoploss margin call... son uzlaşmaya göre 75 puan kardayım ..şelale şelale şelale :D[/QUOTE]
bu gece aynı yönde girelim hiç değilse lo...
ben kısa geceye kesin şimdiden.....
sen fikir değiştirmezsen bak bu sefer beraberiz geceye....:):)
[QUOTE=mbm;117157]bu gece aynı yönde girelim hiç değilse lo...
ben kısa geceye kesin şimdiden.....
sen fikir değiştirmezsen bak bu sefer beraberiz geceye....:):)[/QUOTE]
abi geceye çok var daha ama ben kesin kısa girecem .. sen karar değiştirmede ... dow kapanış tahminimi bile yazayım şimdiden geçsin kayda .. :D:D
dow 7999,98 kapatır .. kayıtlara geçsin .. :D
kolay gelsin arkadaşlar,günaydın !
[quote=Larossıan;117151][quote=sazan;117136]Sn Larossian,
Aşağıda EWO'lu sistemin, ipuçlarını belirttiğim çıktısı var. Birisi Cos(EWO(5,34)) (Tabi neyi kontrol edeceğinizi vermiyorum..::)) ve sadece and ile bağlı bilinen 2 adet indikatör var.
Evet sayın sazan bazen tek bir indikatör bile çok şey değiştiriyor örneğin tek bir indikatörle çoğu lüzumsuz sinyalleri elimize edebiliyorum.[/quote]
biri ewo mu dedi:)
[url]http://fulldizi.com/[/url]
bu link fena değil.kaçırdığınız dizileri izlemek için.en azından tek parça halinde veriyor.
3. 45 bin denemesi olacakmı bakalım bugün ?
SN mbm kısaları kapatma kriteriniz nedir ? fdow un 8425 i geçmesi mi yoksa vob 30 un 44500 ü geçmesimidir ? teşekkür ederim
Sn Kao sisteminizin son durumu ne söylüyor??*
Long devam...