aldayız şu anda ama kuvvetle muhtemel satış gelecek indikaötör kızardı....sisteme uyduğumuz için 44.200 den devam longa...
Printable View
aldayız şu anda ama kuvvetle muhtemel satış gelecek indikaötör kızardı....sisteme uyduğumuz için 44.200 den devam longa...
[quote=Larossıan;117125]Günaydın helal olsun Gökhan long short diyorsun ama yaşıyorsun en güzelini yapyorsun.:D[/quote]
Abi çevremde o kadar çok para sahibi olup da üstüne başına almayıp gezmeyip öteki tarafa giden olduğu için.Ben öyle olmak istemiyorum.Bu arada full shortum.Baskı var.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;117167]Abi çevremde o kadar çok para sahibi olup da üstüne başına almayıp gezmeyip öteki tarafa giden olduğu için.Ben öyle olmak istemiyorum.Bu arada full shortum.Baskı var.[/QUOTE]
Bugün nerdesin?
dünden kalan 44075 kısalar 44300 kapatıldı
uzun olarak yola devam ediyorum alacaklar gibi izlenim edindim.
[QUOTE=mbm;117157]bu gece aynı yönde girelim hiç değilse lo...
ben kısa geceye kesin şimdiden.....
sen fikir değiştirmezsen bak bu sefer beraberiz geceye....:):)[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;117158]abi geceye çok var daha ama ben kesin kısa girecem .. sen karar değiştirmede ... dow kapanış tahminimi bile yazayım şimdiden geçsin kayda .. :D:D
dow 7999,98 kapatır .. kayıtlara geçsin .. :D[/QUOTE]
Şelaleciler! İki kafadar selçuklu ve mbm
İşte gerçek problem karşınızda
dam dam ikinci şok! Bunların şakası yok
Sakin olun millet paniğe hiç gerek yok
Shortların etkisi tepki yapmış
Longcular sevinmiş
Başlamış şelale artık bitmez
Longcular pozisyonları stoplasın
Düşmanları patlasın çatlasın
Tahtalar da PYye dar geldi
Yaptığı taş devri işlerle
Kandırdılar milleti asılsız gösterilerle
Şelaleciler tahtayı izlemez izlemez
Pyye olan savaşını shortlarında saklar
Sakalrlar, gerekirse PYin üzerine atlarlar
Patlarlar, takip etmek için gözlerini aç kaç
Çünkü PYnin peşinde
Elelrindeki short kalesine girilmez
Ezilmez, Şelaleciler yenilmez hata affetmez
KAstetmez gerçeklerle savaşır
Full shortlarla PYyi kızdırır ve yıldırır
(Nefretin 2. şok şarkısının dezenformasyonudur. AL sat sallan yuvarlan hopla zıpla yat kalk vb bilimum tavsiyeler içerisinde yer almayan geyikimsi bir içeriktir.)
[quote=enorton;117168]Bugün nerdesin?[/quote]
Bodrum İzer beach.
şu anda alım satım için vobusd takip ediyorumki
buna görede satış baskısı yok aksine alacaklar gibi vobendeksi:)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;117167]Abi çevremde o kadar çok para sahibi olup da üstüne başına almayıp gezmeyip öteki tarafa giden olduğu için.Ben öyle olmak istemiyorum.Bu arada full shortum.Baskı var.[/QUOTE]
[URL="http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&ArticleID=1098253"]Batak İsveçliler, pet şişe toplayıcısı Degerman’ın stratejisinin peşinde[/URL]
İsveçli Milyoner Çöpçü sefalt içinde ölmüş
[QUOTE=GOKHANFINDIK;117171]Bodrum İzer beach.[/QUOTE]
Şu antalyda yeni açılan otele hala gitmedin...
[QUOTE=ttcetinkaya;117163]SN mbm kısaları kapatma kriteriniz nedir ? fdow un 8425 i geçmesi mi yoksa vob 30 un 44500 ü geçmesimidir ? teşekkür ederim[/QUOTE]
yanlış anlaşılmış...8424 üzerinde fdow uyumsuz oluyor.... yani düşme potansiyeline giriyor..
nitekim üstünü gördü.. ve kanımca yönü aşagı fdowun....
yarım kısalarımı ne zaman stoplarım... kafama göre...
kanımca kapatmayacagım hatta sat gelince fulleyecegim.....
yukarı gitsede üzülmem...aldayız sonuçta...
[QUOTE=traderx;117172]şu anda alım satım için vobusd takip ediyorumki
buna görede satış baskısı yok aksine alacaklar gibi vobendeksi:)[/QUOTE]
vobusdnin aşağı görünme sebebi TLnin değer kazanmasından yoksa USDnin değer kaybından mı? Bence ikinci şık zira USD/JPY gibi USD öncülü pariteler aşağı EUR/USD gibi USDyi ikincil yapmış pariteler yukarı.
[IMG]http://i42.tinypic.com/xnvnls.gif[/IMG]