-
[QUOTE=Larossıan;117181]:D
Hip hop derler gaaliba ondan olmuş bu Vobix.:D:D[/QUOTE]
Hiphop
Hiphop iste yine size geliyor
Hiphop hepinize selam veriyor
(Bektaş)
Mikrofonda Bektaş yanimda da Erci E.
Pikapta DJ Taner , yeni enerji ile
Sene 96′da da Bektaş Rapin içinde
Hep mikrofonun pesinde siz yerinize geçince
Artik baslasin oyun,
Arabeski pop u söyle bir yana koyun
Çünkü bu rap ve rap hep mesaj veren kültürdür
Hiphopla ugrasanlar ; bagimsiz ve hürdür
O yüzden bizde kurduk kendi lobimizi
Isimize çevirdik ugrasi ve hobimizi
Sundugumuz yeni bir plato degisik bir dimensiyon
Bol bol tiyatro ve bol enformasyon
Karisik senaryo ve yaninda da bir ton bilgi
Ilgi odagi olan bizim ailemiz bu
Siddetsiz yaraticilik bizim kaideimiz bu…
Ha ha ne is haha ne is ne is …
(Erci E)
3-2-1 hiphop müzik senin içindir
Ister istemez hep sana da gelir
Denemeye kalkma , durduramazsin
Bu tür müziklerin sesini kapatamazsin
DJ Taner plaklari çeviriyor
Böylece scratchler senin kulagina geliyor
Buna saygin yoksa uzakta kal
Çal ritm çal çal ritm çal çal
Hiphop müzik ile milleti sar
Gelsende bize takil pozitif kuvvet
Hep senden yanadir biliyorsun bu bir gerçek
Tüm imkanlar hepsi senin elinde
Sira sana gelince sakin çekinme
Dogru ve dürüst olan
Hep en üstlere tirmanan 2 + 2, 4 bunu bilirim kafadan
Simdi bagiralim asil konuyu unutmadan
(Erci E - Bektaş)
Mikrofonda Erci E yanimda da Bektaş (Erci E)
Hadi gel Bektaş mikrofona yaklas
Sözler pespese dizilir rap böyle olusur (Bektas)
Hiphop da en ufak mesaj bile konusur
Bazen arkadas olarak bazen nasihat veririz
Bazen sahnelerde solist bazen grupla geliriz
Erci E ‘ nin ekibinden gelen, rap söyleyen (Erci E)
Sözleri ile mikrofonu delik desik eden
Ben ne ögretmenim ne de isim pedagoji (Bektaş)
Ögretirsen ögrenirim fakat sakin demagoji
Yapmaya kalkma göz boyama ayni anda
Propoganda O öyle bu söyle su dogru
Su yanlis ne kadar bilirsen bile bir bilene danis
-
[quote=enorton;117183]Bir işçi ya da memur ömür boyu çalışıp emekli ikramiyesi ile bir gece kalabilir :)[/quote]
Niye ki 10 ay çalışıp 2000 tl maaşla aslan gibi hayatını bir gece yaşar..dng.dng10 ay sabah 8 akşam 5.
-
vobix i de kaybettik..:):):)
-
[quote=adalı54;117180]Sana Helal olsun şu 3-5 günlük dünyada en iyisini yapıyorsun[/quote]
Efendimiz yaşasaydı oda emin olun oralara takılırdı...3-5 günlük dünyada en iyinin nasıl yapıldığını anlatım bir gün size özelden...mesaj kotam 50 yi bulunca...
-
bagladılar yataya çok sıkıcı oldu çaylar bende olsun garii
-
[QUOTE=Leblebi;117186]alımlar geldi.[/QUOTE]
Işığı ve TVyi kapatın ses çıakrtmayın evde yok sanıp giderler .kom
Astide forumda yok gibi yapıyor alımlar gidene kadar.
-
[quote=Astatin;117189]PAMBK bu ne beaa..maliyetimize gelmiş fiyat..[/quote]
biz KISA pozdan karımızı dün sabah boşuna realize etmedik yavrım :::
ben boşuna demiyorum BİŞEY EKSİK düşüş için diye...var ki bi bildiğimiz konuşuyoruk :p
çok sıkıldım kapatıp ekranı gitmek istiyorum poz. var.nereye gidecen? :(
-
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]Vehbi Koç'dan bir alıntı,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]"Dostum,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]evin varsa bir sıfır koymalısın varlıklar hanene,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]İşin varsa bir sıfır daha koymalısın,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]İş seninse üç sıfır daha koymalısın, [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]İşin iyi gidiyorsa üç sıfır daha,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]Araban varsa bir sıfır,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]Yazlığın varsa bir sıfır daha,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]Daha sıralanabilir sıfırlar hanesi...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]Ancak, Sağlığın varsa bir koyarsın başına, bütün[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]sıfırlar anlamlı bir değere ulaşır.Yoksa[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]sonuç sıfırdır, hiç uğraşmayasın boş yere..."[/FONT][/COLOR]
-
Karar vedim dow jones fıçır mıçır ekranınmdan kaldırıcam sadece vop açık olcak.. :::
-
[CENTER][CENTER][B][COLOR=black][FONT=Tahoma][SIZE=3]Oğul, [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/CENTER][/CENTER]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][B][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] İnsan vardır, şafak vaktinde dogar, gün batarken ölürler![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Unutma ki, dünya sandıgın kadar büyük degildir! [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] İki parlak günese aldanıp, sonra da karda, ayazdan kavrulup gitme![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Güçlüsün, akıllısın, söz sahibisin![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Ama bunları nerede, nasıl kullanacagını bilemezsen,[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Sabah rüzgârında savrulur gidersin![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Öfken ve benligin bir olup aklını yener![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Daima sabırlı, sebatlı ve iradene sahip olasın! Azminden dönme![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Çıktıgın yolu, taşıyacagın yükü iyi bil![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Her işin geregini vaktinde yap![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Açık sözlü ol! Her sözü üstüne alma![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Gördügünü söyleme, bildigini bilme![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Sözünü unutma, sözü söz olsun diye söyleme![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Ananı atanı say, bereket büyüklerle beraberdir![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Sevildigin yere sık gidip gelme, muhabbetin kalkar, itibarın kalmaz! [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Üç kişiye acı; cahiller arasında âlime,[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Zenginlikten fakir düşene, hatırlı iken itibar kaybedene! [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Unutma ki, yüksekte yer tutanlar, aşagıdakiler kadar emniyette [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] degildir![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Ulularla, düşmanı hor görme![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Düşmanını çogaltma, düşmanlıgın başını da sonunu da sen belirle![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Haklı oldugunda kavgadan korkma![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Bilesin ki, Atın iyisine doru, Yigidin iyisine deli derler...[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
Uzuna devam hızlı hareketlere karşı maliyetimin 400 puan üzerine stopumu koydum.
-
[quote=fXci;117198]Karar vedim dow jones fıçır mıçır ekranınmdan kaldırıcam sadece vop açık olcak.. :::[/quote]
Bende kac kere karar verdim hatta ind bile kaldırmaya sadece sistemime bakacağım diye Sistemim ne derse o olacak diye ama insanız yapamıyoruz İnş kararını uygular başarılı olursun